Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt! Edit, Lion, hogy álltok ma? Málna, jól emlékszem, hogy ma mész dokihoz?
Erikasz, nagyon szép az az egyebes vonal, bár nekem lenne ilyen :)
Én ma így, valószínű volt ovum, úgy számítom, ahogy mondtátok, a leesés napjára.
erikasz
2019-12-18 06:45:13
rosie :Ciklus közben nem ajánlatos másik hőmérőt cserélni ,már ezt a ciklust amivel elkezdted azzal mérd !
Nincs a te hőddel semmi baj ,csak még most lesz ovu, azért esett a hőd !:)
erikasz
2019-12-18 06:40:43
Én ma igy :)
Valamire készül a testem, folyamatosan egyforma a hőm,ilyen már régen volt !:)
Edit : Jó magas a progid !:)
Szép a görbéd !:)
Lion :Hogy állsz ?
Málna :Hogy érzed magad?
rosie
2019-12-17 19:19:17
Gyerekek...hát én eddig azt hittem ismerem a testem ....de most már kezdem azt gondolni hogy nem...a reggeli csodás "lankadó" görbém után mintha tapasztaltam volna tojásfehérjés nyákot...délután csináltam egy ovutesztet már hómező ....most este a nyák beindult rendesen.....hát ezt most nagyon nem tudom micsoda vagy peteérés bár az életembe nem volt soha a 18.napon vagy második ösztrogénhullám(ezt most olvastam hogy van ilyen)....Jaaaa és hogy minden jó legyen vettem egy sima hagyományos hőmérőt basszus 5 tizedes különbség van a digitális meg a hagyományos között...király...így abszolút nem tudom mit gondoljak.
Málna27
2019-12-17 18:51:06
Edit: Nekem a sikerea hónapban a peteérés utáni 8. napon 48 volt a peogim (úgy, hogy a 9. napon erős pozitívat teszteltem szóval addigra jóval előtte meglehett a beágyazódás). Így a te 100-as progit szuper! :) Hajrá!
doriana
2019-12-17 12:23:40
Hát Edit, szerintem az a 36.9-es "leesés" simán lehet beágyazódás, mert most szépen mászik felfele a hőd megint...mikor kezdesz el tesztelgetni? :D
Edit90
2019-12-17 12:10:48
Sziasztok!
Rosie: Sajnos a pozitív ovuteszt nem garancia arra,hogy meg is repedt a tüsző.A mostani hőd inkább arra utal,hogy nem, és lehet,hogy a tested egy újabb tüszővel próbálkozik. Legyetek résen :)
Dorina: Ez az,csak szépen felfelé,jó lesz az :)
Hát csajok pont tegnap este beszélgettük a férjemmel,hogy ha megjönnek az eredmények mik az opciók, mire számítok. Mondtam neki vigyorogva, hogy ha 100 fölött lenne a progi, tuti elkezdenék tesztelni, mert az már jó jel, úgy tudom. Erre csak nevetett, mert már Ő is tudja, milyen tesztmániás vagyok. De csak legyintettünk, hogy annyi tuti nem lesz a progim :D Még mindig úgy érzem magam, mint akin átment egy úthenger. Kimerült vagyok, pedig egész nap pihenek, és reggel is úgy keltem, mintha semmit nem aludtam volna. Legalább már tudom,hogy ez a magas progi miatt van. Az, hogy az alhasam nehéz, és a melleim meg vannak duzzadva nem veszem jelnek, mert ez szokott lenni, amikor vannak azok a halvány tesztek. Extrém korán van még, ebből bármi lehet. Csak az a baj, hogy a labor értékek alapján jól bele tudnám élni magam, hogy most tuti sikerült, de próbálom elhessegetni ezt, nem akarok újra nagyot csalódni. A hőm most ilyen:
rosie
2019-12-17 08:51:24
Sziasztok!
Doriana ez biztató,nagyon szép!
Edit ez a progeszteron óóóó nagyon ígéretes :-)
Viszont nézzétek én mit produkáltam :-( ebből semmi se lesz már látom....még annyit megteszek ma délután hogy veszek egy tisztességes hőmérőt mert kicsit gyanús nekem az is....de valahogy nem reménykedek ...Pé. után 4-5 nappal már szoktam érezni enyhe mellfeszülést de most még az se :-( ez sanszos hogy egy anovulációs hónap...bár azon se csodálkoznék a hónap eleje iszonyat stresszesre sikerült úgy 6.áig azt hittem szétfeszülök.
doriana
2019-12-17 07:29:54
Szisztok Lányok, én így állok ma. Köszönöm a sok hozzászólást, kicsit feljebb ment, de azért na...remélem megy még feljebb is :)
Málna27
2019-12-16 20:43:17
Edit: a progi bíztató. A TSH miatt ne aggódj. Nekem a szokásos adag (25) mellett felment 1 egész értéket 3 hét alatt. Azt mondta az endoki, hogy a hidgeg idő miatt több pajzsmirigy hormonra van szüksége a szervezetnek és ezért ment fel 2,7-re (1,8-ról). Megemelte az adagomat (25/50 váltakozva) és most 3 hét alatt lement vissza 2-re. Én 1 hónapig emelném az adagodat 50-re. Persze nem vagyok endokrinológus, de eddig mindig olyan adagokra emelte, amit gondoltam, logikus emelés volt.
Erikasz, nagyon szép az az egyebes vonal, bár nekem lenne ilyen :)
Én ma így, valószínű volt ovum, úgy számítom, ahogy mondtátok, a leesés napjára.