Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Esztike! Én nem hiszem, hogy baba, mivel látszólag nem volt ovud. Ebből a leletből sok mindenre nem lehet következtetni, csak, hogy volt egy kezdődő nagyobb tüsző. De ezt már írtam annó....annak a vérvételtől számítva 5-6 napra meg kelett érnie (de ez nem látszik a görbén). Mivel már írtad, hogy volt hosszú ciklusod, így én ezen nem lennék így meglepve. De ugye a teszt lehetősége fent áll!
Eprike
2016-04-26 12:52:34
Eszti, akár baba is lehet, ha meg nem akkor érdemes lenne elnézni dokihoz. Csinálj egy tesztet akár most napközben.
BorESZTIKE
2016-04-26 12:31:53
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy ha a 30-i laborom (már egyszer bemásoltam de lehet befogom még a kérdés-válasz miatt) eredményemnél a dokim azt mondja ha ismét panaszos leszek menjek vissza 1-2 hónap múlva. Az előző vizsgálati eredményeim uterus sagitális átmérője 41 mm
Endometrium vastagsága 6mm
Jobb oldali ovárium 42x28 mm-es,benne 11 mme-es tüsző mellett néhány kisebb tüsző is látszik.
Baloldali ovarium normál nagyságú
A kismedencében kóros nem ábrázolódik.
Most akkor baba vagy mi miatt ilyen hosszú a ciklusom most vagyok a 38.ciklus napon. Ma ugyanúgy vagyok ,mint tegnap
Eprike
2016-04-26 11:38:53
Itt a fórumba mindenki a pici csodájára vár :) És igen van fény az alagút végén! Erősek vagyunk és kitartunk és mind tudjuk, hogy eljön a mi időnk.
FarkasnéKata
2016-04-26 10:34:16
Eprike, sajnálom:(((, tényleg ti is jól benne vagytok...sok- sok erőt és kitartást kívánok! Hiszem, hogy megvan a fény az alagút végén és el lehet érni a célt!
Eprike
2016-04-26 10:28:36
Arivett jobbulást.
Kata köszi :) bár már panikolhatok... lassan 7 éve nem jön a baba. Múlt nyáron meg egy vetéléssel jelezte, hogy majd jön, ha akar.... azóta most volt eloszőr peteérésem. Szóval jaj....
FarkasnéKata
2016-04-26 09:48:27
Arivett, Kolibri, sajnálom:(((
Eprike, tudom, könnyű mondani, én is azt csinálom, de ne pánikolj, nem használ. Én már csak tudom, folyamatosan e körül forog minden, már 2 éve.
Nekem ma új ciklus kezdődött, már azon is felhúztam magam, hogy a rendszer szerint nem volt a ciklusomban ovuláció, pedig az ovu teszt egyértelműen azt mutatta, hogy volt. Ráadásul az elmúlt évek vizsgálatai alatt, amikor uh- on voltam, mindig volt ovulációm és a hormoneredményeimmel sem volt gond.
Arivett07
2016-04-26 09:32:43
Baba nincs, csak egy frány vírus.
Kolibri84
2016-04-26 07:24:28
Arivett, akkor lehet hogy baba van a dologban :)
Nekem mara leesett a hom, holnap meg fog jonni.
Kicsit elkeseredtem - jovo honap megint kiesik, marciushoz hasonloan utazas miatt :(((
Arivett07
2016-04-26 06:44:51
Kolibri nálad mi a helyzet? Már vártam a reggelt, hogy kiderüljön!
Nekem picit feljebb ment a hőm, de nem is vagyok jól, ma dolgozni sem bírok menni.