Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Eprike
2016-08-28 11:57:08

Hát nem bánnám, ha lett volna :D mit bánom én ha korán csak legyen :D De majd kiderül.
Niki080495
2016-08-28 11:38:20

Eprike
Simán lehet hogy tegnap volt ovud:) ma meg amire csináltál tesztet addigra megtörtént az ovu és azért negatív. Nagyot emelkedett a tegnapihoz képest. Lehet hogy most ilyen hamar volt. Majd kiderül hogy alakul tovább a hőd de szerintem esélyes. :)
Eprike
2016-08-28 08:34:07

Végülis, ma az előző 6 naphoz képest magasabb a hőm, ha feljebb menne és maradna is akkor meg most lenne ovum xD Érdekes lenne az is, no mindegy.
Eprike
2016-08-28 08:33:06

Sziasztok!

Kicsifény nekem sose volt nem tudok nyilatkozni :)

Ma úgy döntöttem ellövök reggel egy ovu tesztet, hát szépen látszik a második csík, de egyértelműen még negatív, hiszen korai is lenne, de gondoltam tesztelem, hogy reggel és délután nézek egészen ovu napig. Csak furcsa a hőm és nem értem miért ilyen magas még mindig ráadásul két napja szurkál a petefészkem.... remélem lesz ovum, de egyenlőre nem tudom elképzelni ebből hogy lesz, hacsak nem emelkedett meg ennyire az alaphőm...

Szóval ma így!
Kicsifény
2016-08-27 18:44:32

Sziasztok!

Akinek volt már ovulácuós vérzése, annak milyen volt és mennyi? Véres vagy inkább barnás, mennyi ideig tartott,kísérte e bármi fájdalom?
Köszönöm, ha segítettek. :-)
Eprike
2016-08-27 08:00:17

Köszi Tsibe :) Én most 15öset vettem. Meglátjuk:)

Ma így továbbra is nagy kuszaság, de talán beáll végre a szokásos hőmre. Aztán remélem ovu is lesz :D
Tsibe
2016-08-26 23:28:50

Lányok, nekem pl. a 20-as Lh teszt jött be. A 25-ös soha nem volt pozitív, a 15-ös meg 4-5 napig is. Ki kell tapasztalni.
Eprike
2016-08-26 16:43:27

Andi, majd megírom :)

Egyébként sokszor az is lehet a gond, hogy nem tudjuk mikor történik meg és sokszor az LH csak hirtelen emelkedik tesztel kimutatható szintre. Ismerősömnek a doki javasolta, hogy egyik hónapban csináljon reggel délben és este is tesztet, Neki reggel szépen mutatta mig délután már nem. Szóval mindent ki kell próbálni, de a nyákos tünet + görbe a legbiztosabb :) (no meg progiszint, de drága muri minden ciklusban nézegetni :S :( )
Andi198729
2016-08-26 14:46:45

Eprike!
Lehet, hogy nekem is érzékenyebb tesztet kellene használnom, a legutóbbi ciklusomban biztos vagyok, hogy volt ovulációm, és azt is tudom, mikor, minden jel ezt mutatta, hőmérsékletcsökkenés, majd emelkedés, tojásfehérje nyák, azonban az előtte lévő napon csak nagyon halvány csíkot mutatott a teszt, holott másnap ovuláltam. Tehát a normál minden jel szerint nekem sem vált be. Kíváncsi vagyok hogy mi a tapasztalat az érzékenyebbel.
Eprike
2016-08-26 10:17:03

Blake valahol olvastam, hogy van akinek csak az érzékenyebb lh teszt mutatja ki mégis rendesen van ovu és minden oké. Ebben a hónapban először használok érzékenyebbet, mert nálam is mindig az a gond, hogy sose látom pozinak, Mindig csak halvány ami erősödik és visszahalványul. Kivi leszek, hogy most érzékenyebbel látszik e bármi is jobban. Majd megírom.

Szép napot!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!