Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
doriana
2020-01-02 08:21:12

Jó reggelt Lányok! Rosie, nagyon várom én is a teszt eredményét, drukkolok nagyon :)
Erikasz te hogy állsz ma? :)
erikasz
2020-01-01 20:33:06

rosie :Persze lehet kétszer ovuláció !:)
A pisit tedd ki a hidegre és egy óra múlva ha beviszed ,szoba hőmérsékletű lesz az tökéletes a teszthez !
Várom nagyon az eredményt ,tedd is fel ........ugy izgulok érted !
Én biztos vagyok a pozitivban !:D
rosie
2020-01-01 19:40:48

Erikasz ! Holnapra tervezem....elsőből nem fogok tudni de elteszem gondolom pár óra múlva az még jó lehet.
Én azon gondolkozom hogy lehet olyan hogy megreped a tüsző de nem tud kiszabadulni a petesejt és csak pár nap múlva sikerül? Vagy nem tud megrepedni csak pár nap múlva?....esetemben ezek a hőingások akár igazolhatná is a feltevést de semmilyen adatot nem találtam arra hogy tüszőrepedés után mennyi idővel szabadul(hat) ki a petesejt ..nekem teljesen olyan most a görbém mintha 2 szer is lett volna ovuláció vagy nem tudom ez hülyeség?

erikasz
2020-01-01 19:21:03

rosie :Mikor csinálsz tesztet ?
erikasz
2020-01-01 19:19:57

rosie :Igazad van !:)
Nekem is csak akkor volt fent a méhszáj ,azóta egyszer sem .
Mint ha megtörtént volna ,de hő és a nyák alapján, mégsem nem !

rosie
2020-01-01 16:10:52

Hmm nézd meg Erikasz a te görbéd meg az enyém a 13. nap és a 19. között..szinte ugyanaz a két görbe lefutása ...szerintem neked is arrébb fogja tenni az ovut..és ami furi nálam sincsenek valahogy összhangban a dolgok....pozitív ovuteszt 12. napon....viszont tojásfehérje csak a 17. napon és a méhnyak talán itt lett puhább és nyitottabb a méhszáj bár azt nem szeretem annyira nagyon nyomkodni
Andi198729
2020-01-01 15:45:33

Köszönöm a biztatást Erikasz:) úgy legyen;) bízom benne én is.érdekes hogy esetedben a testi jelzések nem állnak összhangban a hővel.mert érdekes hogy a 13.naptól nem maradt emelkedett a hő.most kezd felfelé menni.reméljük ezután már nem zuhan le ismét és marad az emelkedett sőt az még jobb lenne ha tovább emelkedne.:)
Meli mi a helyzet a mostani ovuteszttel? Erősebb lett vagy halványodott?
erikasz
2020-01-01 14:43:13

Andi : Nem tudom hogy megtörtént e ,mert a méhnyak vizsgálatnál közép és lent van a méhszáj és krémes folyás .a nyitottsága közepes !
A ciklus 13 .napján volt fent és tojcsi ,azóta nem ,csak középen és lent!
Én sem értem !:(
Neked csak egy löket kell a szervezetnek, elsőre sikerülni fog meglátod !:)
Andi198729
2020-01-01 12:38:49

Erikasz szerintem megtörtént az ovu;) hajrá mindent bele;) hát sajnos vagyunk egy páran hogy nem értjük mi az oka a sikertelenségnek jó időzítés mellett és hogy mindent megteszünk ami tőlünk telhető.nálunk sem derült ki semmi probléma megjártunk minden meddőségi kivizsgálást.mi is értetlenül állunk.az ir-em nem olyan kaliberű hogy feltétlen akadályt képezne már majdnem teljes a javulás.azért ajánlotta a doki a rásegítést mivel akadályozó kizáró tényezőt nem állapított meg.remélem legalább az sikert hoz ha azután is menzesz lesz hát akkor nem tudom mi lesz kb.3 inszemet javasol utána lombik jön.sok esetben van ismeretlen okú meddőség és az hogy az ember nem tudja az okot sokkal rosszabb mintha tudná.az én papiromon is az szerepel másodlagos meddőség mivel már volt spontán terhességem és egészséges kisbabám aki köldökzsinór csavarodásban halt meg.olyan szomorú lassan 3 éve ennek a tragédiának és azóta semmi.nem bántuk meg hogy léptünk mert úgy néz ki a második első babánk megfoganásához orvosi segitség kell ez már sajna nem megy spontán.
erikasz
2020-01-01 11:12:11

Boldog Újévet mindenkinek !:)

rosie: A görbéd terhesgörbének néz ki !:D
Pár nap és pozitív lesz a teszt !

Lion :Hogy vagy ?
Rendesen megjött ?
Nem is hiszem el !
Gyönyörű görbéid vannak mostanában ,mind terhesgörbének néz ki !
Mi lehet a baj ,szerinted ?
Én ma igy

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!