Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekem iezek az értékeim voltak! 5-52-42
Szóval nálam sincs akkora gáz de remélem az inofemmel nekem is sikerül majd!
global
2017-06-01 10:30:07
Hát ez jó sok minden!De akkor én is visszatérek az inofemre napi 2x, meg a méhpempöre is!Hát nagyon szorítok neked!jelentkezz azért ha lesz időd! :))
mistimi
2017-06-01 10:26:39
ja még annyi, hogy metet én is szedtem az elején, de nekem sose voltak kiugróan rossz értékeim az inzulinom 5-75-45 volt, ami igaz magasabb, de valakinek több száz is, és nekem nem nagyon javított a met ezen az értéken. elhagytam és szigorúbb diétát kaptam (napi 120 gramm) na attól meg folyton éhes voltam, csak a kajára gondoltam :)
Aztán jött az inofolic.
mistimi
2017-06-01 10:23:16
sziasztok! köszi a gratulációkat egyenlőre még csak óvatosan próbálok örülni. 13. 16. 17. napokon voltunk együtt. 16-án volt pozitív az ovu tesztem, pont előtte voltam egy héttel nődokinál akkor egy 13 mm-es domináns tüszőt látott, meg 6 mm volt az endometrium. Ebben a hónapban nem szedtem clostyt, viszont az előzőben igen.
Nekem nyáron lesz két éve, hogy csinálom a diétát, ebben a két évben voltak olyan időszakaim amikor nem próbálkoztunk, mert az endo-s dokim nem ajánlotta, mert a pajzsmirigyem is rossz volt, és azt is rendbe kellett hozni.
Szedek nap 2 inofolicot, e vitamint, d vitamint, napi 1 normoxilt, és előző ciklusban szedtem méhpempőt. Ami ebből új, és kb. másfél hónappja az a normoxil (mio-inozitot és szelént tartalmazó étrend-kiegészítő), előtte csak simán szelént szedtem a pajzsmirigyem miatt, és korábban csak egy inofolicot ittam, most meg ugye kettőt, meg a méhpempő.
De ami fontos még, hogy kb. 3 hónapja tudtam mindig pontosan belőni, ovu teszttel, h mikor van ovum és jól is sikerült időzíteni az együttléteket.
A diétát nem grammra pontosan tartom, csak arra figyelek, h jó alapanyagokból készült kajákat egyek, de van azért néha h elcsábulok, pl. tegnap egy fagyira, de én sose voltam rosszul, meg nem hipóztam emiatt.
Kedebab
2017-06-01 10:10:48
Melyik napokon voltatok együtt?
Kedebab
2017-06-01 09:56:56
clostyt szedtél?
Kedebab
2017-06-01 09:56:32
Kedebab
2017-06-01 09:55:48
Mistimi tiszta szívből gratulálok!!Dejooooo :-) Msr szerintem a görbéden is látszott
global
2017-06-01 09:36:25
Szia!nagyon-nagyon gratulálok!Szorítok hogy minden rendben legyen!
Közben kérdezhetek!? :))
Mióta szeded a metet és diétáztál e és szedsz e még valamit!Csak hogy egy kis reményt kapjak és ne hagyjam abba a diétát, és a bogyókat!Köszi!
mistimi
2017-06-01 08:57:15
Köszi itt is Eprike! Gondolhatod, hogy az enyém is fülig ér...úgy állok hozzá, hogy most már csak jó jöhet, annyi nehézségen vagyunk már túl.
Szóval nálam sincs akkora gáz de remélem az inofemmel nekem is sikerül majd!