Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ma elfelejtettem mérni a hőm.
Párommal együtt voltunk 30,31,8,18,22 . Szerintetekből meg ahova tette vagy lennie kellett volna vagy ahol ezek az események történtek lehet,hogy terhes vagyok vagy ez lehetetlen ?
hugery
2016-04-23 18:30:32
Sziasztok! Lefelé haladok, holnap lehet uj ciklust kezdek.
Gyöngyi76
2016-04-23 16:11:11
Köszönöm, nem gondoltam, hogy ilyen problémám lehet, mert vannak már gyermekeim, nem volt gond a teherbe eséssel. Most 39 éves vagyok. Jó pár hónapja próbálkozunk sajnos sikertelenül. Csak a nagyon erős menstruáció aggasztott, de szerencsére görcsök nélkül. Doki a műtét után azt mondta nincs akadálya a gyermekvállalásnak. Úgy látszik nem lesz olyan egyszerű mégsem.
copfos
2016-04-23 15:51:52
Gyöngyi, endokrinológus kivizsgálás javasolt, és a pajzsmirigy értéked kell először rendbe rakni. Többen vagyunk így a fórumom pm gondokkal. Kezelhető, csak kis idő kell hozzá. Szóval irány egy jó doki meg vérvétel TSH, FT4, antiTPO, fT3.
Gyöngyi76
2016-04-23 15:23:24
Hú ez nem túl biztató :( Endometriózis miatt műtöttek 1 éve, a bal petefészkemben volt :( Erős menstruációs vérzésem is azóta van. Időnkénti fáradságérzés, de ezt nem annak tulajdonítom. Akkor ne is nagyon reménykedjek, hogy előbb - utóbb baba lesz? Van valakinek hasonló problémája?
copfos
2016-04-23 14:56:51
Forrás: www.pocaklako.hu hőgörbe
copfos
2016-04-23 14:54:35
Gyöngyi,
Alacsony ébredési hőmérséklet (36,2 fok alatt) utalhat a pajzsmirigyhormonok alultermelödésére.
Szimptómák: megmagyarázhatatlan testsúlygyarapodás, lelassulás, fáradtság, emlékezötehetség csökkenése, depresszió, erős hangulatváltozások, félelemérzet, ciklusproblémák (sárgatest elégtelenség, PCO, PMS, túl rövid vagy túl hosszú ciklus, pecsételő vérzések, tüszörepedés kimaradása, endometriózis, ciszták, megnövekedett prolaktinszint, erős menstruációs vérzés), ösztrogénhiány, korán fellépő változókor, vízlerakódások, állandó fázás, száraz bör, törékeny körmök, székrekedés, magas koleszterinszint, szívdobogás, lecsökkent libidó.
Párommal együtt voltunk 30,31,8,18,22 . Szerintetekből meg ahova tette vagy lennie kellett volna vagy ahol ezek az események történtek lehet,hogy terhes vagyok vagy ez lehetetlen ?