Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nézzétek....nekem gyanús hogy nincs színe....viszont a teszt előtt megnéztem hogy látható e rajta valami,teljesen szűz fehér volt...aaaa ez a bizonytalanság idegtépő
https://kepkuldes.com/image/hm5zMR
doriana
2020-01-02 13:24:27
Rosie, nekem a predictoron még sose látszott a reangens helye (nem úgy a facellén sajnos), ugyhogy ez bizakodásra ad okot :)
Lion, mivel nekem is vékony a méhnyálkahártyám, egy csomó rendes orvosi kutatást olvastam végig. Az e vitaminon kívül az l-arginin is segít, ciklus első felében kb 6 gr/nap (gyúrósboltban lehet kapni, én a folyadékot ajánlom, mert a tablettát max egy oroszlán tudja lenyelni szerintem) illetve a ricinusolajos pakolás a hasadra :) azt csak akkor lehet ha már vége a menzesznek, 4 naponta egy nap szünet. Törölközőre kell tenni egy kis ricinust, arra melegítőpárnát, még egy törcsi és fél órát dunsztolni (én az esti híradó alatt szoktam :) ). Próbáld ki ezeket, hátha segít!
Beágyazódásnál pedig a “baby aspirint” olvastam, nálunk aspirin protect néven fut. Vékony nyálkahártyával elvileg könnyebben megmarad a terhesség tőle :)
Ezeket magyar oldalakon csak elvétve találtam meg, ezért írom le :)
Lion86
2020-01-02 12:03:35
Sziasztok!
Beteg is lettem, szerintem azért nem megy le a hőm. Alig van vérzésem és világos piros. Egyértelmű, hogy megint ugyanaz történt mint nyáron. De nem értem miért van ez, múlt hónapban nem fogantam meg, viszont úgy véreztem, hogy fél óránként tele lett a betét 3 napon keresztül. Most mindent ugyanúgy csináltam, ittam minden nap vörösbort, szedtem 400 mg E vitamint, és most meg hiába sikerült, nem tudott beágyazódni rendesen, látszik a vérzésből, hogy kb. 0 nyálkahártyám volt. Úgy tűnik muszáj lesz orvosi segítség, de amíg ilyen megfázós, influenzás időszak van nem akarok semmibe belefogni. Meg el is fáradtam most.
rosie
2020-01-02 11:20:52
köszönöm a biztatást....ami fura még a méhnyak konkrétan annyira fent van hogy nem érem el....predictort csináltam valami van rajta de nem vagyok benne biztos hogy nem a reagens helyét láttam...szét is szedtem úgy is megnéztem.
Meliko78
2020-01-02 10:20:03
Nézd nekem itt a terhesgörbem nekem is le eset azt mégis terhes voltam /vagyok
erikasz
2020-01-02 10:08:31
Rosie :Ne keseredj ,ha ma vagy a 12 DPO akkor le is szokott esni a hő valakinek 0,4 tizedet is ,és a beágyazodás 12 DPO-nál fejeződik be !
Két nap mulva újból tesztelj ,ha nem jön meg !
Drukkolok nagyon !!!
Meliko78 :Boldog Új évet ,jó egészséget ,boldogságot ,pénzt egész évben !:)
rosie
2020-01-02 09:54:43
sziasztok!
Sajnos negatív teszt és eső hő -( -( :-(
Meliko78
2020-01-02 09:47:25
Sziasztok! Boldog új évet kívánok mindenkinek! Kívánom ,hogy minél hamarabb pozitívak legyenek azok a tesztek
erikasz
2020-01-02 09:43:25
Rosie :Alig várom hogy írjál ,mi újság !
Igazam legyen adja az Úr !
erikasz
2020-01-02 09:40:41
doriana :Jó reggelt !
Megint 35.9 mértem méh nyakat alig érem el ,most jön szerintem tojcsi folyás van ,szurkál jobb oldalt a petefészkem hajnaltól !:)
https://kepkuldes.com/image/hm5zMR