Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok Lányok! Edit, én a többi értékhez nem értek, de azt olvastam, hogy 100 feletti proginál akár baba is lehet! Remélem így van, nagyon szurkolok!
Edit90
2019-12-16 20:18:43
Megjöttek az eredmènyeim.
Progeszteron: 128,5nmol/L
LH: 6,78IU/L
FSH: 2,12IU/L
prolaktin: 849,3mU/L
biológiailag aktiv prolaktin:582,2mU/L
TSH: 3,03mU/L
FT3:4,01pmol/l
FT4:19,44 pmol/l
ösztradiol folyamatban
Mondjatok erre valamit,mert nem èrtem. A prolaktin ôrült magas,a progim sosem volt 40-nèl több.A TSH legutóbb augusztus 26.àn volt nèzve,akkor 1,98volt 25/25/50 adagolàs mellett. Èreztem,hogy megint magasabb lehet,mert megàllt a fogyàs,ès az anyagcserèm is lassabb lett. Újra 25/50 adagolàsban szedem a Letroxot egy hónapja,ès mègis magas:(
rosie
2019-12-16 19:03:09
Köszönöm a kedves fogadtatást, nagyon kedvesek vagytok!
Hát volt pozitív ovutesztem 12.én csütörtökön másnap már negatív lett előtte való napokban éreztem ovus fájdalmat...hát nem tudom ti hogy figyelitek a nyákot de nekem az együttlétek miatt amióta nem védekezünk értelmezhetetlen erre nem hagyatkozom most pedig annak előtte nagyon szépen meg tudtam figyelni .Szóval elviekben lehetett peteérésem 27 naposak a ciklusaim még a naptár szerint is ideje volt...remélem emelkedni fog bár a múlt hónapban a ciklus második felében fűtöttem mint a keltető az utolsó napon mégis lezuhant és megjött.
Málna27
2019-12-16 18:34:50
rosie: Bár a 13. napon simán lehetett ovud, reméljük, hogy elkezd emelkedni látványosabban a hőd :)
Málna27
2019-12-16 18:33:39
bevike: Sajnálom, hogy megjött! Kíváncsi leszek a progi eredményre (a 3. napiból nem sok fog látszódni, majd a 21. napin).
rosie: Szuper, hogy belevágtatok, gyors babásodást kívánok! :) Honnan gondolod, hogy volt peteérésed? A hőd nem ezt igazolja. Csináltál ovu tesztet? Ha most volt ovud 1-2 napja, akkor nem gond, hogy lent van a hőd, viszont ha több nappal ezelőtt, akkor már emelkednie kellett volna. De ha nem ovu teszteltél és nem érezted, akkor lehet, hogy még csak most lesz.
Edit90
2019-12-16 18:31:11
sziasztok!
Rosie: üdv köztünk,gyors babàsodàst kívànok nektek:)
Voltam ma a vèrvètelen,de nincs mèg eredmèny. Ez annyira vàltozó,hogy mikor küldik. Volt,hogy dèlutàn 2kor màr küldtèk,de volt,hogy màsnap este. A barànômnek ugyan ebben a laborban egy hónapja 2hètig nem küldtèk. Azèrt az gàz,hogy vège a ciklusnak,mire megtudod az eredmènyt. Remèlem most nem ez lesz.
Azt mondhatom,hogy nem vagyok rosszabbul,de gyenge vagyok,egèsz nap aludnèk. Ma egèsz nap pihentem,ès mèg holnap is ezt tudom csinàlni,de szerdàn újra munka. Addig jobban kell lennem.
A görbèm ilyen. Legalàbb a reggeli hôim màr nem hôemelkedèst mutatnak.
bevike
2019-12-16 18:20:08
Sziasztok!
Úgy lett ahogy gondoltam, szombaton megjött :( Ma van a 3. ciklusnapom és elmentem vért vetetni, progeszteront nézetek most csak, mert egy 3 hónapos duphaston kúra után vagyok és kiváncsi vagyok,hogy állok. Új lendülettel állok neki a 4-dik hónapnak, bízva hogy jönnek az ünnepek, kicsit lenyugszunk, a rohanásból visszább veszünk, és ez hátha segít :)
Lion jól hangzik ez a két peteérés, így dupla esélyed van ebbe a hónapba ;) szurkolok.
Dorina, szerintem szép a görbéd, ovu után nem gond ha 1-2 napig leesik, lényeg hogy aztán emelkedjen. Ma hogy állsz?
Edit neked gyógyulást, van progi eredményed? Nekem holnaputánra lesz meg...
Rosie sok sikert kivánok, és nagyon klasz szerintem hogy ráveszed magad és belevágsz :) szép a görbéd, minden esély megvan hogy pozi eredmény legyen!
rosie
2019-12-16 17:42:36
Sziasztok!
Ha nem bánjátok szeretnék csatlakozni hozzátok...41 éves vagyok a férjemmel úgy döntöttünk hogy szeretnénk még egyszer babázni "vénségünkre"...hááát kicsit izgulok mert nem megy ez úgy már mint régen 23 éves a nagyfiunk és kb a gondolattól teherbe estem. Most 3. hónapja próbálkozunk,íme a görbém ...nekem valahogy túl egyenes és ez aggaszt picit bár elviekben volt PÉ. meg is tettünk mindent az ügy érdekében. Sok sikert és++ at kívánok mindenkinek:-)
Lion86
2019-12-16 11:16:38
Zsuzsi jól teszed, hogy elmész vérvételre. Kívánom, hogy minél előbb kiderüljön mi áll a háttérben és a következő már sikeres legyen.
zsuzsi09
2019-12-15 20:40:10
Sziasztok
sajnos úgy lett, mint ahogy gondoltam a vérvétel csak igazolta hcg 2,... szóval semmi pénteken meg is jött a menzi teljes egészében alig tudtam állni :( totál végem volt...pedig úgy hittem benne pozitiv gondolkodás meg minden meg volt. Úgy döntöttem elmegyek egy teljes vérképre + nézetek pajzsmirigyet is a legutóbbiak teljesen rendben voltak, de lassan eltelt egy év-az alatt változhatott is valami....egy próbát megér---- most már második alkalommal történt meg, hogy elkezdtem vérezni a beültetést követő nyolcadik napon, nem tudom mi lehet az oka - olvastam lehet progihiány, de hát napi 800mg-ot szedtem és azt már öt nappal a beültetés előtt is---valami oka csak van. Próbálom kideriteni, mert ez szerintem nem normális