Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Azt még kihagytam hogy:
50x 28mm-es uterusban 6,5mm-es endometrium.
Nem tudom, ez elég vastag a 8.ciklusnapon? 10mm a legnagyobb foll.
csöpszi
2016-04-23 08:04:40
Sziasztok! Tegnap voltam ultrahangon. Ti mit mondanátok a leletemre?
A jobb ov: 29×16mm benne több 6mm-es és egy 10mm-es foll.
Bal oldalon az ov-nak megfelelő területen egy elmosódott contúrú 39x23x37mm-es inhomogén de zömmel echodens képlet látható. Kóros áramlás nincs, douglasban folyadék nincs.
A nőgyógyászom azt mondta a lelet láttán, hogy ezzel próbálkozhatunk nyugodtan. Az endokrinológusomat felhívtam beolvastam neki, ő azt mondta hogy ehhez az orvoshoz ne menjek többet, mert van vmi a bal petefészkemben (tudom hogy ciszta, az volt eddig is és 17 nappal ezelőtt még jóval nagyobb volt)
Elküldött másik orvoshoz, megijedtem bejelentkeztem de csak május 9-re kaptam időpontot hozzá. Egy másik nőgyógyásznak is megmutattuk a leletemet ő is azt mondta próbálkozzunk nyugodtan, és ciklus végén menjek vissza kontrollra a saját nőgyimhez...
Az én gondolatom: május 9-ig biztosan meglesz az ovu. Elmulnak a termékeny napok. Addig próbálkozunk hátha összejön, kiahgyni újabb hónapot nem szeretnénk. A hormon eredményeim jók lettek. Ha nem áll készen a szervezetem úgysem jön össze. 9-én azért elmegyek az újabb nőgyógyászhoz hátha mond valami okosat...
Szóval szerintetek?
Eprike
2016-04-23 07:45:13
Arivett szuggerállak föl föl :)
FarkasnéKata, mélg talán feljebb mehet, amíg nem jön meg van remény :)
Én ma így lassan lesz ovu is mi meg mindent megteszünk, hogy talán most siker legyen :) Az időzítéssel nem lesz gond ;) XD
FarkasnéKata
2016-04-23 06:33:56
Sajnos megy lefelé
copfos
2016-04-23 06:27:07
Még mindig összevissza..
Arivett07
2016-04-23 06:15:27
Sziasztok!
Ki hogy áll?
FarkasnéKata
2016-04-22 15:37:09
Igen, sajnos tudom milyen nehéz és hogy az ember a cél érdekében mi mindent megtesz és meddig elmegy.
Kemény a diéta, de hidd el, egy kis kitartás és megszokod, tényleg!
Én sem gondoltam az elején...először nem hittem el teljesen, aztán csak kb. tartottam be a dolgokat, most meg már mindent mérlegelek:) Sikerülni fog beépíteni a napi rutinodba.