Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Meliko, gyönyörű baba. Majd akkor és kérünk képet, ha már kint lesz :) Hogy viseled a terhességet? Már jó nagy pocid lehet :)
Rosie, nagyon szépen alakul, drukkolok :)
rosie
2019-12-19 13:29:56
Jajj de szép kis formás pofika :-) :-) :-) ....csuda aranyos gratulálok!
Na kérem remélem nálam is beindul a keltető :-)
Meliko78
2019-12-19 13:06:44
Sziasztok! Be mutatom a kis Kamillát https://kepkuldes.com/image/hfVxYy
Málna27
2019-12-19 08:41:49
Zsuzsi: Köszönöm szépen! Kívánom, hogy nektek is minél előbb összejöjjön! Ne add fel!
zsuzsi09
2019-12-18 20:26:14
málna - jaj de jóóóó :) tiszta szivből gratulálok - vigyázz magatokra
Málna27
2019-12-18 20:24:36
bevike: Nem kaptam semmit, nekem a véremben van :D Nyáron a vetélésnél is ikrek voltak. Annyi különbséggel, hogy akkor 2 petezsák volt most pedig 1 petezsákban haecolnak majd a helyért pár hónap múlva :) Amúgy nagymamámnak voltak ikertesói és állítólag a lány unokáknál szokott visszaköszöni. Kezdem azt hinni, hogy nem csak állótólag :D Bár gondolom ilyen esetben is ritka egymás után az ikerterhesség, szóval sokkolódtam, mert én úgy mentem oda, hogy kétszer egymás után úgyse fordul elő...a fenéket :D
bevike
2019-12-18 19:19:34
Gratulálok Málna, nagyon szuper!!! egyből ketten jönnek, ez nem semmi :D Kaptál valami hormonkezelést ami miatt több petesejt érhetett?
Rosie, nagyon szépen alakul, drukkolok :)