Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm szépen Niki080495! Köszönöm a megerősítést, mert kezdtem elbizonytalanodni, hogy talán mégsem a legmegfelelőbb időben voltunk együtt, várnunk kellett volna? Igen, remélem a legjobbakat, hogy összejött a baba, izgatott leszek egészen a következő menzesz eljöveteléig. Akinek összejött a baba, mikor voltak érezhetőek az első jelek, és melyek voltak azok leginkább?
Niki080495
2016-09-01 13:42:58
Andi
Szerintem is megvolt az ovu és az együttlétek is jó időben voltak minden esély megvan a babára! :)
Andi198729
2016-09-01 10:25:47
Nagyon szépen köszönöm Eprike! Köszönöm a megerősítést. Várok még pár napot, hogy feljebb menjen. Bizakodom addig is. Neked is a legjobbakat kívánom!
Eprike
2016-09-01 10:23:44
Szia Andi!
Úgy néz ki, hogy valóban megvolt, de még pár nap és tényleg bebizonyosodik. Feljebb kell mennie még a hődnek. Hivatalosan akkor történt meg, ha 6 nap legfelső értékénél feljebb emelkedik a hő. De erre van 5 napja. Minden esetre úgy vélem, megvolt :)
Kocserzsu, én a mens mentisben Tűű László doktorurat tudom ajánlani, két napja voltam nála és nagyon alapos és boldogan távoztam tőle :) IR és pajzsmirigy no meg baba hiány miatt mentem hozzá :)
Úgy tudom ő a legjobb ott, de a többi dokira sem hallottam még panaszt :) Így talán bárki jó lehet, de nem könnyű időpontot kapni :S
szép napot!
Én ma így, talán készülődik az ovu elvileg már csak pár nap van addig.
Andi198729
2016-09-01 09:53:38
Sziasztok! szeretnék segítséget kérni a görbe kiértékelésében, hogy megvolt-e az ovum, és akkor, amikor én gondolom? 08.30-án leesett a hőm, majd másnapra felugrott pontosan 3 tizedfokot. Ma is nőtt, 1 tizedfokot. Azért fontos ez, mert ez az első próbálkozós hónapunk, 30-án és 31-én voltunk együtt a férjemmel. Ezidáig önvizsgálatot tartottam csak, figyeltem a hőmérsékletem alakulását, és az eddig kiértékelt grafikon alapján ilyentájt lehetett az ovum. 30-án volt tojásfehérje nyák, és 31-én vagyis tegnap bőséges tojásfehérjés nyákom volt, ezenkívül petefészek szúrkálást is éreztem. Méhnyak magasan, és puha volt. Előre is köszönöm a válaszokat. Szép napot mindenkinek!
Ági41
2016-09-01 08:37:45
Kocserzsu, Budapesten laksz? Ha igen, nem tudnál elmenni a Mensmentusbe a Szakács doktor úrhoz?
kocserzsu
2016-09-01 06:34:15
Kedves Jelus! Köszi a biztatást, elolvastam amit linken küldtél. Próbálok erőt meríteni. Sajnos az endokrinologus akihez magánban mentem, totál semmit nem ér, azon kívül, hogy legombol jó sok pénzzel. Vittem az összes eredményem és nem mondott semmi konkrétumot, pedig a TSH 2,45 feletti, a 120perces cukrom is magasabb mint a hatarertek, FSH 13 feletti.... Vittem a hőgörbéimet... Na és az AMH sem valami jó. Azt mondta, hogy menjek el nőgyógyászhoz,aztán mutassam meg a leleteimet. Máj néz a doki egy peteérést, egyáltalán van, e. Minden hónapban szépen jelentkezik a tojásfehérje, de szerintem az nem jelenti azt, hogy tuti volt peteérésem, mert a tesztek soha nem pozitívak. :) annyira tanácstalan vagyok, azt érzem csak toporgok egy helyben. Küldözgetnek egyik helyről a másikra, egy halom pénzt otthagyok és nem segít senki. Egyébként 32 leszek októberben.
Kocserzsu, szerintem nem annyira vészes az AMH értéked, és változhat is. Hány éves vagy? Van aki nagy jelentőséget tulajdonít neki és van aki nem. (ahogy olvastam).
Nekem 0,34 volt, amikor megnézettem.Mondjuk én már 43 éves vagyok.
Olvastam olyan esetet is, akinél 0,1-es értéknél is összejött spontán baba.
Eprike
2016-08-31 22:18:26
Köszi Ági az infót :) Bár gyanítom még így is szaladgálhatok majd eleget XD
Péntek este tervezem az első szemet, így hétvégén elég lesz szenvedni nem kell egyből a munkahelyen :D
Azért szomorú, mert túró, sajt joghurt... na azok nélkül nehéz élni xD Bár mostanság, hogy figyeljek a szénhidrátokra így is nehézkes... no mindegy, remélem nem leszek a gyógyszertől annyira rosszul :)