Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edit: Bennem igen erős volt a gyanú, hogy ikrek, csak nem akartam semmit mondani, amíg nem látott doki :) Szuívből gratulálok, vigyázz magatokra! Engem a doki a 12. hétig el se küld védőnőhöz, mert látni akarja, hogy mindkét picur marad-e. Neked is nagyon erősek voltak a tesztek már korán és hamar elkezdtél rosszul lenni. Én 6+1 hetesen voltam először dokinál, nekem már volt mindkét manónak szívhangja. De hasi ultrahangnál természetes, hogy nem taláta, számomra értehetetlen, hogy miért nem hüvelyit csinált a doki egyből. Az utóbbi 6-7 hónapban rengeteg ultrahangon voltam rengeteg dokinál és mind hüvelyit csinált. Plusz nekem korábban is volt ovum abban a hónapban, talán a 13. nap környékén, s új óval elég korán fogantak. Biztos a closty hatása nálad, mert két petezsák van :) Az szuper, még lehet fiú-lány páros is :) Nekem egy petezsákban vannak, az a veszélyesebbik verzió, de majd eldől hogy hány burok és méhlepény van. Hát az öltözködést nem kell bemutatnod..már most nem kényelmesek se a nadrágjaim se a harisnyám..még csak 9 hetes leszek, de szerintem lassan kismama harisnyát fogok venni :D A munkahelyemen 12. hétig nem mondom el, szóval elég nehéz rejtegetni. Kismama pocakom még nincs, ugyanakkor a kajálásoktól egyre nagyobb lesz a nap folyamán és mivel én nagyon vékony vagyok elég feltűnő. Így bővebb ruhákat, pulcsikat hordok (még 2 nadrágom talán elviselhető..). Az éjszakák már most nehezebbek, pedig még pocakom sincs. Csak oldalt tudok feküdni úgy, hogy párnát teszek a lábaim közé. Mi lesz később? :) A hasam szinte folyamatosan érzem, gondolom nőnek bent a dolgok. Picit kellemetlen néha, de elviselhető. Reggel ha kinyitom a szemem egyből eszek pár falat fokhagymás bake rollst (az éjjeli szekrényen van) és csak úgy kelek fel, és minél hamarabb reggelizek különben rosszul vagyok.
Boldog babavárást neked! :)
rosie
2020-01-05 19:14:50
Edit én annyira örülök annyira nagyon nagyon jóóóóóó :-)
Menj el szépen betegállományba ...jön az influenza is vigyázz magatokra pihenj sokat :-) ....olyan nagyon jóóóóóóó :-)
Erikasz...óóó istenem akkora erőt adtál most nekem már kezdtem úgy érezni magam mint egy rakat öreg szerencsétlenség de ez most nagyon nagy erőt adott nekem és én nagyon drukkolok neked....egyelőre természetesen próbálkoztok rásegítés nélkül? De egy szuper csaj vagy te :-) :-):-) ...drukkolok nagyon nagyon nagyon!
Andi198729
2020-01-05 18:10:06
Edit gratulálok! Megmondom őszintén nekem megfordult a fejemben hogy hátha ikrek mert 2 peteérésed is volt:) és lám tényleg;)a clostynak van egy ilyen pozitív " mellékhatása";) megnyugtatásként mondom hogy anno a 3 évvel ezelőtti babámnál csak 7+6 naposan volt szívhang a 7.héten nemhogy szivhangot még embriót se látott valószinű nem volt jó a gépe mert utána új dokihoz mentem ő látta.bár ez a doktornő nem volt jó választás az ő gondatlansága vezetett a babám halálához ha időben észreveszi a rendellenesen eredő köldökzsinórt császármetszéssel megmenthető lett volna nem tekerte volna magára.:(
erikasz
2020-01-05 18:02:41
Edit :Huuuuu............ez olyan csodálatos !:D:D
Szívhang majd lesz 2 hét múlva !
Vigyázzon rátok az ÚR !!!
erikasz
2020-01-05 17:53:47
rosie :Vannak stresszes ,napjaim igen !
De ez szerintem a kor miatt van !
Szabad megkérdezned, mennyi idős vagyok !:D
Nem titok ....50 éves !
Már 30 éves az idősebbik fiam, 26 éves másik fiam , 19 éves a lányom .
Elváltam... van élettársam ,akinek szülnék egy közös gyermeket !
Nem is írtam nektek !
A párom nővére 56 éves és babát várt !
De sajnos beteg lett volna !:(
Elvették tőle.
Edit90
2020-01-05 17:53:18
Sziasztok!
Ma voltam először dokinál. Ma vagyok 6hét 2napos. Csak hasi ultrahangot csinált, azt mondta, először azzal nézzük meg, mi újság. Amint elkezdte csinálni, (én nem láttam a képernyőt, csak a férjem), azonnal azt kérdezte, volt e a családban valaha iker? Na itt én lesokkolódtam, és kb alig emlékszem miket mondott utána. Aztán odafordította a kijelzőt, és látszott két kis gombóc egymás alatt :) Aztán azt mondta szabályos petezsákok, koruknak megfelelő méretűek, de a hasi ultrahangon ilyen korán még nincs szívhang. De nem csinál hüvelyit, mert az ikrek miatt mindenképpen szeretne visszahívni két hét múlva, és akkorra kiderül, hogy maradnak e ketten, és ha minden ok, akkor már tuti lesz szívhang is.
Minden nap egyre rosszabbul vagyok, amiért nagyon hálás tudok lenni, hiszen tudom, hogy ez azt jelenti, hogy minden rendben odabent. Már karácsonykor elkezdődött, hogy nem estek jól az ételek, sokszor rossz volt a gyomrom, de semmi komoly rosszullét. Aztán szilveszterkor már konkrétan olyan voltam egész nap, mint aki másnapos. Émelygés, szédülés, fejfájás. Azóta vannak jobb, és rosszabb napok, de a munkahelyemen nagyon nehéz helytállni. Sokszor szédülök, ha nincs elég oxigén kiver a víz, gyenge vagyok, sokat le kell ülnöm,pedig én úgy dolgoztam végig eddig a 12órát, hogy szinte csak akkor ültem le, amikor ettem. De a legrosszabb, hogy kb délután 3-tól majd le csukódik a szemem, és este 9kor elalszom a kedvenc sorozatomon is :D
Az egyik gyanújel, hogy ketten vannak az volt, hogy nagyon korán erős tesztjeim voltak. A másik pedig, hogy még éppen csak betöltöttem a 6 hetet, de a nadrágjaim annyira szorítanak, hogy inkább szoknyát viselek, amit amúgy szinte sosem szoktam hétköznap :D
Málna: Mesélj, neked hogy volt az első vizsgálat mikor volt, és akkor volt már szívhang? Tudjátok milyen vagyok, nehéz abbahagyni az izgulást. Eddig azon izgultam, hogy jaj csak legyen ott valaki, fejlődjön szépen, ne legyen semmi baja... Most azon izgulok, hogy nem hallottunk szívhangot, ez normális e, és szörnyű lesz kivárni ezt a két hetet, hogy minden oké lesz e legközelebb, velem maradnak e mindketten...
Vica: Ha olvasod még a fórumot,kérlek te is írd meg,hogy neked hogy volt az elején. Mikor voltál ultrahangon, és mi lett az eredménye.Köszi :)
Csatolom a görbémet, még néha néha mérek kíváncsiságból
rosie
2020-01-04 11:41:40
Milla.4 igen minden a szokásosan zajlik se nem erősebb se nem gyengébb mint szokott. Nagyon örülök a babácskádnak,neked is azt mondom mint málnának növesztgesd szeretgesd szépen ügyesen és csodás házassági évfordulós ajándékotok lesz :-) Csak ügyesen!
rosie
2020-01-04 11:39:02
Andi:nEz volt a 3. sikertelen hónapunk...vagyis nagyon komolyan élesben a 2. mert az elsőt nem igazán vettük komolyan.
Ne félj a gyógyszertől lehet hogy a sikeres fogantatás egy pici malőrön bukik el aminek a gyógyszer pont azt a pici löketet adja meg ami hiányzik....azért tessék szépen akciózni mert sokaknál már az előkészítés is elég és megfogan spontán....drukkolok nagyon!
Doriana: azért legyetek résen a hőesés ovu gyanús is lehet!
Erikasz: Hát igen elég sanszos az anovulációs ciklus....te hány éves vagy azt szabad kérdeznem?...Nem voltál/vagy nagyon stresszes. Én egyébként decemberben és november végén nagyon stresszes voltam kb összeomlás közeli állapotban ...december 6.án volt ugye a kormányhivatalos ellenőrzésem...előtte héten át kellett nézzek 5 évnyi könyvelésem...jó oké hiába nem csináltam rosszat csak hibát keresni jönnek.plusz a karácsonyi hajtás és a 15 éves kamaszlányom úgy döntött ő most megőrül és nagylány már neki nem kell tanulnia és lázad minden és mindenki ellen. nekem kemény volt.....a stresszhormonok az egekben volt is ugrálás....ott 21.e környékén az utolsó hőesésnél kezdtem megnyugodni...bár 24.én is sikeresen lezavart a lánykám egy óriás hisztit...de ott eldöntöttem nem érdekel majd kinövi elmúlik....és szerintem ott lehetett ovum....a pech az hogy ott viszont 4 napig nem voltunk együtt :-(......nem lehet hogy nálad is a stresszfaktorok játszanak?......egyébként neked lett igazad teljesen az ovuval kapcsolatban ha visszaszámolok a 14. nap volt az utsó hőesés pont ahhoz képest viszont nem is késett a ciklus.....nekem az a gyanúm hogy neked is nekem is a tüszőrepedéssel lesz problémánk. ha lesz. Bár ne legyen.
erikasz
2020-01-04 10:38:47
rosie :Nagyon sajnálom !:(
De a görbéd gyönyörű volt ,terhesgörbe kinézetű !
A következő ciklus már, sikeres lesz !
Én megint zuhantam....