Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én is csak biztatni tudlak, hogy próbálkozzatok! Sok esetben nem szabad az orvosokra hallgatni, én sem tettem, márpedig ismételt citológiát javasolt P3 miatt, ahogy előzőleg már írtam, a gyógyszeres kezelésen már túl vagyok, és szerintem segített, és azt javasolta addig ne próbálkozzunk, míg más nem lesz. Csak ezt nem ő fogja eldönteni, hanem én, 3 hónapja készítem föl a szervezetem és a lelkem az anyaságra. Remélem sikerült, ha nem akkor viszont tovább próbálkozunk. Engem nem fognak tönkretenni, "kitalált" gondokkal. Minden attól függ, én hogy érzem magam, és szerintem rendben vagyok.
Andi198729
2016-09-06 13:03:11
Tímea!
Én a cickafarkteát a Györgytea boltban szoktam venni, az a legjobb minőségű, virágzat van a csomagolásban. A Bank utcában található ilyen bolt, itt Pesten, én ott szoktam venni. De van lehetőség webshop-ból is rendelni. A barátcserjét azt viszont én nem tudtam, hol lehet kapni. Köszönöm a segítséget.
Eprike
2016-09-06 10:20:23
Niki, hát úgy volt, hogy jó lenne nem babásodni kb míg 10 kg le nem megy a doki szerint... Legrosszabb esetben vetélés lenne a vége :S De annyi helyen olvastam, hogy szintén IR + Pajzsmirigy hasonló eredményekkel meforallal első hónap sikeres lett és gond mentes terhesség.... "nekik nem mondták, hogy nem szabad?"
De három napja szúr a petefészkem ma meg szép pozi az ovu...nem hiszem, hogy pont most sikerülne, de azt hiszem megpróbáljuk. Ha maradni szeretne maradni fog, ha sikerül, végül is már a TSH értékem javult az IR-em meg szerintem rosszabb volt a múlt évben. Amúgy is nehéz lenne, hogy jaj most ne tegyünk a babáért.
Szóval most nem tudom drukkolok is magunknak meg nem is ... ááá fene tudja XD
Niki080495
2016-09-06 10:12:25
Eprike
Nagyon szép..akciózzatok mindenképp:)
Tímea
A barátcserje kapszula is jó beállítja a ciklust plusz segít teherbeesni..sok mindenki írta hogy hamar babás lett ahogy elkezdte szedni. Herbáriában lehet kapni.
Eprike
2016-09-06 09:05:43
Lányok még is csináltam még egy tesztet és gyönyőrűen pozi. Kb 5 másodperc alatt kijött a teszt csík erősebben mint a kontrol. Szal szuper már ezt is tudom, hogy így kell működnie :) lesz itt ovu szépen. Akinek eddig az ovu tesztek túl halványak voltak és nem volt egyértelmű (de a halványból erősödés aztán halványodás megvolt) ajánlom az érzékenyebbet :) nem kell nagyítóval elemezni :D
Tímeaaa9118
2016-09-06 07:37:16
Köszönöm Andi a választ.A cickafarkteát lehet kapni filteresen és hol ha igen.
Drukkolok Eprike :)
Eprike
2016-09-06 07:25:13
Én ma így, még tegnap is pozi lett az ovu teszt. Remélem lassan valami történik.
Szép napot mindenkinek!
Andi198729
2016-09-06 06:59:36
Tímea! Igen, megvolt az ovu, nálad is jellemző a hirtelen hőmérséklet esés, aztán a gyors emelkedés. Nálam inkább a hirtelen esés, majd lépcsőzetes emelkedés a jellemző. A gyógyteákat csak ajánlani tudom, többet érnek bármelyik gyógyszernél. Nekem a cickatea bevallom őszintén, rendezte a ciklusomat, és bizony azóta látványos, és érezhető a ovum is. 26 napossá tette a ciklusomat, előtte szabálytalan volt.
Blake1757
2016-09-05 21:55:14
Köszönöm szépen a választ :D
Eprike
2016-09-05 21:42:17
Akkor nem mértem hőt így nem tudom pontosan, a ciklusom 30 napos volt és kb 16.napon volt ovum (nyák és fájdalom)
Egyébként igen vannak olyan nők akiknek 2 szer is van ovujuk. Barátnőm is ilyen :)
Én is csak biztatni tudlak, hogy próbálkozzatok! Sok esetben nem szabad az orvosokra hallgatni, én sem tettem, márpedig ismételt citológiát javasolt P3 miatt, ahogy előzőleg már írtam, a gyógyszeres kezelésen már túl vagyok, és szerintem segített, és azt javasolta addig ne próbálkozzunk, míg más nem lesz. Csak ezt nem ő fogja eldönteni, hanem én, 3 hónapja készítem föl a szervezetem és a lelkem az anyaságra. Remélem sikerült, ha nem akkor viszont tovább próbálkozunk. Engem nem fognak tönkretenni, "kitalált" gondokkal. Minden attól függ, én hogy érzem magam, és szerintem rendben vagyok.