Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ági41
2016-08-31 21:45:41

Eprike, én is szedem a Meforált. Javaslom, hogy az elején, 3 hétig ne nagyon egyél tejterméket, mert aztán szaladhatsz a mellékhelységbe.

Eprike
2016-08-31 13:58:58

Hugery, Imithecs Drukkolok, szpek a görbék :)

Én tegnap jártam endokrinológusnál.
Sokat beszélgettünk mindent elmagyarázott, kaptam meforalt ezt fokozatosan vezetjük be nálam. Nekem nagyon magas IR és pajzsmirigy gond miatt muszáj fogyni is, és amit még javasolt, hogy lisztérzékenységet teszteljük, mert sokszor az ludas a pajzsmirigy miatt. Illetve ha tényleg érzékeny vagyok rá akkor glutént el kell hagyni és az nagyon szépen javíthat az eredményeimen.
160g-os szénhidrát diétát javasolt, testmozgás, D vitamin, szelén, meforal, Letroxomat megemelte. Azt mondta amíg legalább 8-assal nem kezdődik a testsúlyom, addig ne nagyon legyek terhes ( hát mondom eddig se nagyon jött össze ez nem fog nehezen menni xD ) mivel nálam ez okozza a vetélést. IR + pajzsmirigy együtt nagyon rossz arány. De szerinte jövőre simán összejöhet a baba, csak legyek kitartó és türelmes.

Első lépésként megkezdtük ezt az egészet és ha jól alakulnak a dolgok 3 hónapon belül a ciklusom is javulhat és lehet peteérésem.

6 hét múlva távkonzultáció: TSH és liszt teszt eredmények
3 hónap múlva kontroll ( sok sok eredménnyel: LH, FSH, TSH, cukor, progi stb.)

Nagyon kedves és megnyugtató, igazán alapos orvos volt, remélem javulni fogok és jövőre lesz boldogságunk is :)

Most már mindent tudunk mindent megnéztünk mivel nőgyógyászati gondom nincs talán könnyebben vesszük majd az akadályokat.

Na de előbb éljem túl az első pár hetet a gyógyszerrel, mivel jó kis hasmenést és hányingert okoz. :)

Szép napot mindenkinek.

Egyébként ma így állok... hajaj..

Niki080495
2016-08-31 10:51:43

Hugery
Ahogy látom még két nap a nemvártig! Nagyon bíztató a görbéd! :)

Imithecs
Neked is szép a görbéd és az a kis leesés lehet akár beágyazódás is :) drukkolok!
Nevergiveup
2016-08-31 09:56:56

imithecs! Mi is olyan 1,5 év után mentünk el először, és pont a "melóból nem lehet elkérni magam" dolog miatt magánhoz jártunk! Így munka után lehetett uh-ra, vagy konzultációra a nődokihoz menni. Vérvételre pedig amikor tudtam szintén magánba beugrottam munka előtt 7-re. Így csak párszor volt, hogy késtem, vagy kivettem egy napot. Összességében ha belegondolok a sok időspórolás miatt megérte azt a pénzt amit így ki kellett adni. Mondjuk a másik, hogy semmit se találtak, az már kicsit bosszantóbb..:D De nagyon remélem, hogy Nektek már nem is lesz szükségetek a kivizsgálásokra!:)
imithecs
2016-08-31 09:46:44

Kb 2,5 éve. Uh kisebb csoda lenne...kivizsgáláson még nem voltam...de ha nem jön össze rászánom magam, elindulni nehéz vele....szabi kell mindenre sajna azt meg nehezem adják ki.
Nevergiveup
2016-08-31 09:30:56

Imithecs! Mióta próbálkoztok? Nagyon szép egyenlőre, drukkolok Nektek!
imithecs
2016-08-31 09:28:00

Sziasztok!

Hugery nagyon szép a görbéd, mikorra nem várod?

Nekem fura dolgok vannak ebben a hónapban. Ilyen szép görbém talan még nem volt, de három napja barnázok épp csak egy cseppet a papíron és ma reggel kicsi piros is volt. Szombatra nem várom, kezdek nagyon reménykedni, hogy nem jön meg végre!

copfos
2016-08-31 09:00:16

AMH
http://www.medicalonline.hu/haziorvostan/cikk/anti_muller_hormon_mint_a_meddoseg_laboratoriumi_kivizsgalasanak_kulcsmolekulaja

http://www.orvosok.hu/kerdesek/antimullerian-horm-140
kocserzsu
2016-08-31 07:09:08

Sziasztok csajok! Valaki jártas AMH ügyben? Nagyon el vagyok keseredve, mert nekem 0,78,ami hatarerteken belül van de nagyon alacsony. Félek, hogy nem lehet babánk. Valaki tudja mesélni bármilyen esetet, saját tapasztalatot?
Nevergiveup
2016-08-31 06:55:10

Hugery, imitecsh! Nagyon szép görbék, szurkolok nagyon!!!!:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!