Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát már én is 4,5 kg mínuszba vagyok, már ez a 7. hete hogy metet szedek én is, de a doki szerint 2-3 hónap kell a sikerhez!Nem érzem hogy beállna a ciklusom!Most 24 napra jött meg pedig 29-30 ra szokott!Igaz én még bronchocriptint is szedek!De azt hittem a második bogyós ciklusba már sikerül! :((
Nagyon nagyon köszönöm hogy ilyen részletesen leírtad! :))
Eprike
2017-05-30 20:01:12
Global, igyekszem nem hosszan leírni :)
7év. Ami úgy nézett ki, hogy sokat vártunk mondván fiatalok vagyunk majd beterveztünk egy nyaralást és, hogy majd ősszel elmegyünk vizsgálatokra komolyabban. Erre következő héten pozit teszteltem. Ez két éve volt. Ikrek lettek volna nem maradtak velünk. Na ezután derült ki a házidoki javaslatára, a pajzsmirigy gond. Erre kaptam gyógyszert, majd türelmesen görbéztem... nem állt be a ciklusom újra és januárban magándokihoz mentem. Closty két hónap. peteérés lett baba nem. Closty abbamaradt. elkezdtem figyelni a kajára, mert elmentem magánba vérvételre, mivel olvastam az IR-ről. Hát durva eredményem lett kértem időpontot endokrinológiára májusban és augusztus végére kaptam időpontot. Szóval hosszú várakozás. 4 kiló minusszal mentem, kaptam meforal nevű gyógyszert és 3 hónap múlva kontroll novemberben. Keddi napon lett volna előtte hétfőre nem vártam és akkor már pocaklakóm volt :) A doki ugyan azt mondta fél év türelem, de 3 hónap alatt a gyógyszerrel + diéta lement még 4 kiló beállt a ciklusom és terhes is maradtam. Szóval vizsgálatoktól számítva másfél év kellett kb a sikerhez, de a fő problémát megtalálva csupán 3 hónap. Szóval így állunk :) Nagyon fontos kideríteni az okot és, ha gyors szeretne lenni az ember bizony mindent magánba, hogy rögtön meglegyen minden eredmény. Mai napig bánom, hogy halogattuk a vizsgálatokat... de ez van. A végeredmény úton :) És innen szorítok nektek, hogy sikerrel járjatok és sosem szabad feladni. Aki anyuka akar lenni az az lesz vagy így vagy úgy.
Nos nem lettem rövid :) De hátha az újaknak is tanulságos.
És igen nyári fiúcska lesz júli29.
global
2017-05-30 19:49:54
Hűha akkor nyàri babàtok lesz! :)))
Nagyon szorìtok majd hogy simàn menjen minden!
global
2017-05-30 19:46:59
Szia Eprike!Jól emlèkszem h neked is diètàznod kellett?Mennyi idő utàn sikerült a baba?Èn mâr elèggè kezdem feladni!
Eprike
2017-05-30 18:32:03
Kedves Anette, sajnos erre nincs fix időpont, sőt sokaknak csak mensi közben vagy végén esik vissza a hője. Viszont a jó hír, hogy mindenkinél egyedi így 3 hónap hőmérőzés után már tudni fogod nálad hogyan szokott lenni :)
Ami szintén fixen egyedi az a luteális szakasz, ovu utáni tartomány. 12-16 nap ez akár már most egy görbéből kiderül, +-1 nap szokott lenni az eltérés. Pl nekem 15 nap a legtöbbször, de előfordul 14 vagy 16. De ez aránylag állandó. Ilyen téren a mensi késést a peteérés késése okozza. Ovuteszttel együtt jó görbézni, így a pozi ovu teszt után már tudni fogod mikor kellene nem megjönnie :)
Az én tapasztalatom egyébként, hogy nálam! 4nappal mensi előtt mindig elindult lefelé a hőm hacsak egy fél tizedet akkor annyit. Ilyenkor mindig mensi lett a vége ( pedig volt, hogy mensi előtti nap még felment) Amikor babás lettem akkor 4nappal hamarabb felfelé indult a hőm. És még valami, sokszor a babásnak látszó görbékből mégse lesz baba :( És van, hogy a csúnya görbéből pedig igen. Itt a lányok tudnának mesélni :(
Remélem tudtam picit segíteni.
Mindenkinek nagyon szurkolok, azért olvaslak ám titeket, csak most elég ramatyul vagyok így a 31 hétben.
Sose adjátok fel!
Anette1985
2017-05-30 17:38:46
Sziasztok! Én még új vagyok itt, még csak ebben a hónapban kezdtem hőmérőzni is, de lenne egy kérdésem. A ciklusnak kb. hányadik napján esik vissza a hő, ha nem fogant meg a baba? A 20. napon járok és még nem esett vissza, az ovum is szépen kirajzolódik a görbén, és épp azon a napon mértem pozitív ovut is, mint amit a hő alapján a görbe mutat. Most még várok, csak érdeklődöm, hogy kb. mikor esik vissza a hő, ha nem jött össze a baba?Köszi a segítséget, és remélem sok hasznos infót találok majd itt :D
global
2017-05-30 17:28:55
Hát sajnos én már vérezgetek! :(((
Andi198729
2017-05-30 14:21:28
Értem Newsee, akkor nem áll fönn ilyen probléma, valószínű, hogy a rágörcsöléstől. A mostani mensi után szerintem próbáld meg a méhpempőt, és hőmérőzés mellőzése mellett csak ovutesztelj, és élvezzétek az együttléteket a pároddal.
newsee85
2017-05-30 14:02:38
Szia Andi!Igazaból nem szoktam.ez a mult honapba meg most volt de szerintem már a görcsös akarástól.Inkabb rózsaazínes vérzés szerű vmi volt tegnap de ma par órája meg is jött rendesen a mensim. :( úgyhogy szerintem a mensim előszele volt.
Andi198729
2017-05-30 13:46:37
Szaby, eszembe jutottál, remélem rendben vagytok a picurkával, túl vagy már az 1. genetikai vizsgálaton?
Nagyon nagyon köszönöm hogy ilyen részletesen leírtad! :))