Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
pintyoke1982
2017-06-10 20:40:22

Sziasztok! Viszonylag uj vagyok itt az oldalon, masodik honapja homerozom es kb. 9 honapja foglalkozunk komolyabban a babatemaval. Meg new voltam nogyogyasznal, de ha ebben a ciklusban sem jon ossze a baba, mensi utan elmegyek orvoshoz. Csatolom a gorbem, mi a velemenyetek?
Andi198729
2017-06-10 14:25:29

Kedebab, szerintem biztosan tegnap volt ovud, a hőd is szépen mutatja, és az ovuteszt is összhangban van ezzel, hiszen tegnapelőtt volt pozi az ovuteszted, tegnap reggel viszont már nega. Szerintem nagyon jókor voltatok együtt, és szerintem minden esély megvan a babára ;-)
Kedebab
2017-06-10 11:04:47

Mistimi akkor szerinted nekem tegnap lehetett ovu?Tegnapelőtt volt pozi az ovuteszt.Tegnap is voltunk együtt.
mistimi
2017-06-10 10:00:49

Kedebab nekem is volt hogy lépcsőzetesen napról-napra emelkedett 37fok körülire meg olyan is volt h egyből másnap ovu után 37 lett...
Visszaszámolgatva nekem kb mindig akkor repedhetett meg amikor 37körüli hőt elértem.
Kedebab
2017-06-10 08:25:32

Ma reggel így állok.Fura ez a fokozatos emelkedés.Vagy szerintetek normális?:-)
Kedebab
2017-06-09 23:26:55

Szia Andi!Ma reggel csináltam megint és már nega lett.De valahogy ebben a hónapban egyáltalán nem reménykedek.2nagyobb tüsző és egy ,,normális".Meglàtjuk.Most 2naponta voltunk együtt.
Andi198729
2017-06-09 12:50:09

Kedebab, mi a helyzet, csináltál ma is ovutesztet? Pozi lett v. már nega? Drukkolok, hogy most sikerüljön elkapni az ovut, és sikerüljön a baba :)
Kedebab
2017-06-08 18:35:42

Andi így tényleg izgalmas lesz a szülésig:-)Bár én is úgy vagyok vele,hogy mindegy milyen nemű lesz:-).

Mistimi nagyon örülök h a doki szerint minden rendben,és h látszódott a petezsák.Bárcsak már én is látnék ilyet,biztosan csodálatos érzés:-)
Andi198729
2017-06-08 14:44:56

mistimi, örülök nektek, hogy minden rendben van :) És rendben is lesz továbbra is :) Egy tanács: ha a 7.hét elején nem hallható a szívhang, ne ijedj meg, saját tapasztalat, én is így voltam, 7.héten, az előző dokimnál, aki embriót sem látott, nemhogy szívhangot, szerencsémre dokit váltottam, és ő a másik héten már látta az embriót szívpulzálással. Tehát ha ilyet tapasztal bárki, nem kell azonnal megijedni, főleg nem rögtön a dokira hallgatni, el kell menni másik orvoshoz, több szem többet lát alapon, mert most belegondolok, ha maradok az előzőnél, akinek valószínű a gépe sem, és a szeme sem volt jó, lehet legközelebb sem látott volna semmit, és ne adj isten rábeszélt volna egy fölösleges műtétre.
global
2017-06-08 14:22:15

Sziasztok!Nagyon szorítok mindenkinek!Nálam semmi extra, most nem mérek csak ovutesztelek!Majd írok hogy mi lesz, ma vagyok a 10 ciklusnapon!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!