Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Eprike, neked a closty után hányadik napon lett ovu? És milyen hosszú volt a szedéskor a ciklusod?
Nekem már egyszer kellett szednem, akkor 5. naptól 5*1 szemet reggel, és a ciklus 13. napján uh-val nézte a doki, hogy a jobb oldalon érett pete. Ekkor és a kövi hónapban 28 napos volt a ciklusom. Második hónapban szintén jobb oldalon volt peteérés. Ez volt májusban. Azóta 31 naposak, de olyan , mintha egy hónapban kétszer lenne ovu, mert a nyák hónap elején 8. napon és a 21. napon is tojásfehérje szerű. Vélemény?
Eprike
2016-09-05 21:10:05
Blake, 15ö-st , nekem a clostyt 5.naptól kellett szednem felet reggel felet este. 5napig. Volt is tőle szép ovum, két ciklusban szedtem. Baba nem lett, következő ciklusban ovum sem volt. Mint nálam kiderült az IR és a pajzsmirigy kavar be, így inkább ezt kell kezelni akkor magától lesz ovum :)
Blake1757
2016-09-05 21:06:52
Sziasztok!én új ciklust kezdtem ma, de ennek most örülni kell :)
Volt akinek clostylbegitet írtak? Hányadik naptól kellett szedni?
Eprike, milyen érzékenységüt vettél? Nekem 25-ös van, az normál, ha jól tudom.
Tímeaaa9118
2016-09-05 21:04:59
Juhúúú most sikerült :) Köszönöm a segítséget :)
Most akkor megvolt az ovu?
Tímeaaa9118
2016-09-05 21:02:22
Kedves Andi!
Igen így csináltam mint mindig de nem engedi.Nekem sokat segített az aviva próbáld ki megéri.A teákat még nem próbáltam de kifogom hátha :D Köszi a választ!
Jelus
2016-09-05 19:43:13
Ági 41! Nagyon örülök, hogy rendeződik a ciklusod! :)
Andi198729
2016-09-05 15:30:41
Kedves Tímeaaa9118!
A rendszerben, ha rögzíted a hőmérsékleti adatot, és legördíted a nyilat, semmiképp nem engedi a tényleges adatot kiválasztani? Én mindig így csinálom, és el szokta fogadni. Próbáld meg még egyszer. A ciklus szabályozásában a cickafark tea is sokat segít, valamint segíti az ovulációt is. Én is hallottam az Aviva torna jótékony hatásáról.
Tímeaaa9118
2016-09-05 11:23:09
Sziasztok!
Eddig csendes olvasó voltam, Minden kismamának Gratulálok és boldog babavárást kívánok.
Pár szó magamról. 25 éves vagyok a párom 30. Másfél éve döntöttük el hogy babát szeretnénk eddig sikertelenül. A ciklusom soha nem volt rendszeres de az aviva tornától beállt 30-35 napra. Ez az első méréses hónapom mert 3 műszakba dolgozom és azt gondoltam h így lehetetlen követni. De egyik bnőm elmesélte neki h sikerült aki történetesen kolleginám is, tehát belevágtam. Lenne egy kérdésem beírtam a 16,.ik napi hőmet de nem akarja elfogadni a rendszer csak számított értéket ír be, ilyenkor mi a helyzet???
Köszönöm előre is a válaszokat!
Most így állok:
Eprike
2016-09-05 08:43:38
Ági ez szuper :)
Nekem ugyan tegnap pozi volt az ovuteszt, tegnap és tegnap előtt is fájtam. Ma már halványabb a teszt kicsivel, és leesett a hőm, de ebben nem vagyok biztos, mert lehet nem mértem elég ideig (most nem néztem az órát) Aztán újra megmértem és 36,7 volt. Na mindegy holnap kiderül.
Ági41
2016-09-05 08:04:07
Jó reggelt!
El se hiszem, pénteken éreztem az ovut.
A rendszer jó helyre húzta be.
Nekem már egyszer kellett szednem, akkor 5. naptól 5*1 szemet reggel, és a ciklus 13. napján uh-val nézte a doki, hogy a jobb oldalon érett pete. Ekkor és a kövi hónapban 28 napos volt a ciklusom. Második hónapban szintén jobb oldalon volt peteérés. Ez volt májusban. Azóta 31 naposak, de olyan , mintha egy hónapban kétszer lenne ovu, mert a nyák hónap elején 8. napon és a 21. napon is tojásfehérje szerű. Vélemény?