Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Málna ....szuper hogy nőnek a babák :-) csak ügyesen növeszd őket így tovább....Hát lányok nálam ez van...új hónap új esély....nem tudom mit kéne tennem vagy hogy tennem kéne e valamit vagy várjak még és próbálkozzunk...most nem viselem annyira rosszul mint a múlt hónapban annak örülök hogy megjött és az miatt nem kell orvoshoz mennem hogy nem menstruálok de várandós vagyok. Lehet hogy rásegítek cickafark és palástfű tea kombóval hátha segít még az inofolicon gondolkozom hogy bevetem. Eddig ligetszépe olajat szedtem (természetes E vitamin) D vitamint és Szelént. Van egy ismerősöm magánlabort üzemeltet van náluk egy ilyen babatervező profil vérvételből következtetnek IR re pajzsmirigyre és megnézik az AMH-t.....ezen gondolkozom erőteljesen.
A hőm óriásit zuhant 37,3 ról 36,8 ra koránkelés ide vagy oda tudtam hogy itt a vége és meg is jött úgy ahogy kell
Málna27
2020-01-03 18:25:35
Erikasz: Ebből még simán lehet ovu!
Rosie: A görbéd nagyon bíztató! :)
Ma voltam orvosnál (8+3 hetes vagyok). Szépen nőnek az ikrek, az egyikük 1,8 cm a másikuk pedig 1,9 cm, koruknak megfelelőek és a szívhangjuk is rendben van. Most már kezdem elhinni, hogy mindketten velünk maradnak :) 2 hetente kell járnom ultrahangra, a 10. héten csináltatunk majd prenatestet, remélhetőleg akkor kiderül a nemük is.
rosie
2020-01-03 16:36:27
Erikasz! Még ne temesd nekem is a 21.nap után indult meg....sanszos hogy neked is odébb fogja tenni az ovut.
A próféta szóljon belőled ,vasárnap meglátjuk...a szombati mérésem sajnos nem lesz releváns hajnali 2.30 kor kelek.
erikasz
2020-01-03 15:47:38
Nagyon ronda a görbém !:(
Szerintem most ovuláció nélküli hónap !
Már a hőnek , többet kellett volna emelkednie mára .
De bízok a 0,1 tizedes emelkedésekben még mindig !:)
Majd holnap kiderül !
erikasz
2020-01-03 15:39:29
rosie :Mondom hogy terhesgörbe ,látom !:D
A 12 DPON leesés ,két nap és pozitiv lesz !:D
Én ma igy
rosie
2020-01-03 12:36:29
Szia Bevike!
Nem ma nem tesztelek majd talán holnap de a vasárnap sanszosabb ha elhúzom odáig....tegnap nagyon mondogatta a férjem hogy menjünk vegyünk tesztet de inkább mozogtam edzettem egy lightosabbat ....meg kell hogy mondjam nagyon jól esett a kedvem is jobb lett.....ma ezt produkáltam a méhnyak magasan van viszont olyan fura mintha picike gömb lenne ilyet szerintem még nem tapasztaltam és éreztem ma szurkálódásokat.
Nálad szépen látni az ovut megy a drukk.
Lion, Erikasz, Doriana és a többiek hogy vagytok?
bevike
2020-01-03 11:51:09
Rosie látok valami halvány csíkot azon amit feltettél, csináltál ma új tesztet? erősődött a csík? Nagyon szép a görbéd még ezzel a kis eséssel is nagyon fent van a hőd...
Lion nagyon sajnálom hogy megjött :( Múlt hónapban hasonlóan jártam, 3 halvány pozi teszt után a negyedik már teljesen negativ lett és meg is jött :( nagyon rosszul esett de most reménykedek megint. Ha nem jön össze még 2-3 hónapig elindulok én is dokik fele. Várom a progeszteron eredményem jelenleg.
Én ma így állok:
rosie
2020-01-02 15:34:11
Igen igen ezt én is így gondolom....mindig tanul az ember újat.....ha mást nem akkor türelmet :-)
Jozsa85
2020-01-02 15:20:15
Azért volt szűz fehér mert nem volt nedves.
Jozsa85
2020-01-02 15:19:47
Szia Rosie!
Csak jó szándékkal mondom:
A predátort sosem szabad szétszedni, mert nedvesen megfogdossa kicsit az ember és egyből halvány rózsaszin csikot produkál.Mert az ujjával is átviszi az ember a kontroll csikrol a cuccot és kész is a halvány pozi teszt.
A bemártott tesztre rárakod a kupakot, vársz adott ideig.
Aztán a mobil lámpáját bekapcsolod és ráhelyezed a tesztet.Tökéletesen átvilágitja. A Predátornak is látszik a csík "helye"!!!
(Teljesen szintelen, viztiszta csik.)
Hidd el tudom milyen érzés, de ezzel csak ártasz magadnak.Ne stresszelj!!
Hihetetlenül rá tud az ember erre csavarodni! Tapasztalat.
A hőm óriásit zuhant 37,3 ról 36,8 ra koránkelés ide vagy oda tudtam hogy itt a vége és meg is jött úgy ahogy kell