Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
sziasztok!
Lion: ezen a kèpen nekem a legalsó teszt tûnik igazàn pozitivnak,ami fentebb van az nem teljesen egyforma kètcsíkos. Vagy neked nem szokott erôsebb lenni a csíkod,mint a kontrol? Ha ma van az egyik ovu,akkor nem 30.a körülre jön ki a nemvàrt?
Kèpzeljètek èn beteg lettem. Vagyis nem tudom mi van velem,de nagyon kimerült vagyok az elmúlt napokban,de ezt rà tudom fogni a sok munkàra. De tegnap este màr a torkom is fàjt,ès ma egèsz nap húz az àgy, csahogy dolgozom,nem alhatok a sarokban:) A reggeli hôm is ennek megfelelôen irtó magas volt:37,4 be sem írom. Hètfôn kell mennem 21.napi vèrvètelre,remèlem el tudok menni,nem leszek rosszabbul addigra.
Málna27
2019-12-14 12:47:55
Lion: Tényleg 2x volt pozi :) Nagyon remélem, hogy sikerül! :) Egyébként abban a hónapban, amikor sikerült nagyon sokszor vizualizáltam, hogy várandós vagyok.
Lion86
2019-12-14 12:26:55
Málna, mi pont karácsonykor tudjuk meg, hogy sikerült-e, így most 24-én és 26-án is aktuális lesz a tesztelés, remélem valamelyik betalál :)
Lion86
2019-12-14 12:24:59
https://kepkuldes.com/image/hhlTFY
A tesztek. Eddig egyszer volt ilyen, hogy kettő egy hónapban :)
Málna27
2019-12-14 12:22:45
Lion: Hú, akkor dupla hajrá van! :) Persze, neki még aznap megmondtam, amikor megtudtam :)
Lion86
2019-12-14 12:14:48
Erikasz, biztatóan kezdődik a görbéd, remélem a folytatás is ilyen szép lesz.
Igen, érdekes, hogy nyáron nem nagyon van ovum, ősszel és télen meg rendesen.
Málna szorítok neked, biztos minden rendben lesz. Betehetitek a fotót a fa alá :) A párodnak megmondtad már?
Lion86
2019-12-14 12:12:18
Képzeljétek, ma egész délelőtt állati módon feszült a hüvelyem és az alhasam, alig tudok leülni, furcsálltam, mert volt már ovum, de csináltam egy ovutesztet és megint pozitív. Úgy tűnik még egy petécske ringbe akar szállni :D Így mondjuk még hosszabb lesz a várakozás, 16 helyett 18-19 napos luteális várható.
erikasz
2019-12-14 10:03:01
Zsuzsi :Én is mint a többiek írják ,várd meg a vérvétel eredményt !
Attol hogy vérzel ,a baba még ott lehet !
Én minden terhességgel véreztem ,és egészséges gyermekek lettek !
Írd meg mit mondott a nődoki ,és azota hogy vagy !
Lion :Köszönöm kérdésed ,már a javán túl vagyok !:)
Nagyon sok darabos vér jött 2 napig !
Most rendesen van meg , még nem múlt el .
Nem is kell az a sok vitamin ,mert kárt is tud tenni !
Nagyon nyugodt a görbéd igazán szép ,és korán volt ovu !
Neked a téli idő nagyon jót tesz a hormonjaidnak !:D
Edit : Nagyon szép magas a görbéd ! :D
Itt a Jézuska két csíkos tesztet hoz az tuti !
Én ma igy
Nem valami izgi !:D
Málna27
2019-12-14 09:50:35
Lion: Szerda reggel megyek 8-ra..már nagyon türelmetlen vagyok :) De hiszem, hogy minden rendben lesz, jól vagyok.
Lion86
2019-12-14 09:14:09
Edit, az lemaradt, nem szedek semmilyen gyógyszert szeptember óta, a vitaminokat is csak akkor, ha eszembe jut. Az elmúlt néhány hétben a diétát sem 100%-ig tartottam, bizony becsúszott 1-2 szaloncukor, szülinapi torta.
Lion: ezen a kèpen nekem a legalsó teszt tûnik igazàn pozitivnak,ami fentebb van az nem teljesen egyforma kètcsíkos. Vagy neked nem szokott erôsebb lenni a csíkod,mint a kontrol? Ha ma van az egyik ovu,akkor nem 30.a körülre jön ki a nemvàrt?
Kèpzeljètek èn beteg lettem. Vagyis nem tudom mi van velem,de nagyon kimerült vagyok az elmúlt napokban,de ezt rà tudom fogni a sok munkàra. De tegnap este màr a torkom is fàjt,ès ma egèsz nap húz az àgy, csahogy dolgozom,nem alhatok a sarokban:) A reggeli hôm is ennek megfelelôen irtó magas volt:37,4 be sem írom. Hètfôn kell mennem 21.napi vèrvètelre,remèlem el tudok menni,nem leszek rosszabbul addigra.