Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ha jól mérted a hődet, akkor a ciklus elején lázas voltál, és akkor azt nem érdemes alaphőnek venni. Ha így van, akkor lehet, hogy 7-én, vagy 8-án volt ovud. Ebben az esetben a 8-ai együttlét akár esélyes is lehet. Várj pár napot, és ha nem jön meg, tesztelj! :-)
Amúgy hány napos ciklusaid szoktak lenni? Miért élnéd át a kínok kínját?
hugery
2016-04-24 15:54:29
Sziasztok, új ciklust kezdtem ma.
FarkasnéKata
2016-04-24 11:49:15
Kolibri, ez nagyon szép, drukkolok!
Én örülnék a mainak, viszont muszáj volt 1/2 órával korábban mérnem a szokásosnál, mert ki kellett mennem a mosdóba. .. így lehet, hogy nem értékelhető.
Kolibri84
2016-04-24 11:08:18
Jo reggelt!
Ket nap mulva kiderul (vagy beborul:)
Szaby,
En ovu utan iszom a palastfuvet
Moha13
2016-04-24 09:57:15
Ami a halolaj témát illeti, én anno alaposan körüljártam, nálunk két termék van, ami árban is megfizethető és garantáltan mentes minden nehézfémtől és egyéb szennyeződéstől, az egiyk a NOR Oil, a másik pedig a GAL terméke (van lazacolaj és halolaj)
http://www.nor-oil.hu/?page_id=519&type=human
vagy
http://gal.hu/termekeink/taplalek-kiegeszitok
Utóbbiban sokkal több az EPA+DHA és nagyon jó arányban van (állítólag, ezt anno egy szakértő ismerősöm mondta, akinek mutattam), mert az arányok is számítanak.
Ezek az FLP-s meg mindenféle hálózatos cuccok közel sem olyan jók, mint amilyen áron el akarják őket adni...de pszichológia, az ember agya úgy működik, hogy ami drága, az egészen biztosan csak jó lehet...hát nem. :)
Én a GAL halolaját szedem (és D3+K vitaminját, Q10-ét), mert magyar a cég és az alapítója igazán elkötelezett az igazán természetes és tiszta termékek gyártásában.
Szaby86
2016-04-24 07:44:25
Sziasztok!
Szerintetek emelkedhet még feljebb a hőm, vagy már valószínűleg esélytelen ez a hónap?
2 napja kezdtem el inni palástfű teát. Használt már valakinek? Mik a tapasztalatok?
BorESZTIKE
2016-04-23 22:24:42
Akkor ismét át kell élnem a kínok kínját. Ezek szerint doki lesz. Szívesebben mennék baby/k gyanú miatt .Remélem jövőre már anyuka leszek.
FarkasnéKata
2016-04-23 21:36:49
Ági, mindenképpen.
Úgy tudom, 720mg EPA a napi javaslat.
Az én orvosom az FLP- s ArcticSea-t javasolja mindenkinek, ill. úgy hallottam az Eszkimó márkájú is jó minőségű.
Én mondjuk most mást szedek és nem is ennyit, de a smoflipidet pont ezért kaptam.
Azért az orvosoddal konzultálj előtte, ha nagyobb mennyiségben szednéd.
Arivett07
2016-04-23 21:15:29
Esztike szerintem a hőd alapján nem volt ovud. És ennek hiányában teherbe esni nem lehet.
Ági41
2016-04-23 21:01:46
FarkasnéKata, érdemes halolajat szedni az NK arányra?
Ha jól mérted a hődet, akkor a ciklus elején lázas voltál, és akkor azt nem érdemes alaphőnek venni. Ha így van, akkor lehet, hogy 7-én, vagy 8-án volt ovud. Ebben az esetben a 8-ai együttlét akár esélyes is lehet. Várj pár napot, és ha nem jön meg, tesztelj! :-)
Amúgy hány napos ciklusaid szoktak lenni? Miért élnéd át a kínok kínját?