Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2020-01-07 14:36:31

Józsa, az autoimmun betegségnek esetleg nincs köze ahhoz, hogy nem sikerül a baba? mit mondanak az orvosok?
Viki sajnálom, hogy esett a hőd, sajnos ez nem jelent jót, saját esetemből okulva, amikor leesik a hőm általában másnap beköszönt a mensi sajnos. Azt vettem észre a hőgörbéden, hogy alacsony az alaphőd, és az emelkedett is. Bár lehet, hogy csak nem vagyunk egyformák, és mindenkinek más és más. Az én alaphőm 36,3-4 körül van, a luteális fázisban, peteérés után 36,8-9- 37- ig megy föl. Ti voltatok már egyébként vizsgálatokon?
doriana
2020-01-07 14:29:21

sziasztok Lányok!

Józsa, gratulálok, nagyon szépen haladsz! Bár én is ennyit fogynék :) az autoimmun betegséggel nem szabad foglalkozni, engem szklerózissal riogattak, szóval megértelek.

Képzeljétek, voltam ma dokinál, van egy szép (szerintem legalábbis nagyon szép :D ) 16mm-es tüszőm és hozzá 7,8mm-es nyálkahártyám. A 11. napon :) a múltkor a 21.-en volt 7 mm-es. Hogy tud az ember a kis dolgoknak is örülni :D
erikasz
2020-01-07 13:59:17

rosie :Lehet a te szervezeted igy működik ,de...hogy 2 ovuláviód volt az tuti !:D
A málnalevél teát ajánlom mindenkinek a folyás minőségét javitja hogy a katonák tovább élhessenek sőt a beágyazódásnál is seggit .
A cickafarkat senkinek sem ajánlom ,régen TBC gyógyítására használták helyettesíti a málnalevél ugyan az a hatás !
Előrébb hozza a peteérést is a málnalevél tea .

Én ma igy :)
Mi lesz ebből :D
Anovácios ciklus ......pihen a szervezetem !:D
erikasz
2020-01-07 12:36:26

bevike :Üdv. köztünk !:)
Az ovuláviód nem jó helyen van.... szerintem !
A ciklus 10 . napjára tenném a hiányzó adathoz drága !
LH teszteltél ?
Viki29
2020-01-07 12:31:47

Rosie, köszönöm a választ és a többieknek is a hozzászólásokat! Szerintem folytatjuk a Gyuri bácsi féle teaprogramot, abban málnalevél tea is van. :)
Hát nekem ma egyértelműen csökkent a hőm, megy le szépen, úgy ahogy nem kellene.. :(
Jozsa85
2020-01-07 12:29:58

Sziasztok Csajok!
Helyzet a kovetkezo: Ugy nez ki hogy fiatalkori sokizuleti gyulladasom van, ami egy autoimmun betegseg.Vszinu eletem vegeig fajdalomcsillapitora leszek utalva.
Az IR szepen alakul, szedem a Mercket es 69kg vagyok.(-9.6 kg eddig)
A lenyeg az egeszben hogy nem adom fel!Kuzdenem kell es menni elore!Szurkoljatok! Kuldom a +++ energiat Mindenkinek!
doriana
2020-01-06 19:42:56

Sziasztok! Bevike, ez ng-ben van nem nmolban, úgyhogy teljesen jó érték :) 1ng kb. 3,2 nmol ahogy néztem, úgyhogy ez nmolban 45 nmol/l lenne :) szóval ez tök jó! A pecsételés viszont valóban nem annyira.

Lányok nekem úgy néz ki 12. Napi ovum lesz, szerintetek mitől jöhet előbbre? A mercknek/inofolicnak lehet ilyen hatása?
Andi198729
2020-01-06 19:23:28

Bevike én úgy tudom hogy ez a progiérték alacsony.saját példámból mert nekem is 14 egész valamennyi volt szeptemberben ez ugyan látszólag benne van a határértékben viszont az endodoki mondta hogy legalább 40-nek kell lennie az tekinthető megfelelőnek. Nekem szerencsére sem barnázás sem pecsételés nem szokott lenni hanem rendesen megjön.a luteálisommal is voltak gondok 11 naposak voltak viszont az inzulin javulásával most már pár hónapja normál hosszúságú. Mindenképp konzultálj nődokival v.endodokival. az sem jó hogy ilyen hamar készül megjönni és pecsételsz.
bevike
2020-01-06 18:25:16

Sziasztok!
Húúúúú Edit ez nagyon szuper hír, egyből ketten, ez nem semmi :) Vigyázz magatokra és pihenj sokat. Első babák lesznek?
Csatlakoznék én is abba a csoportba amit emlitetetek, ha lehet :)
Rosie sajnálom, hogy megjött, ne csüggedj hisz még nem próbálkoztok rég, bár tudom milyen rossz érzés, nekünk is ez volt a 4. sikertelen hónap.
Úgy néz ki megjön, elkezdtem vérezni kicsit de még nem jött meg rendesen, de már készülődik és a hő is esett :(
Közbe megjött a 21. napi progi eredményem, aminek örülök mert benne van az értékbe:14,32 ng/ml ,ebbe kell benne legyen: 5.16 - 18.56 ng/ml. Valószinű a duphaston kúra segített, hogy jó legyen az eredmény, nem tudom vajon meddig lesz hatása? Valaki közületek szedett már Duphastont kúra szerűen 3 hónapig? Kiváncsi vagyok, hogy közép-hosszú távon segített-e....
rosie
2020-01-06 16:49:40

Óóó Andi köszönöm szépen a tanácsod,bár régebben is ittam a cickát (nem babásodás céljából ugyan) nekem nem csinált semmit a ciklusban de utánanézek a málnalevélnek mindenképp.

Erikasz...igen feltűnt nekem is hogy magas a hőm de sajnos biztos hogy nem vagyok babás minden de minden tünetem elmúlt és a múlt ciklusban is nehezen mászott le viszonylag......nézd csak majdnem a menstruáció vége felé ment le .....ez még ciklus.hu-s de megmutatom.

http://ciklus.hu/images/diagramok/460d34e151da8a45c42610771db382ed_191130_200103_1578268800_.png

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!