Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Itt vagyok, nem olvastam fórumot 3 hete.
Ági41
2016-08-30 18:37:37
Jelus, sajnos nem volt mensi. Azt mondta a nődoki, hogy a műtéttől számítva 6-8 hét is eltelhet mensi nélkül.
Jelus
2016-08-30 17:40:00
Ági41! A barna pecsételés átfordult mensesbe? Szorítok, hogy minél előbb rendeződj!
Jelus
2016-08-30 15:39:27
Köszönöm szépen Eprike, nagyon aranyos vagy :)
Eprike
2016-08-30 08:24:21
Jelus sajnálom :S Felháborító amit ezek leművelnek az emberrel és, hogy szinte mindenkivel történik valami hasonló az meg már hihetetlen. És azt kell mondjam, hogy sokszor nem a rendszerrel van a baj, hanem a benne dolgozókkal. Nagyon kellemetlen.
Kitartás!
Remélem, több ilyenben nem lesz részed!
Jelus
2016-08-29 22:12:30
Sziasztok!
Sajna ma 500 km-t utaztam 1 vizsgálatért, amit el sem végeztek. Nyaki MRI lett volna (mellékpajzsmirigy túlműködés miatt a gócot keresik), és pozitív eredmény után meg tudnák műteni, utána mehetne a bab project folytatása, de nem engedtek be a gépbe.
5 és 6 éve implantátumokat ültettek be a füleimbe. 1 héttel ezelőtt bent feküdtem BP. II. Belklinikán, ott megérdeklődték a neurol. klinikán, hogy lehet-e nálam MRI-t végezni. Kb. 1,5-2 órés oda-vissza telefonálgatás után a kezelőorvosom megkapta az engedélyt rá az MRI-s főorvostól.
Ma párommal felutaztunk, (kb. 20 000 Ft), neki 1 nap fizetetlen nap az megint minusz, nekem 1 nap szabadság (meg a munkahelyi pofarángatás még mellé), és nem engedték a vizsgálat elvégzését. Még most sem tértem napirendre e fölött. Miért nem mondtak akkor nemet, amikor a a II. Belklinika beszélt velük. Hiába lobogtattam a klinikai zárójelentésemet dolgom végezetlenül mehettem haza. Hát, lefáradtam..--.szept. 6-án CT lesz........
imithecs
2016-08-29 18:26:35
Sziasztok!
Izgulok, hogy mi lesz ebből a hónapból.
A görbém talán sosem volt ilyen szép, ma reggeltől kicsi barna maszatkám van a fejem is megfájdult, a cickóim ovu óta hol jobban hol kevésbé érzékenyek, bár amugy is szokott.
Nemnagyon merek reménykedni, de olyan jó lenne!!!
Szombatra nem várom.
Eprike
2016-08-29 17:10:32
Még sehogy sem állok, bár korai is lett volna az ovu. 17-19. nap környékén szokott lenni szóval van időm, az ovu tesztek egyformák. Nem erősödtek és nem halványultak ami azért jó jel, mert majd erősödhetnek :D Holnap nem csinálok, mert pocsékolás, majd 16. napon kezdem.
Hőm továbbra is ingadozik. 36,4-36,6 között kéne csak ingáznia, de most valamiért fentebb szórakozik... szóval türelem továbbra is. Minden esetre az érzékenyebb teszt eddig jobban tetszik, mert nem kell nagyítóval nézegetni xD