Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szaby szerintem is 19-en volt.
Amint feljebb megy az eddigi legmagasabbnal beteszi a gep szerintem.
Chill
2016-04-21 08:09:02
Köszönöm szèpen Hugery, Arivett!
Továbbítom a tanácsot és a doktornő nevét is! Gondolom akkor mindenképp gyógyszeres kezelést igényel :(
Kicsifény elgépeltem tsh az fhs.
Arivett07
2016-04-21 07:48:50
Szaby! Szerintem 19.-én lehetett ovud a hő alapján.
Kolibri nem baj az, hogy ilyen egyenes a görbéd! Csak lefelé ne menjen.
Hugery úgy gondolod, hogy a barátcserje?
Szaby86
2016-04-21 07:39:09
Kolibri Köszönöm a választ!! :)
Ma reggel még feljebb ment a hőm az eddigiekhez képest.
Tesztelek majd ma is, mert olvastam, hogy valakinek több napig is lehet pozitív az ovu teszt, nem csak 1 nap.
Sok sikert Neked is és Mindenkinek!!!!
Kolibri84
2016-04-21 07:32:02
Sziasztok!
A helyzet valtozatlan
hugery
2016-04-21 07:24:06
A barátcserje tartja magasan, 1-2 nap és vége.
mezoevelin
2016-04-21 07:01:43
Sziasztok!a segítségetekre lenne szükségem.A ciklus 15.napján voltam ultrahangon, hogy megnézzük van-e érett tüsző.Volt egy 26mm-es.A kérdésem az lenne, hogy vajon megrepedhetett már?csatolom hozzá a görbémet!
Arivett07
2016-04-21 06:57:14
Sziasztok!
Nekem ez a mai. Kata te hogy állsz? Hugery?
Szaffi3
2016-04-21 06:00:07
Szia Ági!
Köszönöm a választ!
Nekem egyelőre a nőgyógyász írta fel, próbálkozásképpen, mert ezt még nem szedtem.
Kicsifény
2016-04-20 22:51:59
Chill!
Az FHS érték micsoda?
Az értékhatárokat én sem tudom fejből.
A TSH értéked nem is látom.
Az FSH-LH aránynak 1:1-nek kell lenni.
A prolaktin tuti magas.
A 6-os TSH érték borzalmasan magas, ha össze is jön a baba valamilyen csoda folytán, esélyes, hogy nem marad meg.
Sürgősen kivizsgálás kell rá és gyógyszer.
Nevergiveup! Sajnálom, de ne add fel, drukkolok továbbra is! :))
A 25.napon simán lehet ovu, így viszont 39-40 napos ciklusod lesz, ami kérdés, hogy miért ilyen hosszú a ciklus...lehet kellene kicsit kivizsgálni. Persze sokan azt mondják, hogy a 40 nap még belefér, de jobb lenne kevesebb :)
Én voltam múlt héten a két hetes kontrollon a műtét után, minden rendben talált a doki, azt mondta, sajnos nem tud okosságot mondani, mert mindent megtettünk, most sem mondana mást, hogy máshogy csináljuk.
Azt mondta, hogy 2-3 ciklust várjunk meg, de ha esetleg hosszúra nyúlik a ciklus, akkor elég 2 is.
Az első mensit várjam türelemmel, ha nem jön meg 4-6 hét múlva, akkor is várjak, de szerinte meg fog jönni.
Abban maradtunk, hogy nyáron próbálkozunk, ha lelkileg túl vagyunk a dolgon, aztán ősszel menjek, ha nem sikerül. Akkor valószínű megint closti, utrogestan kombó lesz vagy még annyit mondott, hogy az utrogestan helyett megpróbálhatunk valami krémet, amit a lombikosok szoktak használni, mert valahogy jobban felszívódik. (valami k betűs a neve :) )
Úgyhogy most várakozás, két napja eléggé magasan van a libidóm, lehet most van ovu, csak még tilalom van két hétig. :))
Amint feljebb megy az eddigi legmagasabbnal beteszi a gep szerintem.