Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Eprike
2016-09-02 10:12:50

Andi én megmondtam :D

Lányok na eddig minden nap reggel teszteltem ovuval amik egyformák és halványkák voltak. Ma végre erősebb lett :D , remélem full erős is lesz és lesz ovu is :D 17-19. napon szokott lenni (már amikor van).

Ma meg este kezdem a meforal szedését. Remélem könnyű éjszakám lesz xD

Szép napot mindenkinek.
kocserzsu
2016-09-02 07:49:03

Ez bizony ovu! Gratulálok! Kívánom, hogy gömbölyödjön a pocid!
Andi198729
2016-09-02 07:42:53

Eprike, Niki080495, feljebb ment a hőm ma is,akkor biztos az ovu? Most már behúzta a rendszer :)
Kolibri84
2016-09-01 20:44:53

Kriszo orulok, hogy minden rendben ment az UH-n.
Boldog babavarast kivanok! :)
Andi198729
2016-09-01 18:47:41

Niki080495!

A haspuffadás, teltségérzet, pici alhasi szúrkálás, és az étvágyam megváltozása esetleg utalhat sikeres fogamzásra? Bár lehet még korai, és csak bebeszélem magamnak. Elvégre 2 napja, és 1 napja voltunk együtt, minden jel szerint pont ovulációkor. Addig is figyelem a jeleket, és ha elérkezik a megfelelő idő, akkor tesztelek. És nagyon remélem, hogy a terhességi teszt megfelelően működik, nem úgy, mint az ovuteszt....

Jelus! Úgy látom, nem vagyok ezzel egyedül, hogy nekem se vált be az ovuteszt, nekem se mutatott sosem pozitívat. Amiben bízni lehet, az a hőmérséklet, a méhnyaknyák,(tojásfehérje) a méhnyak állapota, a test nem hazudik. Mivel nekem ezek megvoltak, egyértelmű az ovu, tehát a teszt semmit sem ér. Sem az olcsóbb, sem a drágább.
Niki080495
2016-09-01 17:26:59

Andi
Én az ovu után 10 nappal éreztem enyhe hasszurkálást, ovu után 1-2nappal mindig elkezdett fájni a mellem de akkor nem fájt, 12-13 nappal ovu után délután volt egy megérzésem hogy csinálnom kell egy tesztet... megcsináltam és halvány pozitív lett, másnap reggel erősebb volt. :) És persze nem jött meg de addigra volt már 2-3pozitív tesztem. Utána kb 6hetesen jött a hányinger,hányás. Mi a pozitív ovuteszt napján voltunk együtt és az utána való napon is. :)
Jelus
2016-09-01 15:59:29

Egyébként lányok, ez a szabadság téma tényleg nagyon nehéz. Hiába van még az embernek szabadsága, a munkahelyen biztos, hogy a főnök nem akkor adja ki, amikor szeretnénk. Jah, meg jelentsd be 1 hónappal hamarabb., ha menni akarsz..... Sokszor nem lehet előre tudni 1 hónappal, hogy ép mikor kell majd.

Még aki fiatal talán megérti a munkáltató, hogy babát akar, de 40 körül az embert teljesen idiótának nézik, "mit akar már"....Jobb. ha nem is tudnak semmiről, ,mert mindig van egy jóakaró, aki motyog az ember háta mögött.

De hát valamiből élni kell. Aki nem dolgozik, azért ideges, mert nincs munka, aki dolgozik, pedig azért, mert meg van kötve a keze. Nem könnyű senkinek.
Jelus
2016-09-01 15:42:26

Kocserzsu!
Bocsánat, baromságot írtam, az ovu napját követően a 7. nap táján kell progesteron szintet nézetni. Bocsi mégegyszer. A 14 nap az a menses első napja általában ovut követően. Összekevertem.
Kriszo
2016-09-01 15:35:03

Sziasztok,
Csöpszi bocsánat, hogy csak most jelentkezem, de ma voltam UH-n. 6,3mm, jó szívmüködés, 6 hetes 3 napos. Valamennyire megnyugodtam, de azért bennem van, hogy múltkor is eljutottunk idáig... De most nem lesz semmi baj! Progit szedem tovább napi 4-et.
Nálad miujság???
Dorka és a többi "friss" anyuka? :)
Jelus
2016-09-01 15:27:44

Kocserzsu!
Az ovuteszt nekem sem vált be, de amikor progesteron szintet nézettem, az mindig igazolt peteérést. Érdemes lenne a 21. napon progesteron szintet nézetni. Nem tudom neked hány napos a ciklusod, a 21. nap változhat. A lényeg, hogy ovu napjától a 14. napon kell progit nézetni. Nekem 24 naposak a ciklusaim, én kb. 18-19.napon nézettem meg. Mk. alkalommal norm. volt. Tehát peteérésem van.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!