Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mai allasom - huzom a csikot.
Az elozo ciklusokban a mai napon mindig volt zuhanas, aztan felkapaszkodas es mensi elotti nap zuhanas...
Eprike
2016-04-22 06:45:02
Arivett köszi :) A doki is azt mondta vasárnap hétfő kedd :) Jaj hát úgy örülök mintha azt mondták volna anyuka leszek. Eddig a 0 peteéréshez képest ez már egy kisebb csoda XD így legalább tényleg lesz miért reménykedni :)
Szép a görbid eddig :)
Arivett07
2016-04-22 06:31:13
Eprike ez naaaaagyon jó! Akkor vasárnap hétfő körül fog repedni kb. Akkor most húzzatok bele!
Nekem ez a mai.
Eprike
2016-04-21 21:25:38
Sziasztok!
Első clostys hónapom és ma voltam dokinál 14. napon és végre van peteérés, jobb oldali petefészekben 15mm-es domináns tüsző és 8mm-es méhnyálkahártya. Doki szerint ez ígéretes. Végre előre lendült picit a dolog én már a peteérésnek is örülök :)
Szép estét mindenkinek!
poisonivy
2016-04-21 18:40:01
Chill!
Naszódy Péter egy nagyon jó endokrinológus, aki Kecskeméten rendel, annyira nincs is messze Szegedről. Online is lehet hozzá időpontot foglalni (http://elojegyzes.meditres.hu/index.php?oid%5B%5D=99&offset=8&offset_day=0&blank=0). Én tegnap jártam nála, miután már egy éve kezelik a pajzsmirigy alulműködésemet, de se baba nincs, se a tüneteim nem szűntek meg. Végre jó kezekben érzem magam, és lebeszélt az inszeminációról is, amit ma kellett volna elkezdenem. De a MensMentis-t is legalább annyian dícsérik, mint őt.
Nevergiveup
2016-04-21 17:34:50
BKatáról tudunk valamit? Nem emlékszem, rakott-e fel hőt mostanában...
copfos
2016-04-21 17:26:54
nekem most összevissza indul a hőm, igaz meg voltam fázva
BorESZTIKE
2016-04-21 11:49:44
www.babalesz.hu oldalon keresztül a netamin cégtől
hugery
2016-04-21 11:30:59
Arivett hány napig élnek a spermiumok? Max 4-5 nap? . Utánna számoltam mensi elött 3 nappal volt együttl€t, 3 meg 9 nap egyenlő 12-vel, na ugyhogy ezt a barátcserje tartja ott :( :(
BorESZTIKE
2016-04-21 11:24:27
Ez az enyém
2.3. napja szedek folsavat a kötelező vastabletta mellett
D3 meg Progresta-Carre krémet (hőmérőzés utántól ma kezdtem) rendelten valamelyiket naponta 2x a másikat 1x kell
PriCreatin for Women napi 2 kell . A netamin cégtől rendeltem
A laborba megnézni mennyire hat a vastabletta 29-én megyek.
Mai allasom - huzom a csikot.
Az elozo ciklusokban a mai napon mindig volt zuhanas, aztan felkapaszkodas es mensi elotti nap zuhanas...