Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
doriana
2020-01-06 16:33:18

Szia Andi, köszi, csak elfelejtettem beírni :) 3 napos volt, nem vagyok elájulva, ez is kevés, de az egynél szerencsére több :)
Andi198729
2020-01-06 14:46:05

Rosie, egy jótanács: a cickafark teával nagyon óvatosan, én 3 évvel ezelőtt ittam, és nagyon bezavart a jól működő ciklusomba, 3 hónap teaiszogatás után pecsételtem, és volt olyan ciklus, amikor nem volt peteérésem, és 19 napra jött meg a mensi. Akkor állt helyre, amikor nem ittam többet. A cickafark az ösztrogénszintet emeli meg sajnos. Csak annak ajánlott akinek valamilyen problémája van, ha nincs, akkor problémát csinál mint pl. nekem. Ciklus első felében inkább málnalevél teát igyál.
Erikasz hátha ez már ovu, ismét elkezdett emelkedni a hőd.
Dorina az tűnt föl a görbéden, hogy csak 1 napig volt meg a mensi? Az nem jó, a mensinek minimum 3 napig kell tartania, de általában 5 nap. Lehet, hogy a vékony nyálkahártya volt az oka, elképzelhető.
erikasz
2020-01-06 13:19:48

Lion :Hogy vagy ?
erikasz
2020-01-06 13:14:48

Én ma igy :)
Hátha lesz ebből valami !:)
rosie :A vérvétel jó lesz most ...mert túl magas a hőd .
Már le kellene mennie !
Vagy menszi van és babás vagy.
Nekem mind 3 gyermekkel volt vérzés , mig nem mozdult meg !:)
rosie
2020-01-06 12:40:20

Én egyelőre cickafark teát iszom a ciklus első felében,a másodikban pedig palástfüvet...a citromfű teát pedig úgy vélem végig fogom mert egy nagyon stresszes időszak van a hátam mögött és úgy vettem észre hogy segít elengedni a feszkót....emelett ligetszépe olajat E-D vitamint szelént és folsavat szedek.
Viki29
2020-01-06 12:24:03

@Rosie: Persze.. ez az előző görbém.. Mi Füves Gyuri bácsi babaváró teacsomagját próbáltuk, de 2 hónap után költöztünk, stb. és valahogy abbamaradt a teaiszogatás... Megírnád nekem, hogy Te pontosan hogy és milyen teákat fogyasztasz?
rosie
2020-01-06 12:08:02

Én is jöhetek a csoportba? :-)

Doriana...hajrá hajrá jöhet az ovu lassan bármikor.

Nálam semmi különös nincs most...beragadt 37-nél a hőmérőm :-) :-) :-) .....de remélem lejjebb kúszik.
Iszom a cickateát amit citromfűvel spékeltem meg.....a citromfű úgy veszem észre határozottan segít és kellemesebbé teszi a világnézetem :-) Mindjárt vége a mensinek ...Szerdán megyek női hormonpanel vérvételre meg néznek pajzsmirigyet inzulint AMH-t is ...basszus a petefészek funkció eredménye 25 nap mire megjön.....én addigra szeretnék várandós lenni :-)

Viki....megmutatnád az előző görbédet is....hát egyelőre esik a hő de ebből még simán bármi lehet ,megy a drukk :-)
Viki29
2020-01-06 11:32:45

Sziasztok Lányok! Új vagyok itt a hozzászólók körében, viszont pár hónapja már olvasom a bejegyzéseiteket és bár nem ismerek senkit, de olyan örömmel tölt el egy-egy más számára sikeres hónap és pozitív teszt! :) Mi a férjemmel június óta próbálkozunk, de novemberben bukkantam rá erre az oldalra és így kb. második hónapja vezetem a görbémet. Az elsőnél megtudtam, hogy a kb. 28 napos ciklusomban nem a 14. napon, hanem picivel utána volt peteérés. Így a második mért ciklusnál már volt mihez viszonyítani és időzíteni. Csatolom a görbémet, pusztán kíváncsiságból, hogy mit gondoltok róla, Ti szerintem több mindent ki tudtok olvasni belőle, mint én. :) Ezeken a napokon voltunk együtt dátum szerint: 12.17, 21, 24, 25, 27, 29, 30, 01.02, 05.
10.-ére, péntekre nem várom, de semmi tünetet nem veszek észre magamon, igaz, már félek is attól, hogy bármit bebeszéljek magamnak... Szerintem ismeritek az érzést... Köszönöm előre is, hogy megnézitek és boldog, sikeres új évet kívánok mindenkinek!
doriana
2020-01-06 11:27:46

Edit, szívből gratulálok Nektek! :) megérdemlitek nagyon =)

Lányok, ki hogy áll most? Nekem elkezdett leesni a hőm, úgyhogy kezdem a tesztelést. Azért remélem a 13. napig nem lesz ovum :D
Edit90
2020-01-05 20:14:34

Csodàra vàrva :)
Nekem viszont kèsôbb volt ovu,sztem a 17.cn-on. Èn is meglepôdtem a hasi ultrahangon,de 4en vàrtunk rà,ès mindenki azt mondta,hogy nàla ez a szokàsa az elsô ultrahangon. Fura,de okè,ha lett volna szívhang akkor is izgulàs követlezik,hogy minden okè legyen a következô hetekben:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!