Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gratulalok Dorka! Orulok hogy minden rendben a picivel! Kitartas, meg fogsz gyogyulni es remeljuk a babanak sem lesz baja!
Nevergiveup, Kriszo hogy vagytok?
Mi szept. 23-an megyunk 12.heti uh-ra es mar szamoljuk vissza a napokat...:) elegge rosszullevos vagyok, de a dokim szerint az a "jo" :D hat tudnek vitatkozni. De megeri!
Csajok mindenkinek drukkolok! :)
Nevergiveup
2016-08-24 20:32:23
Dorka! Gratula a picihez és a szívhanghoz!:) Csak bíztatni akarlak, hogy kitartás, nem vagy egyedül...ugyan nekem övsömöröm nincs, viszont van/volt gombás fertőzésem, méhszájszemölcsöm, átestem egy durva hányós víruson...stb. Pedig sose volt gombám, se szemölcsöm, nem voltam fogékony a hányós vírusra.....komolyan, várandósan olyan törékeny a szervezet...mindent benyal.:) Szurkolok, hogy ne legyen semmi baja a babának! De szerintem úgy lett ez kitalálva, hogy hiába kapunk el mindenfélét, a babának ne ártson!:)
Eprike
2016-08-24 20:18:59
Mircsi, 3-4 nap múlva is bőven lehet peteérésed még semmi nincs elkésve :)
Dorka, hát részben akkor gratulálok a picihez, és részben meg jobbulást kitartást és minden jót kívánok:)
Én ma így, még sehol nem vagyok.
Dorka81
2016-08-24 19:58:12
Sziasztok! Ma megvolt az első vizsgálat. Uh alapján 6h5n. 7,8 mm és már van szívhangja. :) Sajnos jövő héten el kell mennem genetikai vizsgálatra mert közben övsömöröm lett :( Nem tudtam hogy mi hiányzik az életemből. Iszonyat fájdalmas és még lehet hogy a babára is veszélyes
Niki080495
2016-08-24 10:47:26
Mircsi
Még akár mikor lehet peteérésed :)
Mircsi
2016-08-23 19:33:01
Sziasztok.
Letezik, hogy most nem lesz peteeresem..?
Tsibe
2016-08-21 18:32:25
Sziasztok! Magas fsh értékkel kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy egy érték nem érték. Érdemes 2-3 cikluson keresztül nézetni a hormonokat, akkor van gond ha mindig magas. Nekem egyszer volt 9, attól a lombikos doki nem volt túl boldog, de előtte és azóta is 6 körüli az érték.
Egyébként attól még lehet az embernek peteérése, ha cisztái vannak, szóval a tünetmentesség nem zár ki sajnos semmit :( Viszont ezt egy uh könnyen kideríti.
kocserzsu
2016-08-21 14:48:20
Köszönöm szépen Vision, hogy megosztottad velünk a storyt. Jó olvasni, hogy ilyen FSH értékkel is sikerülhet. Erőt mérítek ebből a történetből, talán még nekünk is sikerülhet. Köszönöm szépen
Jelus
2016-08-21 13:00:52
Vision!
Köszönöm szépen a gyors választ, és hogy megosztottad velünk a tapasztalatodat.
Kívánom, hogy mielőbb jöjjön a második babóca !
Köszi, szia, Jelus.
vision
2016-08-21 12:32:58
Sziasztok!
Jelus, Kocserzsu!
Sikerült összeszednem a papírjaimat.
A történetünk a következő: 2013-ban 2. próbálkozós hónapban terhes lettem. Akkor már látszott, hogy van egy ciszta a petefészkemben. Sajnos a 7. hétben missed ab lett. A cisztaműtétem 2013. végén volt, endometriózisos ciszta volt. Hormonkezelés nem kellett.
2014. januárban elmentem endokrinológushoz, kiderült a pajzsmirigy alulműködés, arra kaptam Euthyroxot. A doktor leállította a babaprojektet, valószínűsítette, hogy a vetélés mögött pajzsmirigygyulladás állt.
Az FSH 2014. januárban 3.napi 10,7 mIU/ml, 21. napi 7,2 mIU/ml. Ez áprilisra 3. napi 15,1 IU/l, 21. napi 15,3 IU/l. ezenkívül ösztrogén dominancia volt.
Májusra kiderült, hogy egyhe IR is van, arra kaptam Merckformint. Közben rendeződött a TSH és a T4, zöld utat kaptunk. Emellett kb. áprilistól szedtem 2*1 Inofolicot naponta. Úgy emlékszem ezt pont a magas FSH miatt javasolta. 2014. augusztusban Az FSH 3. napi 14,3 mIU/ml, a 21. napi 6,5 mlU/ml volt, tehát kicsit javult az áprilisihoz képest.
Szeptemberben a Mercformint lecseréltük Eucreas-ra. Októberben pozitívat teszteltem. 12. hétig Mercformint szedtem újra, végig 170 g-os diéta. Többször volt cukor és TSH nézve. Az Euthyroxot végig emelni kellett. Hát röviden ennyi. Végülis egy év leforgása alatt sikerült, és kismama lettem.
Ha van még kérdésetek, szívesen válaszolok.
Ja és természetesen jött össze. Szorítok nektek!
Mi már a másodikra gyúrunk, de mivel még szoptatok, és nem menstruálok csak reménykedek. Esetleg valakinek sikerült így?
Nevergiveup, Kriszo hogy vagytok?
Mi szept. 23-an megyunk 12.heti uh-ra es mar szamoljuk vissza a napokat...:) elegge rosszullevos vagyok, de a dokim szerint az a "jo" :D hat tudnek vitatkozni. De megeri!
Csajok mindenkinek drukkolok! :)