Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Itt is gratulálok és szorítok, hogy minden szuper legyen :) Jaj, de jó :D Fülig ér az én szám is :D *.*
mistimi
2017-06-01 07:21:54
Csajok van egy nagyon durván két csíkos tesztem☺️ Itt járkálol afolyosón h nem hiszem el. Két hét múlva mennénk lombik konzultációra... remegek...
mistimi
2017-05-31 09:00:14
köszi csajok a drukkot, ha holnap is fent lesz a hőm, akkor péntek reggel tesztelek.
De simán volt, már h egyik nap még 37,15 volt másik nap meg 36,6 és megjött, szóval még próbálom nem bele élni magam.
Félek már tesztelni is, félek megint pofára esni...
Kedebab
2017-05-31 08:38:12
Mistimi szerintem is nagyon babásnak tűnik ez a görbe.Holnapra már tuti mutatnia kell ha pozi.Hajrá!!!
Eprike
2017-05-31 08:28:06
Mistimi hajrá :)
Global, 160grammos ch diétán voltam. Na hát én kb egy két napig leméregettem, hogy kb mennyit ehetek abból a teljeskiőrlésű kenyérből, meg délután mennyi alma vagy mekkora amit megehetek. De alapvetően nem számolgattam, látványra tudtam. Ahhoz már nem lett volna türelmem, hogy totál pontosan tartsam, szóval leginkább az elvet követtem mit mikor lehet enni gyors és lassú szénhidrátok közül. És figyeltem, hogy ne egy lavorral egyek :D Persze a boltokban igyekeztem olvasni miben mennyi van és aszerint venni még a natúr joghurtot is XD
global
2017-05-31 08:15:39
Hát nekem semmi gond nem volt a mesimmel, mindig 29-30 napra jött meg!Az értékeim se voltak nagyon magasak, csak a doki azt mondta hogy biztos ami biztos, én még bromocriptint is szedek, hát ha pcom van, de ez se bizonyított!A dokim egybe endokrinológus is szerencsére, meg persze iszom az inofemet 2x1-be!Nekem muszáj volt picit vissza hozni a diétába mértékkel a kristály cukrot,illetve cukros ételeket, mert volt hogy nem tudtam munkába menni annyira rosszul voltam!De alapvetően igyekszem tartani a 180 g diétát!
37 éves vagyok és remélem nem kell lombikra mennünk!
Andi198729
2017-05-31 08:14:43
Mistimi, nagyon szép a görbéd, és nagyon biztató, én úgy gondolnám, hogy babás görbe, de ezért még ne örüljünk előre, mert egy magas görbe tényleg becsapós tud lenni, nekem is szép magas volt a hőm szeptemberi ciklusnál, és magas hőnél váratlanul megjött akkor. De bízzunk a legjobbakban, hogy neked nem fog már megjönni, lassacskán csinálhatsz egy tesztet, hátha halványan már mutatná, ha van baba.
mistimi
2017-05-31 07:46:54
Sziasztok! Hát a görbém továbbra is bíztató pár nal és kiderül.
Global és newsee nagyon sajnàlom. Ti nagyon összhangban vagytok ha jól
Emlékszem előző hónapban is kb. Egyszerre jött meg. Remélem h a nyàr mindkettőtöknek meghozza a sikert.
Amúgy én is ir-es (is) vagyok, én is szedtem merckformint de nekem nem sokat segített így most csak inofolicot szedek napi kettôt. Lassan aktuális lesz egy kontroll vérvétel,csak húzom-halogatom mert attól a cukross löttytől kiver a víz. Egyébként én nem tartom grammra pontosan a 160grammos diétát csak arra figyelek hogy amit eszek meg amikor eszek akkor az ir kompatibilis legyen. Mekem is lement 4-5 kg. De sajnos nekem a menzim nem rendeződött mondjuk legalább van 30-40naponta valakinek évekig nincs. Mondjuk ugye nekem policisztás ovárium szindrómám is van ami még nehezebbé teszi a babásodást. De bízom benne hogyha természetesen nem is majd akkor a lombik segít és végre 3 év után én is anyuka leszek.
Kitartás csajok!
newsee85
2017-05-31 07:45:50
Eprike gratulálok a babához :)
Global ne adjuk fel!Én már azt is elfogadnám ha 40 évesen leszek majd anyuka már az se érdekelne addig még van 9 évem.én 31 vagyok.És te?
Feladni talán én se adom az emberben mindig ott a halvámy remény hogy egyszer anyuka és család leszünk persze egy újabb nemvárt megjövetele nagyon le tudja törni az embert és igen a magas hő is becsapós!
A múlt hónapomba 36.8 mellett jött meg pedig addig soha nem mért magaságokat mértem végig mensi elött 36.9 36.8 és mégis megjött és anyáknapja volt....hát akkor sokat sírtam.Ezért is mondom hogy elengedem nyárra a hőmérőzést de ovutesztelni se fogok.:)
global
2017-05-30 20:55:38
Te milyen diétán voltál, és mindig pontosan betartottad?