Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csöpszi,
Te szerettél volna a 12. Heti uh előtt még menni ultrahangra vagy a doki mondta? Nekem csak a 12. Hetire adtak időpontot....
Andi198729
2016-09-03 10:19:33
Így állok ma, folyamatosan emelkedik a hőm napról-napra. Elvileg már megvolt az ovum, csak azt nem értem, hogy tegnap is és ma is van nyák ami hasonló az ovus nyákhoz. A méhnyak nem keményedett vissza, mint ovu után szokott, továbbra is nyitott a méhszáj, és puha a méhnyak. Kicsit furcsállom. A legutóbbi ciklusomnál az 1 megemelkedett hőmérsékletű napomon volt folyás, utána megszűnt, és a méhnyak is kemény lett, de most nem. Rosszul lőhettem be az ovut?
Eprike
2016-09-03 08:03:31
Imithecs, legalább tényleg szép görbéd volt, ilyenből legközelebb baba lesz ;)
Na lányok én ma így megint erősebb picivel a teszt, de még nem pozitív. Megfigyelés alapján eddig a reggeli tesz az ami jobban mutatja. Gondolom mert délután nem bírom ki, hogy ne igyak vagy akármi xD
Gyógyszert bevettem este, jelentem egyenlőre semmi bajom és éjjel se volt semmi. Eddig jó :D
Szép napot mindenkinek!
imithecs
2016-09-02 12:49:04
Marmint az ovu utani kilencedik naptól barna....mára elmúlt a cicifájás is ami mensi elotti nap szokott elmúlni, uh szinte borítékolható a holnapi mensi. De igyis ez a legszebb görbém :)
imithecs
2016-09-02 12:45:51
Nekem ma lejjebb esett a hőm, a 9. nap óta barnázgatok, de ugy összességében tetszik a görbém, meg ha mensi is lesz a vége holnap.
csöpszi
2016-09-02 10:42:33
Jaj Dorka termeszetesen Neked is gratulalok de Kriszo kiirasara reagaltam. Ne hatagudjato kisse szorakozott vagyok :D
csöpszi
2016-09-02 10:37:08
Dorka gratulalok! :) ne izgulj minden rendben lesz!
Mi is ma voltunk ultrahangon, hasit csinaltak mert mar a 10.heten jarunk. (9+4) 27,5mm 172-vel ver a szive a draganknak :) egesz formas, bar meg kis paca a kepen :) kovetkezo a genetikai uh lesz 21 nap mulva.
Hajra lanyok, kitartas, szep gorbek vannak! :) mindenkire var a kis csoda!!!
Andi198729
2016-09-02 10:36:57
Köszönöm szépen lányok a biztatást :) Én is bizakodom, csak nem merem beleélni magam, mert nem mindenkinél sikerül elsőre, hiába ovulációkor van együttlét. Én is mindenkinek szívből kívánom, hogy sikerüljön! Az ovuláció, és utána a sikeres teherbeesés.
Niki080495
2016-09-02 10:35:08
Andi
Megvolt az ovu. Ilyenkor még nem lehet érezni semmit bár ki tudja a has puffadás lehet hogy azért van mert meg van duzzadva a még. De amúgy szerintem az a valószínűbb hogy ezek mástól vannak. Leghamarabb a 6.napon kezdődik a beágyazódás. :)
Te szerettél volna a 12. Heti uh előtt még menni ultrahangra vagy a doki mondta? Nekem csak a 12. Hetire adtak időpontot....