Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mircsi
2016-09-04 18:40:54

Sziasztok ☺
Hárm napot még valahogy ki akarok bírni...
kocserzsu
2016-09-04 14:37:00

Hajrá Mircsi!
Gyönyörű a görbéd! Szerintem nagy esélyed van a babára. Nagyon szurkolok nektek! Mikor fogsz tesztelni?
Eprike
2016-09-04 14:02:19

Mircsi hajráá :)

Nekem ma kora délutáni ovu tesztem pozitív lett :) Legalább az érzékenyebb mutatja. Most már betudom tájolni mi mikor van :D
Mircsi
2016-09-04 07:40:42

Nevergiveup, Eprike köszönöm, Én is bizakodom most,...nagyon :-)
Mindenkinek drukkolok, "Az erő legyen velünk" :-)
Nevergiveup
2016-09-04 07:21:08

Andi szép ovu!:) Megy a drukk!:)

Imithecs, szerintem ez alig esett, nem írnám még le ezt a hónapot!;)

Mircsi nagyon szép, lefogadnám, hogy okkal!;)

Eprike Neked pedig drukkolok, hogy repedjen!;) Még ha most nem is sikerülhet, akkor is!:)

Csöpszi, Kriszo vigyázzatok magatokra és a picikre!;)
Eprike
2016-09-04 06:31:26

Mircsi szép :)

Én ma így... tegnap nagyon szúrt a petefészkem este. Úgy tűnik ovu lesz. Remélem reped is :) bár most nem szabadna sikerülnie a babának tegnap előtt együtt voltunk és még akár az is lehetne befutó. Fura azért drukkolni, hogy most ne sikerüljön :(
hugery
2016-09-03 21:03:49

Sziasztok, mostanában nem olvastam fórumot, méregetek. Kitartás!
Mircsi
2016-09-03 18:12:01

Így állok..
Eprike
2016-09-03 11:33:34

Andi, ennyire senki soha nem működik pontosan, hogy minden ciklusban minden egyforma legyen :) Túl sokat kattogsz és stresszelsz ezen :)

Ilyenkor még semmi nem jelent semmit. Van akinek van nyák van akinek nincs, van akinek a leesős napon, van akinek pár nappal később, de leginkább sosem egyforma :) Volt ovud innentől kezdve pihenj ezen a témán és reméljük szárnyalni fog a hőd és sikeres ciklusod lesz :)

Túl korai még bármit is betudni akár egy lehetséges sikernek, :D

Türelem :D Majd egy hét múlva kezdj el kutakodni, ha akkor lesznek furcsaságok :D
csöpszi
2016-09-03 10:55:21

Kriszo az elozo veteles miatt szedem az utrogestant es 2 hetente iratnom kell. Ilyenkor bekuld uh-ra is ezert voltam. Amugy nem szoktak kuldeni a kismamakat ilyen surun elmeletileg 4 jar osszesen. most mar mi sem megyunk csak a genetikaira de azt mar maganban csinaltatjuk.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!