Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát persze hogy az előző ciklust tettem be.bocsiiiiiiii-)
rosie
2020-01-08 15:15:46
Maryanne....a Léna nagyon nagyon szép név :-) az Adél is kecses elegáns női név :-) húúú hamar eltelik már az a pár hét és érkezik a kicsike:-)
Erikasz most már majd induljon meg szépen felfelé és maradjon is ott :-)
Én ma voltam vérvételen....néztek vasat ,Tsh-t,Anti TPo-t ,0 perces inzulint,teljes vérképet..kiindulásnak jó lesz...(jajj remélem nem hagytam ki valamiket ),Teljes vérképet és AMH-t ......mondjuk majdnem dobtam egy hátast hogy az AMH 25 munkanap mire elkészül....addigra ha nem baj én már terhes szeretnék lenni :-) :-) :-) :-) .
Hazajöttem aludtam egy jót de valahogy olyan rossz érzésem lett főleg hogy már megint belefutottam egy olyan cikkbe hogy a 40 év feletti /körüli nők 90% a meddő...szeretem ezeket a cikkeket ittam is gyorsan egy citromfű teát.......hőm így áll bár ma is 3 kor keltem
erikasz
2020-01-08 10:05:42
Én ma igy :)
Megnyugodott a hőm végre !
Maryanne
2020-01-08 10:02:10
Edit szívből gratulálok, vigyázz magatokra. :)
Én is azt mondom minél előbb menj el táppénzre, ismerős a helyzet, én is 12 órás álló munkát végeztem, és nekem is megterhelő volt, és terhesen előbb elkapsz bármilyen megfázást, influenzát, gyengül az immunrendszer, én pl pont így jártam, és onnantól már vissza se mentem dolgozni.
Én betöltöttem a 30. hetet, nagyon durva ha belegondolok, hogy már csak 10 hét van hátra. :) A 28. héten voltunk 4D UH-n, szerencsére szépen látszódott a kisasszony, lehetett róla egész jó képet készíteni, és végig icergett-mocorgott, szóval az egész felvétel jó lett. :) Végre a név is eldőlt: Léna :) Bennem az elejétől ez volt, hogy Lénának szeretném hívni, párom pedig Adélt emlegette, de végül engedett és rájött neki is tetszik ez a név. :) Megígértem neki, ha a második babánk is kislány lesz, ő mindenképp Adél lesz. :)
Az enyhe terhességi cukor miatt csinálom a 180 grammos szénhidrát diétát, persze nem szentírásként mindig pontosan kimérve, de már nagyjából érzem, hogy miből mi az a mennyiség, amit megehetek, és mivel a főétkezések után 1 órával mérni kell a cukrot, abból látom is, hogy rendben vagyok, mert 90 %-ban 7 alatt marad az érték, csak 1-1 alkalommal megy kicsivel 7 fölé, ami a doki szerint még megengedett, csak rendszeresen ne fölötte legyen.
Andi198729
2020-01-07 18:33:51
Bevike akkor megvan a pecsételés oka: a cickafark tea. Ne idd többet! Azért vagyok biztos benne mert nálam 3 évvel ezelőtt szintén ezt okozta mikor ittam. Mensi előtt pecsételtem és volt olyan h.19 napra jött meg. A cickafark sajnos megemeli az ösztrogénszintet. Nekem nagyon bekavart a jól működő ciklusomba. A málnalevelet peteérésig kell inni és utána palástfűtea.
Bocsi ha megijesztettelek a progival nem olvastam alaposan el hogy más mértékegységben van megadva. Csak a számot néztem.
bevike
2020-01-07 17:34:50
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat, már elkezdtem izgulni, hogy nem jó a progi értékem de köszi hogy felvilágositottál Dorina :D
Erikász igen lh teszteltem, és a 10dik nap nagyon nega volt, így a következőt csak a 12-dik nap csináltam akkor meg egyértelműen nagyon pozitiv volt :) 13-dik nap megint nega. Amúgy a program nagyon eltette, hogy mikor kellene megjöjjön, 27 naposak általában a ciklusaim, ma vagyok a 25. nap.
Viki hasonlóan áll a görbém mint neked :( megy lefele ... még mindig csak pecsétel de bizti megjön nemsokára! :(
Dorina: akkor húzzatok bele a napokba ;)
Én is iszom a cickafark teát, de akkor lehet helyette kiprróbálom inkább a málnalevelet. Azt is ugyanúgy kell inni mint cickafarkot, vagyis peteérésig? majd peteérés után palastfűvet iszok.
Viki29
2020-01-07 17:20:34
Rosie, köszönöm szépen, látod erre nem is gondoltam.. Amikor régebben a regenor diétát választottam, akkor elég rendszertelen volt a menzeszem és a nőgyógyász persze egyből a fogamzásgátlót javasolta, én meg azt nem szerettem volna szedni, így kötöttem ki ennél a diétánál. Nekem akkor bevált, bár lehet az is sokat segített, hogy nagyon hittem benne. :)
Igen, Gyuri bácsi teakeverék csomagja nem túl olcsó, én is dobtam egy hátast, mikor megláttam az árát. :D De most már itt van, elfogyasztjuk. :) :)
Február 20.-ára kaptam a nőgyógyászhoz időpontot, na addig lefolyik még egy kis víz a dunán. :D :D
Andi, Rosie elég jól leírta, de ez egy rendszeres zsírfogyasztásra alapuló elég szigorú diéta (cukor (még gyümölcs sem!), liszt, olaj, tej- és tejtermékmentes).
rosie
2020-01-07 16:03:55
Sziasztok!
Józsa....szuepr a sok fogyás...a sok izületi gyulladásra kiváló lehet a teljes értékű vagy legalábbis ahhoz erőteljesen közelítő növényi étrend....Dr Greger ...Hogy ne halj meg c könyvét ajánlom hogy olvasd el....meg vannak erre irányuló kutatások is!
Viki neked is inkább a növényi felé irányuló étkezést javasolnám ...a Regenor inkább ketogén diéta sok hússal és magas zsírtartalommal gyermekáldás eléréshez nem annyira kedvező ez a fajta diéta ....legalábbis amiket tanulmányoztam erre jutottam meg persze a táplálkozástani szakemberek is.
A Gyuri bácsi teái is jók...nekem megmondom őszintén az ára nem annyira pénztárcabarát én ezért válogattam inkább össze magamnak...meg jó pár éve amúgy is használom a gyógynövényeket :-) szeretek saját tapasztalatokat felállítani és saját magamnak kevergetni .....Nagymamám füvesasszony volt biztos onnan jön ez nekem :-)
Doriana: Ez igeeeeeenn!!!! nagyon ígéretes a tüszőcskéd és a nyálkahártya ez a te hónapod lesz én már látom! Hajrá hajrá!
Erikasz: Várd ki még a végét...akkor lesz vége ha megjön! Igen a görbém teljesen azt mutatja hogy 2 szer volt peteérés de a végeredmény lehangoló lett mégis....remélem az extra stresszes december volt az oka bizakodom....ma egész normálisat mértem úgy néz ki újra indul a rendszer...én így állok ma.
Andi198729
2020-01-07 15:50:38
Szia Viki.igen egy általános kivizsgálás nem árt.csakhogy tudja az ember h.minden rendben.7 hónap az még nem olyan sok idő.az még nem ad okot hogy meddőségibe menjen az ember leginkább másfél év sikertelenség után érdemes csak ezen gondolkodni.írnál pár sort arról a kúráról amit most elkezdesz? Pontosan ez miből áll?
Viki29
2020-01-07 15:11:37
Szia Andi! Igen, már elbúcsúztam az ehhez a ciklushoz fűzött reményektől.. De majdcsak összejön. Még orvosnál nem voltunk, sima nőgyógyászati vizsgálaton voltam csak mielőtt elkezdtünk próbálkozni, akkor azt mondták, hogy minden rendben. 30 évesek vagyunk a férjemmel és már ez a 7. próbálkozós ciklus, úgyhogy bejelentkezek a nőgyógyászhoz. Ártani nem árt alapon pedig megcsinálom a regenor-kúrát is, az egyszer már teljesen rendbe tette a hormonháztartásom. Most nem érzem úgy, hogy bármi gond lenne, sportolok, nagyjából normálisan étkezem, nem dohányzom, ritkán iszok alkoholt.. a férjemre is igazak ezek. De kitudja, igaz? :)