Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Régen írtam már ide, de folyamatosan figyellek benneteket. Nálunk a kivizsgálások alapján mindkettőnknél rendben van minden, de valahogy mégsem lettem eddig babás. Blake 1757 nálam több hónapig figyelték a peteérést, és hogy volt-e tüszőrepedésem... rendben volt minden, az ovutesztem viszon valahogy sosem mutatta ki... a doki szerint olyan rövid az LH csúcsom, hogy nem kapom el... hát... nem tudom... gondolkodtam másik dokin, mivel valami miatt mégsem vagyok babás már 1,5 éve... :( Kicsifény, ha nem gond átküldenéd nekem is az avivát? megköszönném szu.erika75@gmail.com
imithecs
2016-08-26 08:58:23
Sziasztok lànyok!
Olyan jó titeket olvasni :) ennyi kedvességet és figyelmességet látni.
Gondoltam megmutatom a görbém. Eléggé bizakodásra ad okot, de semmibe nem elem bele magam.. Sosem volt ilyen szép, már ennek is nagyon örülök :)
Ha jövöhét vasárnapig így marad ( jövő szombatra nem várom ) akkor tesztelek.
Szurkolok mindenkenek!
Ági41
2016-08-26 08:25:22
Arivett, köszi, jól vagyok. Várom, hogy megjöjjön. Most barnás pecsételésem van. Idegesítő, hogy most nem akar megjönni, az idő meg szalad.
Július 22-én volt a műtét.
Arivett07
2016-08-26 07:37:48
Sziasztok Lányok!
Olvaslak titeket! Kismamik gratulálok nektek a picikhez!
Ági te hogy vagy?
Én most nem mérek, 1-jén kezdek az új helyem, megígértem ott, hogy 1 évig nem megyek el. Vagyis idèn nem jöhet össze a pici, tavasszal újból nekiállunk a próbálkozásnak!
Kolibri sajnálom! Ma én is új hónapot fogok kezdeni, már nagyon érzem.... Pedig hétvégén Balcsira szeretnék menni....
Kolibri kitartást, meg lesz az eredménye az odafigyelésnek.
Lányok lehetséges, hogy annyira alacsony az Lh szintje valakinek ovukor, hogy a normál érzékenységű teszt negatív lesz? Majd minden nap teszteltem reggel,délután/este, és csak 2 halvány csíkos volt a 19, 20. Napon.
Vegyek érzékenyebb tesztet?
Eprike
2016-08-26 06:56:05
Kolibri, eljön még a mi időnk :)
Én ma így... valamiért ugrál a hőm nem szoktam ilyen magasan lenni ciklus elején.... van ötletetek mi lehet az oka vagy ez most csak ilyenre sikerül? XD
Szép napot mindenkinek!
Kolibri84
2016-08-25 20:52:47
Ma uj honapot kezdtem...mar megint :(
Kar, hogy nem jott ossze nyaron, ugyanis szeptembertol nehezebb athidalni a tavolsagot.
Nevergiveup, Csopszi es Dorka orulok hogy rendben vagytok!
Csajok kitartas mindenkinek!!
csöpszi
2016-08-25 08:45:35
Dorka, de en megyek meg jovo penteken is, akkor mar 9+2 leszek. Utolso adag progit kell iratnom, plusz lesz uh is, az elozmenyek miatt jobban szwmmel tart az orvosom. Engen kuldott a dokim vedonohoz h atvegyem a kiskonyvet meg meglegyen az elso vizit, de azt mondta az sem baj ha meg nem megyek. Sztem jovo het elejen elmegyek hozza hogy megismerkedjunk.
Dorka81
2016-08-25 08:18:34
Sziasztok! Köszönöm szépen a biztatást mindenkitől :)
Jelus, nem volt bárányhimlős a közelemben. Azoknál jön ki ez a kis genya akik már régen voltak bárányhimlősök, a virus évtizedekig lappang a gerinvelőben aztán ha gyengül az immunrendszer akkor így tör újra elő :(
A neten én is azt olvastam mindenhol, hogy az övsömörnek nincs semmi kihatása a terhességre, de ettől függetlenül elmegyek genetikai vizsgálatra jövő héten. Bár 7 hetes szerintetek mit tudnak csinálni? Mindenhol azt írják, hogy 11 hét előtt nem csinálnak vizsgálatot...
Nevergiveup! Most már túlestél minden nyavalyán? Gombás fertőzésre te mit használtál? Sztem nekem is volt a múlt héten, de nem mertem Canestent használni, úh inkább teafaolajat csepegtettem a bugyira, úgy néz ki 3 nap alatt elmúlt.
Csöpszi! 23.-ig nem mész már vizsgálatra? Biztos minden okés lesz, nyugi :)
Nekem furi, hogy genetikán kívül semmi más vizsgálatra nem küldött el a doki. Se vérvétel, se terheskönyv, se semmi. Ti kaptatok már?
Jelus
2016-08-25 07:18:41
Sziasztok!
Tshibe, köszi, aranyos vagy az infőért. Persze, 1 érték nem érték, 1 tünet nem tünet. Nekem 1x volt jó és 1x volt rossz az FSH-m. Hajlok az utóbbira 43 évesen. De tudom, csak pozitívan. De azt tudom, hogy van peteérésem minden hónapban, progin szint igazolta és a hőgörbe is. Az, hogy milyen a minőség, azt nem tudom. De most másért izgi a dolog, 29-én MRI, keresik a gócot a nyakamon. Ha meglenne, akkor műtét, utána mennék meddőségibe a leleteimmel. Ha nem sikerül megtalálni, akkor lehet, hogy le kell mondani a próbálkozásról, ill. a baba témáról....
Mircsi! Lehet még peteérésed! Hány napos szokott lenni a ciklusod általában?
Dorka!Örülök, hogy az UH-on látható, hogy szépen fejlődik a baba. Sajnálom, hogy pont most jött ez az övsömör, de inkább nézzenek utána, nehogy baj legyen.
Volt a környezetedben mostanában bárányhimlős valaki? Amikor anyukám állapotos volt nővéremmel, neki is volt övsömöre. Azon kívül, hogy tesóm elég öntörvényű és kicsit hisztis lett, más baja nem lett. Szorítok nektek, hogy ne legyen baj!
Nevergiveup! Jól vagytok mostmár? Minden rendben ugye! :)
Csöpszi! Egy kis hányás ide -oda kellemetlen, de kibírható. Első fiammal végig hánytam (de csak reggel általában), az utolsót a szülőágyon, a másodikkal szédültem, 20 hétig volt hányinger, hányás, majd megszünt. Végig fokozott nyálelválasztásom volt. Sajnos igaz a jelző, ez más állapot, és a kellemetlenségeket leszámítva nagyon szép időszak! Csodás hónapok évek várnak rátok! :)
Régen írtam már ide, de folyamatosan figyellek benneteket. Nálunk a kivizsgálások alapján mindkettőnknél rendben van minden, de valahogy mégsem lettem eddig babás. Blake 1757 nálam több hónapig figyelték a peteérést, és hogy volt-e tüszőrepedésem... rendben volt minden, az ovutesztem viszon valahogy sosem mutatta ki... a doki szerint olyan rövid az LH csúcsom, hogy nem kapom el... hát... nem tudom... gondolkodtam másik dokin, mivel valami miatt mégsem vagyok babás már 1,5 éve... :( Kicsifény, ha nem gond átküldenéd nekem is az avivát? megköszönném szu.erika75@gmail.com