Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm lányok a szép szavakat!! El is érzékenyültem, annyi szeretetet kapok tőletek! :)
erikasz
2019-12-18 11:59:26
Málna :Elképesztő ,kettő !:D
A jó Isten tartja meg épen egészségben mindkettőt és az anyukáját !!:D:D:D
Sírok örömömben... ilyet ......látod 2 gyermekkel áldott meg az ÚR !
Lion :Nagyon szépen emelkedik a hőd !
Sajnállak , hogy megint szenvedsz !:(
A borsmenta tea nagyon jót tesz az epének igyál naponta !
KittyCat
2019-12-18 11:52:46
Málna, de örülök, istenem. Szívből gratulálok! Vigyázz magatokra! :)
Edit nagyon szorítok, meg persze mindenki másnak is!!
Lion86
2019-12-18 11:09:14
Málna, ez tényleg hihetetlen, hogy megint ketten vannak :D További jó egészséget és kevés rosszullétet kívánok ;)
Én így állok. Nem bízok a karácsonyi csodában. Ha most sem sikerült, valószínűleg egy időre szünetet tartunk. Most már nem elég, irdatlan mellfájdalmaim vannak ovu után (ezt még elviselném), de most már 3 hónapja a 4-5. Dpo körül nagyon durva epegörcs jön rám és eltart egy hétig (nincs semmi szervi oka) :( Ez már tényleg sok.
doriana
2019-12-18 10:03:07
Edit, szurkolunk, nem is kicsit. Karácsony lesz mindjárt, most fognak csodák történni. Kívánom mindannyiunknak :)
Edit90
2019-12-18 09:45:48
Màlna annyira örülök,megkönnyeztem èn is amit írtàl:) Vigyàzz magatokra duplàn;)
Rosie: mondtam èn,hogy most lesz ovu,most a hô is elindult felfelè,ez màr az volt:)
Dorina: nagyon szèp ugràs,majd be is húzza jó helyre pàr nap múlva:)
Jaj csajok tudjàtok milyen vagyok,nem birok nem tesztelni. Az eredmènnyel majd jövök pàr nap múlva,most arra kèrlek titeket szurkoljatok:)
A görbèm ilyen:
doriana
2019-12-18 09:37:07
Uuuu Málna, DUPLÁN gratulálok! Annyira örülök nektek :) :) konolyan, olyan boldog vagyok miattatok
rosie
2019-12-18 09:21:21
Óóóóóóó Málna nagyon nagyon gratulálok neked :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) annyira jó ! Még meg is könnyeztem!! :-)
rosie
2019-12-18 09:18:14
Jó reggelt mai produktum íme a görbe...most már kíváncsi vagyok mi lesz mindenesetre rajta voltunk az ügyön :-) ...Mindenkinek szép napot kívánok és megy a drukk mindenkinek!
Málna27
2019-12-18 09:17:27
Jó reggelt lányok!
Köszönöm az érdeklődést! Több, mint rendben volt az orvos...ketten vannak és mindkettőjüknek hallhattam a szívhangját :) Elképesztő volt :) Az egyikük 5,75 mm a másikuk pedig 5,05 mm. Bőgtem is egy jót a vizsgáló asztalon :D Fel is hívtam a páromat rögtön, csak nevetett, hogy ilyen nincs :)
Egyébként reggel már hánytam egy jót, de annyi baj legyen :D