Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Edit nagyon szép a görbéd, szorítok, hogy jó erős pozitív tesztet hozzon a Jézuska :)
Doriana, bármilyen görbéből lehet baba, ne törődj vele :D Ha nagyon zavar, vedd majd ki a nagyon alacsony értéket.
Erikasz, hogy vagy?
Málna, melyik nap is mész a dokihoz?
Nekem szerdán volt pozi a teszt, eddig szinte mintaszerű a görbém, jó lenne, ha a folytatás is olyan lenne, csak leesés nélkül a végén.
Málna27
2019-12-14 08:57:33
doriana: Nekem az eddigi legcsúnyábban induló görbémből lett baba ;)
doriana
2019-12-14 08:22:26
Sziasztok Lányok!
Edit, nagyon szép a görbéd!
Nekem tegnap délután volt erős pozitív az ovu teszt, gondoltam mára kicsit leesik majd a hőm, de feljebb ment. Botrány ez a görbém
Edit90
2019-12-13 09:28:38
sziasztok!
Zsuzsi: Sajnàlom,hogy elindult a vèrzès,de vàrd meg a vèrvètel eredmènyèt,hallottam màr olyat aki rendes piros vèrzèssel vèrzett,de a baba ott volt. Szurkolok nagyon!
Bevike: sajnàlom,hogy nem sikerült a hónap. A vèrvètel jó ötlet,a lànyok szèpen összefoglaltàk,hogy mit mikor,de a synlab honlapjàn is megtalàlod.
Lion: pozitiv ovuteszt,de jó:) Azóta milyen a hôd? Most szedsz valamit a gyógyszerek közül?
Èn igy àllok:
doriana
2019-12-13 09:13:01
bevike, alapvetően a 3. napon kellene nézetni ösztrogént, LH-t, FSH-t, tesztoszteront, AMH-t és prolaktint, a 21. napont progeszteront (meg én ösztrogént is kértem). Amit még vérvételben javasolok, az a D-vitamin (nekem például az is nagyon alacsony, 75 kell elvileg a terhesség megtartásához), valamint a TSH, ha azt se nézték mostanában (annak meg 1-2 között kellene lennie).
Málna27
2019-12-12 20:51:09
bevike: Ha fizetős helyre mész védvételre, akkor fogsz találni náluk csomagokat, ott le van írva. Egyébként pedig nőgyógyász adhat beutalót. Fontos, hogy a 21. napinak csak a neve az, peteérés után 7 nappal kell menni. Nem szeretnél ovu tesztelni a következő ciklusban? Akkor meg tudnád kb, hogy mikor van ovud.
bevike
2019-12-12 19:00:23
3.dik és 21. napokon milyen hormonokat nézessek, progeszteronon kivül?
Nem néztek méhnyálkahártya vastagságot, azt a nődokinál kell kérjem hogy nézze meg? Januárba visszamegyek a dokihoz de gondoltam már a hormoneredményekkel mennék.
doriana
2019-12-12 18:47:26
Zsuzsi, nagyon sajnálom :(
bevike, ez simán lehet, nekem is ez volt előző hónapban. szerintem jó lenne, ha megnéznétek azért a hormonjaid (3. és 21. napi vérvétel), meg nem tudom, ultrahangon megnéztek-e, hogy elég vastag-e a méhnyálkahártyád (nekem az volt a baj).
az is lehet, hogy minden rendben, csak nem lett volna egészséges, úgyhogy ne csüggedj, három hónap még semmi :)
Málna27
2019-12-12 18:47:16
bevike: Sajnálom! Igen, lehetséges, hogy elindult valami. A peogi majd segíteni fog ezen.
bevike
2019-12-12 17:42:59
Nagyon sajnálom Zsuzsi :( mióta próbálkoztok?
Sajnos nekem sincs jóhírem :( Ma csináltam egy tesztet és negativ :( pedig az utóbbi 2-3 napban elég egyértelmű és éles hasszurkálásokat, nyilalásokat éreztem, amit még soha nem éreztem, mensi előtt nem szokott fájni a hasam csak utánna, de ez nem mensi fájdalom volt.... Szerintetek elindulhatott valami csak nem tudott beágyazodni? nem tudom mire gondoljak....
Edit nagyon szép a görbéd, szorítok, hogy jó erős pozitív tesztet hozzon a Jézuska :)
Doriana, bármilyen görbéből lehet baba, ne törődj vele :D Ha nagyon zavar, vedd majd ki a nagyon alacsony értéket.
Erikasz, hogy vagy?
Málna, melyik nap is mész a dokihoz?
Nekem szerdán volt pozi a teszt, eddig szinte mintaszerű a görbém, jó lenne, ha a folytatás is olyan lenne, csak leesés nélkül a végén.