Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sajnálom kedves süllyedők :( mehetnének felfelé már ezek a görbik :S
Én most így elvileg most kéne repednem, hát nem tudom... bár több görbén is láttam, hogy nem kell nagy leesés vagy hirtelen nag felugrás van amikor 1 tizedenként kúszik fel.... talán mégis megrepedtem? Enyhe mensis hasfájásom van, 2 napja szédültem és hányingerem volt ami egyértelmű, hogy ovu.... Remélem holnap is feljebb megy :S ez így annyira pánikolós :(
Szép napot!
BorESZTIKE
2016-04-25 19:16:28
Mostanim
Nevergiveup
2016-04-25 18:28:20
Kolibri, ez tünet is lehet...:) De elhiszem, hogy így nehéz hinni a babában...nekem is amikor így fájdogál, lemondtam teljesen...de sose volt ilyen szép hőm, az tuti :)))
Arivett07
2016-04-25 17:38:43
Kolibri ez még nem biztos!!!
Esztike nincs véletlenül endometriózisod? Tényleg menj el egy másik orvoshoz.
FarkasnéKata
2016-04-25 16:24:48
Kolibri, ne add még fel, hátha nem azért van.
Kolibri84
2016-04-25 15:59:32
Hat lanyok - gorbe ide vagy oda, azt hiszem nemsokara uj honapot kezdek :(
Egesz nap mindjart megjon erzesem van.
BorESZTIKE
2016-04-25 10:21:40
maximail
25 körül este magas lázam 38 feletti tehát lehet ,hogy előtte bújkált már bennem. Ritkán vagyok lázas de akkor nagyon és minden előjel nélkül.
Kínok kínját úgy értettem,hogy amikor menstruálok akkor hányingerem van,hányok,erősen fáj a combom,fejem,nagyon görcsöl a hasam,volt amikor akkor még hőemelkedésem is volt és se ülve se fekve sehogyan nem jó azaz semmire se vagyok képes. Fájdalomcsillapító is csak ritkán használ.
Most kezd a ciklusom 34-35 naposra beállni de 1-2 éve volt közel 50 vagy 52 napos is.
Kolibri84
2016-04-25 09:11:54
Hugery, Arivett, Kata sajnalom :(
Nekem elvileg holnap kiderul (mensi elotti nap vissza szokott esni alaphore)
FarkasnéKata
2016-04-25 08:48:37
Sajnos nekem már határozott jelei vannak, hogy még ma vagy holnap kezdődik az új ciklus:(
Sajnálom kedves süllyedők :( mehetnének felfelé már ezek a görbik :S
Én most így elvileg most kéne repednem, hát nem tudom... bár több görbén is láttam, hogy nem kell nagy leesés vagy hirtelen nag felugrás van amikor 1 tizedenként kúszik fel.... talán mégis megrepedtem? Enyhe mensis hasfájásom van, 2 napja szédültem és hányingerem volt ami egyértelmű, hogy ovu.... Remélem holnap is feljebb megy :S ez így annyira pánikolós :(
Szép napot!