Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Doriana....vaooooo.....tessék fenntartani ....szuper ígéretes!
Erikasz.....várjuk ki a végét.
megérkezett a laboreredményem.....minden értékem a referencia tartományban mozog.....jók az értékeim....ez megnyugtató :-)
Szerintem én produkálom jelenleg a legviccesebb görbét.....hát hogy néz már ez ki?:-) :-)
doriana
2020-01-09 11:37:14
Erikasz, rosszul írtam, január 6 :) két nappal ovu előtt :)
úgy látom, neked akkor hamarosan megjön :( de új hónap, új remények :)
erikasz
2020-01-09 10:42:31
doriana:Ez szuper !:D
Csak jan. 0.2 . voltatok ?
A katonák még 5-7 napig is elélnek ,bízz benne !
Én ma igy
méhnyak lent ,kemény :(
doriana
2020-01-09 08:50:26
sziasztok Lányok! Én ma így. úgy néz ki hamarabb megvolt az ovu, úgyhogy csak O-2-n voltunk együtt a férjem :( mindegy, talán így is összejöhet
bevike
2020-01-08 18:52:07
Semmi baj Andi, köszi a tanácsot a cickafark teával, nem iszom többet :)
Viki akkor együtt kezdjük az új ciklust! Ma nekem is megött :(
A hőd picit tényleg alacsony, de nem biztos hogy ez baj. Néztek már valaha pajzsmirigyet? Én hónaljba mérem, ovu előtt 36,4 ovu után 36,8-37,00, ha szájba mérném valószinű magasabb lenne. Ja és mindig jéghidegek a kezeim-lábaim :))
rosie
2020-01-08 17:26:47
Drága vagy Andi :-) :-) :-) :-)
Lányok a pajzsmirigy rendben van? Az alacsony alaphő pm alulműködésre a magas túlműködésre utalhat.....hangsúlyozom korántsem biztos csak utalhat, és igen simán bejátszik hogy az egyikünknek magas a másikunknak alacsony :-)
Andi198729
2020-01-08 16:05:36
Viki ne izgulj ezen hogy kicsit alacsonyabb az alaphő.nem vagyunk egyformák és ezért lehet.mindenki másképp működik.
Rosie felejtsd el ezeket a cikkeket! számos ellenpélda van rá hogy igenis 40 év fölött is sikerülhet. És meddőség a 40 alattiakat is éppúgy érinti sajnos.ez nem korfüggő. Csak szépen előre jó úton vagytok és előbb utóbb a siker is meglesz;)
Málna27
2020-01-08 16:05:21
Viki: Én a másik véglet vagyok, nekem nagyon magas az alaphőm (37 körüli), pedig nekem is nagyon hidegek folyamatosan a kezeim és lábaim.
Viki29
2020-01-08 15:36:37
Sziasztok! Sajnos nekem megjött tegnap, egy kicsit korábban, mint vártam.. 10.-én kellett volna és elég pontosan 28 naposak a ciklusaim.. mindegy.. Andi, az alaphőre visszatérve: nem tudom, hogy nekem miért ilyen alacsony. Szájban mérem, kb. mindig ugyanabban az időpontban, reggel 7 körül Beurer ovulációs hőmérővel.. Előtte nem beszélek, nem iszok, nem alszok nyitott szájjal. :D Biztos jól mutatja, mert amikor beteg voltam, akkor mutatott magasabb értéket is. :) De nekem elég hidegek általában a kezeim, lábaim, lehet ez is összefüggésben van vele.. De láttam itt mások hőgörbéjén, hogy picit magasabb értékek szoktak lenni. Nekem a legmagasabb mért értékem ovu után 36,5 volt.
Clistys honapot kezdek.Tessek szurkolni!!! :)