Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Örülök Milla hogy rendben vagytok minden rendben is lesz meglátod;) a te pozitív példád ad nekem is erőt hogy inzulinrezisztenciával is sikerülhet.a progeszteron neked is segitett nekem is írt föl a doki utrogestant ezt inszem után amúgy is kellene használni.igy mivel alacsony a progiszintem sajnos, a pótlás talán segithet.én is nagyon várom már hogy ismét átélhessem az ultrahangok örömét és a babavárás csodás pillanatait lassan elhalványulnak az emlékek hisz 3 éve voltam boldog kismama.:( ugy vagyok vele hogy bármennyire is idegenkedem a hormonoktól a cél lebeg a szemem előtt hogy ezzel talán sikerülhet és ez nem nagy áldozat ha ezzel lehetek anya ezzel a rásegitéssel.spontán nincs értelme tovább leckírozni már 2018 májusától próbálkozunk és minden ciklusnak ugyanaz a vége: menzesz.és ebbe már belefáradtam.állandó idegeskedés készülni az ovura izgulni hogy jókor vagyunk-e együtt utána 2 hét izgalom megint hogy sikerült-e eszeveszetten keresem folyton a tüneteket.aztán meg bumm megjön csalódás majd megint minden kezdődik elölről.persze ennél is lesz izgalom de majd meglátjuk hogy lesz mint lesz.nagyon bizom benne ha még ezzel se sikerül akkor nem tudom hogyan tovább..bár utána lombik jön.
Andi, Köszönöm az érdeklődést! Jól vagyunk, de minden nap idegeskedés, persze nem stresszelek, csak az a bizonyos egészséges idegesség. Novemberben voltunk először nőgyógyásznál, amikor megállapították, hogy 6 hetes és 5 napos. Volt szívhang is :) Aztán jött a fekete leves, közölte a doki, hogy nem vállal szülést. Párommal elgondolkodtunk, hogy most rohangáljunk Miskolcra vagy, akár Budapestre? Totál nem volt kedvünk. Itt Egerben van egy nagyon jó nőgyógyász, akire esett választásunk: Dr. Rozs László. Fel is hívtam és rá 3 napra találkoztunk is, mert ügyeletes volt a kórházban. Meg is beszéltünk egy időpontot, mert szerettem volna tudni, hogy minden rendben van e a magzattal. Rá 4 hónapra voltunk nála. Nőtt, mozgott, megvoltak a lábai és kezei. Egy héttel le volt maradva,attól lehet, hogy nekem hosszabbak voltak a ciklusaim. Minden igaz 2019.07.11-én (plusz / mínusz egy hét) fog születni. 3 házassági évfordulós ajándék lesz :D Első genetikai vizsgálaton is túl vagyunk, ott is minden rendben van, sajnos még nem mutatta meg magát, de már a neveket kiválasztottuk. Ha lány, akkor Zsófia, ha fiú, akkor Balázs.
Prediabétesz, hát nagy az izgalom, minden nap mérnem kell a cukromat, nem mehet 7 fölé. Változatosan reggeli / ebéd után 1,5 -2 órával. Eddig egyszer kétszer fordult elő, hogy magasabb volt, fránya Karácsony :) Tegnap beszéltem az orvosommal, ha nem lesz gyakran 7 fölött, azaz 2 héten belül 3-4szer, akkor rendben lesz, ha viszont igen, akkor sajnos inzulin :( De törekszem a diétára. Van arra lehetőség, hogy befeküdjek alapos kivizsgálásra a kórházba, de nem ért vele egyet az orvos, hiszen ott nem olyan kajákat kapnék ami megfelelő lenne (cukor és lisztmentes). Így marad az önellenőrzés.
Tünetek, szerencsére megusztam kisebb görcsökkel és mellfájdalommal. Sajnos gyomorsavas vagyok, ami elég kellemetlen, sajnos 2* hányással végződött. Próbálok odafigyelni, de sajnos most kiszámíthatatlan, amit imádtam (Zöldborsófőzelék - liszt és cukormentes), na attól most ramatyul vagyok.
Remélem ti is minél hamarabb átélhetitek, mert amikor újra láthatom a kismanót az ultrahangon...mindig elbőgöm magam :)
Mindenkinek babásodást hozzon 2020!
Andi198729
2020-01-04 09:03:11
Szia Milla! Köszönöm az érdeklődést:) készülünk az inszeminációra.azt ajánlotta a doki a novemberi zárókonzultáción mivel rendben vagyunk mindketten.persze ezidáig volt 2 ciklus biztam benne hogy sikerülhet spontán de sajna menzesz lett a vége mindkétszer. tegnap jött meg sajnos de tartja bennem a lelket hogy az inszem talán segíthet mert be kell látnom spontán sehogysem jön össze hiába a jó időzités és már kipróbáltam minden létező dolgot.clostylbegytes stimuláció következik utána ultrahangon megnéz és megcsinálja az inszemet.kicsit félek.félek ettől a gyógyszertől és hát a siker kimenetelétől is.de bízom a legjobbakban hátha ez meghozza a sikert. Veled miújság Milla hogy vagytok? Minden rendben a picurral? Málna örülök hogy rendben vannak a picik:)
Rosie sajnálom hogy megjött pedig nagyon szép volt a görbéd.mióta próbálkoztok mert 35 év fölött már fél év sikertelenség után ajánlják a meddőségi kivizsgálást.a vizsgálatok amiket irtál szerintem mindenképp jó ötlet.
Milla880529
2020-01-04 08:57:10
Doriana, tesztelsz is mellette?
doriana
2020-01-04 08:54:06
Rosie, nagyon szép volt a görbéd, így mindjárt összejön :)
Málna, de jó hallani felőled :) gratulálok a picikhez, örülök, hogy minden rendben!
Én most így állok, nem is mérem minden nap a hőmet, picit meguntam. Makd a ciklus második felében, addig meg van pár nap...
Milla880529
2020-01-04 08:10:46
Andi, hogy vagy / mizujság veled?
Milla880529
2020-01-04 08:08:20
Málna, Gratulálok az ikrekhez :)
Milla880529
2020-01-04 08:07:10
Rosie, menstruációddal minden rendben van?
rosie
2020-01-04 06:38:53
na hülyeségeket írkálok....annak örülök hogy azért nem kell orvoshoz mennem mert nem jön meg de várandós se vagyok...