Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kolibri84
2016-08-31 06:40:53

Hugery, szepen huzod a csikot :)
hugery
2016-08-30 22:21:40

Sziasztok! Itt vagyok, nem olvastam fórumot 3 hete.
Ági41
2016-08-30 18:37:37

Jelus, sajnos nem volt mensi. Azt mondta a nődoki, hogy a műtéttől számítva 6-8 hét is eltelhet mensi nélkül.

Jelus
2016-08-30 17:40:00

Ági41! A barna pecsételés átfordult mensesbe? Szorítok, hogy minél előbb rendeződj!
Jelus
2016-08-30 15:39:27

Köszönöm szépen Eprike, nagyon aranyos vagy :)

Eprike
2016-08-30 08:24:21

Jelus sajnálom :S Felháborító amit ezek leművelnek az emberrel és, hogy szinte mindenkivel történik valami hasonló az meg már hihetetlen. És azt kell mondjam, hogy sokszor nem a rendszerrel van a baj, hanem a benne dolgozókkal. Nagyon kellemetlen.

Kitartás!
Remélem, több ilyenben nem lesz részed!
Jelus
2016-08-29 22:12:30

Sziasztok!
Sajna ma 500 km-t utaztam 1 vizsgálatért, amit el sem végeztek. Nyaki MRI lett volna (mellékpajzsmirigy túlműködés miatt a gócot keresik), és pozitív eredmény után meg tudnák műteni, utána mehetne a bab project folytatása, de nem engedtek be a gépbe.
5 és 6 éve implantátumokat ültettek be a füleimbe. 1 héttel ezelőtt bent feküdtem BP. II. Belklinikán, ott megérdeklődték a neurol. klinikán, hogy lehet-e nálam MRI-t végezni. Kb. 1,5-2 órés oda-vissza telefonálgatás után a kezelőorvosom megkapta az engedélyt rá az MRI-s főorvostól.
Ma párommal felutaztunk, (kb. 20 000 Ft), neki 1 nap fizetetlen nap az megint minusz, nekem 1 nap szabadság (meg a munkahelyi pofarángatás még mellé), és nem engedték a vizsgálat elvégzését. Még most sem tértem napirendre e fölött. Miért nem mondtak akkor nemet, amikor a a II. Belklinika beszélt velük. Hiába lobogtattam a klinikai zárójelentésemet dolgom végezetlenül mehettem haza. Hát, lefáradtam..--.szept. 6-án CT lesz........
imithecs
2016-08-29 18:26:35

Sziasztok!

Izgulok, hogy mi lesz ebből a hónapból.
A görbém talán sosem volt ilyen szép, ma reggeltől kicsi barna maszatkám van a fejem is megfájdult, a cickóim ovu óta hol jobban hol kevésbé érzékenyek, bár amugy is szokott.
Nemnagyon merek reménykedni, de olyan jó lenne!!!
Szombatra nem várom.
Eprike
2016-08-29 17:10:32

Még sehogy sem állok, bár korai is lett volna az ovu. 17-19. nap környékén szokott lenni szóval van időm, az ovu tesztek egyformák. Nem erősödtek és nem halványultak ami azért jó jel, mert majd erősödhetnek :D Holnap nem csinálok, mert pocsékolás, majd 16. napon kezdem.

Hőm továbbra is ingadozik. 36,4-36,6 között kéne csak ingáznia, de most valamiért fentebb szórakozik... szóval türelem továbbra is. Minden esetre az érzékenyebb teszt eddig jobban tetszik, mert nem kell nagyítóval nézegetni xD

Szép napot!
Niki080495
2016-08-29 11:25:11

Eprike
Hogy állsz ma? :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!