Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Még annyit, hogy 3x voltam terhes, 2012-13-14 években, kb. 3 hónapon belül mindig sikerült a teherbeesés.
Most viszont szorít az idő, ami nem egyszerű, mert amit kaptam kb. 2, max 3 hónapig csökkenti az Nk%- omat.
FarkasnéKata
2016-04-22 12:04:10
Arivett, köszönöm az infót!:)
Májusban leszek 40
Arivett07
2016-04-22 11:56:26
Szia FarkasnéKata! Szerintem a 14. Napon volt az ovud. Szóval most a 9. Dpo-n vagy. Úgyhogy az a teszt még korai volt. Méhpempőt én ajànlom. Nekem eltűntek tőle cisztáim (17 db volt petefészkekkènt), imunrendszerem baromi erős lett, mégcsak náthás sem voltam a télen!!!! Úgyhogy szerintem próbáld ki.
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Arivett07
2016-04-22 11:56:23
Szia FarkasnéKata! Szerintem a 14. Napon volt az ovud. Szóval most a 9. Dpo-n vagy. Úgyhogy az a teszt még korai volt. Méhpempőt én ajànlom. Nekem eltűntek tőle cisztáim (17 db volt petefészkekkènt), imunrendszerem baromi erős lett, mégcsak náthás sem voltam a télen!!!! Úgyhogy szerintem próbáld ki.
Megkérdezhetem hány éves vagy?
FarkasnéKata
2016-04-22 10:44:15
copfos, köszi!
Nem figyeltem, hogy a diagramon nem látszik, nekem az ovu tesztem a 11. és 12. napon lett pozitív, a hőgörbe a 16. napon mutatja.
Most nem voltam ciklusmonitoron, de a 13. és 14. nap környékén szokott lenni.
Fura...
copfos
2016-04-22 10:21:16
szia FnéKata, nekem egy nappal korábbra húzta be az ovut, mint ahogy az UH igazolta.
FarkasnéKata
2016-04-22 09:17:06
Sziasztok Lányok,
én még új vagyok köztetek, ebben a hónapban kezdtem először a hőmérőzést. Habituális vetélő vagyok, egy másik oldalon, másik fórumon vagyok fenn 2 éve. Ez alatt az idő alatt kivizsgáltak rólam mindent, nagyon röviden a lényeg: magas NK% és partner elleni reaktivátás, inzulinrezisztencia, ami miatt diétázok, de a legutóbbi értékeim már teherbeeséshez megfelelőek voltak. Minden egyéb rendben van.
Idén márciusban megkaptam az első kezelést, amivel újra teherbe eshetek.
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
poisonivy, tőled szeretném megkérdezni, miért nem javasolta az orvosod az inszeminációt? Még soha egy orvossal sem konzultáltunk ennek a lehetőségéről, viszont egy gondolat erejéig már eszembe jutott, hogy el kellene gondolkoznunk rajta, ha spontán nem jönne össze. Viszont ahogy utánaolvasgattam, nem sokkal magasabb a teherbeesés valószínűsége, mint spontán.
Másik kérdésem: szedett már valaki közületek méhpempőt és mi a véleményetek róla? Úgy néz ki, ez a ciklusom már nem jött össze, tegnap csináltam egy predictor early terhességi tesztet és negatív volt. Tudom, még korán, de mivel hétfőre nem várom, ezért már ki kellett volna mutatnia. Szóval nagy elkeseredésemben rendeltem méhpempőt, de aztán olvasgattam róla olyat, hogy képes a hormonháztartást felborítani, ezért nem biztos, hogy el merem kezdeni szedni.
(Amit nem írtam: nagyon sokféle vitamint szedek már 3 hónapja az orvosom utasítási szerint.)
Ami furcsa a grafikonomban, hogy az ovulációs teszt teljesen máskor volt pozitív, mint ahogy a hőgörbém szerint lennie kellett volna. Én úgy gondolom- a korábbi ciklusmonitor eredményemből kiindulva-, hogy az volt az igaz, amit a teszt mutatott. valakinek volt már ilyen?
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Nevergiveup
2016-04-22 08:42:34
Kolibri!:) Annyira szép, hogy mutogatni kellene!:) Ha “e mögött” nem baba áll, akkor nagyon meg fogok lepődni! Szurkolok!!!
Chill
2016-04-22 08:14:53
Poisonivy nagyon szépen köszönöm! Továbbítottam, egyébként gyógyszeres kezelést kaptál? Nagyon jó ha sikerül egy jó dokit talalálni! Köszönjük a tanácsot!