Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Málna27
2019-12-12 12:08:49

Nagyon sajnálom Zsuzsi! :(
Lion86
2019-12-12 10:49:52

Jaj Zsuzsi, nem tudom mit mondjak. Nagyon sajnálom :( Nem próbáltok meg másik meddőségi klinikát?

Nekem tegnap pozitív volt az ovuteszt, remélem tüszőrepedés is lesz.
zsuzsi09
2019-12-12 09:42:43

Sziasztok

Ennyi volt, ez sem jött össze... :( ugyan úgy ahogy a múlt hónapban a beültetés utáni nyolcadik napon elkezdtem barnázni, aztán este már vér is jött- alig tudtam felhelyezni a progit- Hivtam reggel a klinikát, azt mondták, ha rendes vérzés akkor ne utazzak olyan sokat, menjek el a nőgyógyászhoz hCG-t méretni....hát oda tartok éppen, bár az eredménnyel tisztában vagyok- ez nem csak egy kis vérezgetés..... nagyon biztam ebben a hónapban, csalódott vagyok, nem tudom mit tehetnék még....ez van

nektek kitartást és erős idegzetet ehhez ugyanis nagyon nagyon sok kell...
doriana
2019-12-12 08:06:45

Köszi Málna :)örülök, hogy jól vagy :) nekem ez a mostani görbe egyelőre nagyon fura...össze-vissza ugrál a hőm
Málna27
2019-12-11 20:07:50

Doriana: Jó hallani felőled! :) Izgulok érted, a múlt havi görbéd nagyon szép volt. Álmosság, fáradtság minden mennyiségben. Ráadásul nagyon rosszul alszok, forgolódok egész éjszaka. De egyébként semmi egyéb :)
doriana
2019-12-11 19:59:21

Málna, hogy vagy? Mik a tüneteid mostanában? :)
doriana
2019-12-11 19:57:44

Sziasztok Lányok!

Edit, nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a legjobb karácsonyi akándék :)

Lion, szerintem sem lehetett még ovud.

Bevike, tényleg jó ez a nődoki, a görbéd is nagyon szép, drukkolok, hogy holnap ott legyen a második csík :)

Nekem megint nem túl szép a hónap eleje, cikk-cakkos s görbém. Fogyni továbbra se sikerült, de edzek, visszafogtam a ch-t és a vitaminokat is tolom magamba :) remélem lesz hatása :) szerintem hamarosan ovu, már erősödik a csíkom
Málna27
2019-12-11 18:59:24

Bevike: Szerencsés vagy ezzel a nőgyógyásszal, több embertől hallottam már, hogy ezzel a problémával simán elhajtották. Szép a görbéd, ott lesz a csík holnap. Én 6+1 hetes leszek, amikor megyek. Picit megnyugszom majd, ha látok szívműködést.
bevike
2019-12-11 18:33:55

Sziasztok, köszönöm az érdeklődést :) Júliusban voltam nőgyógyásznál és mondtam, hogy mensi előtt mindig 2-3 napot barnázok, és azt is mondtam h szeptemberben állunk neki a babaprojektnek. Így azt mondta a doki, hogy a barnázás progi hiányra utal, és ha babát is tervezünk akkor javasolna egy 3 hónapos Duphaston kúrát, mert ha megfogan a pici akkor sem biztos hogy megmarad ha nincs elég progi. Viszont nem küldött vérvételre, amit furcsáltam. Úgy döntöttem megcsinálom ezt a 3 hónapot, és ha nem jön össze jövőbe elmegyek vérvételre. Csináltam ovu tesztet és a 16dik nap volt pozi.

Málna szurkolok, hogy minden rendbe legyen a dokinál. Ilyenkor szerintem nagyon lassan telik az idő, hisz alig várod,. Hány hetes leszel mikor a dokihoz mész?

Erikász sajnálom, hogy megjött, de új hónap, új remény, látom pozitiv vagy ami nagyon jó!!! Meglesz a jutalma a türelemnek ;)

Lion nem hiszem, hogy 10dik nap lett volna az ovu, jobban meg kellett volna emelkedjen a hő, szerintem ezután lesz, bár még elég kezdő vagyok ebben :D

Nekem ma ugyanúgy van a hőm mint tegnap, csináltam reggel egy tesztet de inkább negativ - fény fele tartva és közelről nézve talán van egy halvány csik de nagyon halvány. Így még nem örülök. Ma vettem 10-es tesztet, holnap megpróbálom azzal, a mai nem 10-es volt.
erikasz
2019-12-11 14:36:36

Köszönöm lányok aranyosak vagytok !:D
Málna először is nagyon örülök hogy meggyógyultál !:D
Vigyázzon rád az Úr és leendő gyermekedre ,nem kell izgulni minden rendben van a picivel !:)
Edit ,Lion karácsonyi ajándék a várva várt bébi lesz ,kérem az Istent !
Lion nagyon szép a görbéd és magasabbak az értékek is, lehet ez előny számodra !:)
Megyek dolgozni mindjárt, szép napot nektek ! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!