Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-12-11 13:53:00

Edit, én egyelőre nem annyira szorgalmazom a meddőségit, nem nagyon van most erre energiám. A férjemet se kérdeztem azóta igazából.
Nektek drukkolok, hogy ne kelljen már időpontot kérni :)

Málna, szorítok, hogy ezúttal minden rendben legyen :)
Málna27
2019-12-11 12:27:09

Erikasz: Sajnálom, hogy megjött! De imádom a hozzáállásodat, példát mutatsz mindenkinek!

Edit: Nagyon jól esik, hogy izgulsz értem! Én is nagyon-nagyon izgulok :) Pont 1 hét múlva megyek dokihoz, már tűkön ülök. Jól vagyok, meggyógyultam. Vigyázok magamra, sokat pihenek, odafigyelek, hogy egyek rendesen (1-2 kilót nem lenne rossz felszednem). Nagyon szorítok neked, gyönyörű karácsonyi ajándék lenne.

Bevike: Mi újság?
Edit90
2019-12-11 11:33:42

Lion: Igen,ez a harmadik ciklus,most elôször rendes adagban 2x1et kellett szednem. 1-1tüszô lett mindkèt oldalt. Megyek 21.napi vèrvètelre,ellenôrizteti a dokim a pajzsmirigy èrtèkeket is. Azt mondta a dokim,hogy szedhetem a clostyt mèg 5hónapban,ès annyi idô alatt tuti lesz siker is,de èn nem vàrok tètlenül addig. Dec.30.àn lehet hívni a meddôsègit januàri idôpontèrt. Karàcsonyra nemvàrom,ha megjön,akkor telefonàlok. A Sote2 új lombik centrumàt szemeltük ki magunknak. Ott úgyis elôírnak mèg vizsgàlatokat,azzal telik az idô addig is szedhetem a clostyt,de most màr szeretnèk elindulni. Ti mire jutottatok ebben a tèmàban? A fèrjed azóta is hajthatatlan?
Lion86
2019-12-11 11:16:34

Erikasz, nagyon sajnálom :( De az azért "jó" jel, hogy rendes vérzésed van. Szorítok, hogy sikerüljön a közös baba.

Olvaslak benneteket elég gyakran, szinte minden nap, de így sem nagyon tudom követni a dolgokat, mert annyira rohanós napjaim vannak.

Edit ez ugye a 3. Clostis hónap? Ha esetleg nem válik be a gyógyszer, mik a terveid jövőre?

Velem nem tudom mi a helyzet, nem nagyon szoktam a 12-13. ciklusnap előtt mérni, úgyhogy nem tudom normális-e ez a hő most. De nem hinném, hogy volt már ovum. 16-18 között van általában, ha van.
Edit90
2019-12-11 10:46:00

sziasztok!
Erikasz: nagyon sajnàlom,hogy megjött. De annyira jó a hozzààllàsod,azonnal a jövôre gondolsz,csak pozitivan,ez annyi erôt ad nekem is:) Bízni kell benne mindig,szüntelenül,ès sikerülhet :)
Bevike: Az elôzô görbèden tènyleg làtszik a progeszteron hiàny,megemelkedett a hô,de nagyon visszaesett ès lassan màszott vissza újra. Ha 3hónapja próbàlkoztok hogy hogy màr kaptàl gyógyszeres segítsèget? Ez a mostani görbèd sokkal szebb,de most is nagyon kèsön indult el felfelè a hô,lassan termelôdik a progi,vagy lehet,hogy kèsôbb volt ovu!? Csinàltàl ovutesztet,figyelted a nyàkot? Szurkolok nagyon:)
Lion: règ jelentkeztèl. Hogy vagy? Most is kb egy idôben volt ovunk?
Màlna: mikor mèsz a dokihoz? Úgy izgulok,mintha èn mennèk. Hogy vagy? Meggyógyultàl?
Èn most itt tartok. Mèg nem rakja jó helyre az ovut,szerintem a 17.ciklusnapon volt. Most vàrakozunk. A görbèm ilyen:
erikasz
2019-12-11 10:31:41

Én ma igy :(
Reggelre ömlött belőlem ugy megindult ,hőm is igazolja 36.1 jól lezuhantam 36.5 -ről !
De ,annak örülök hogy sok van, mert legalább tudom vastag a nyálkahártya és még mindig van peteérésem !:)
Szerintem elindulhatott valami de sajnos vége lett .
A halvány pozítiv teszt igazolja .
Még mindig bízom a közös gyerekben ,nem adom fel !

Málna27
2019-12-10 18:29:15

bevike: Köszönöm szépen! Még így is nagyon szép a görbéd! :) Szorítok! :)
bevike
2019-12-10 16:49:57

Itt az előző ciklusról a görbém:
bevike
2019-12-10 16:49:10

Köszi Málna! Gratulálok neked a babához, láttam az előző hozzászólásokban a jó hirt :D Ma esett a hőm, bár még mindig 36,9... ma elég sokat nyilalt az alhasam. Remélem jó jel :D bár nem akarom magam beleélni :) Szerintem holnap megpróbálkozok egy teszttel, 13 dpo-n.
Málna27
2019-12-09 22:22:25

Erikasz: Sajnálom, hogy negatív lett a teszt! :(

bevike: Üdv köztünk és mielőbbi babásodást kívánok! :) Ahogy elnézem a görbédet, nem fogsz sokáig várni rá :) Van esetleg előző havi görbéd is?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!