Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2017-06-08 13:16:09

sziasztok! Köszi Timi meg Kedebab a gratulációkat. tegnap voltam dokinál, hogy még mielőtt lemondom a kaálit erősítse meg h terhes vagyok. Szerencsére minden okés, de még nagyon kicsike kb. 5 hetes 8,55 mm-es petezsák látszódott. Majd 19-én megyünk vissza az kb. a 7. hét eleje lesz, remélem akkor már szívhangot hallunk. Nagyon várom már, bárcsak tudnám előre tekerni az időt :) Szerencsére mellfeszülésen kívül nem nagyon van tünetem, talán még a hajnalban felkelés, és utána nem tudok vissza aludni. Azért olvaslak titeket folyamatosan és nagyon szurkolok mindenkinek.
Andi198729
2017-06-08 13:04:25

Kedebab, mi meglepinek szánjuk a baba nemét, így megkértük a dokit, ne árulja el, de ahogyan a férjemmel a képernyőt néztük, és később a genetikairól készült videót, úgy néz ki fiú lesz, de a legbiztosabb akkor lesz, ha megszületik, így bennünk van az izgatottság, hogy vajon milyen nemű babát tarthatunk a karunkban. Mindenesetre fehér, és sárga rugikat vásároltunk, és szürke-zöld babakocsit, az mindkét nemnek megfelel, és majd a 2.babának is jó lesz, mert majd szeretnénk, és reméljük összejön majd később.
Kedebab
2017-06-08 12:43:42

Köszi Andi a választ!:-))
Tudod már h mi a neme a babócádnak?

Mistimi mizu Veled,mesélj:-)Voltál már dokinàl?
Andi198729
2017-06-08 12:22:20

Kedebab, nem lesz semmi gond, utánaolvastam, hogy 20-22-nél reped általában, de van akinek 25-30-nál. Gondolom egyénfüggő, és van olyan, hogy több idő kell a tüszőnek. Azért van az gondolom, hogy valakinek késői a peteérés. Az szerintem tökéletes időzítés lesz. Sokaknak beválik amúgy is az, hogy egy nap együttlét, egy nap szünet, majd ismét együttlét.

Kkay, most már csak a jóra szabad gondolnotok, jönni fog a várva várt kisbaba :) Köszönöm az érdeklődést, 24. hétben vagyok most, ma voltam terheléses cukorvizsgálaton. Nem volt olyan borzalmas, ahogyan mondták, nekem az a tömény glükózos víz citrommal kifejezetten jól is esett, ízlett, nem voltam rosszul tőle, egyben lerántottam. Az alap cukrom 4,3-as, ami jó, az eredményt 2 nap múlva a doktornőm kapja meg, hétfőn úgyis megyek hozzá ultrahangra. Picurkám jól felpörgött a cukros létől, bulizott odabent.
Kedebab
2017-06-08 07:30:40

Szép reggelt Mindenkinek!Most reggel még a pozinál is pozibb az ovuteszt:-).Tegnap este voltunk együtt,holnapra gondoltam a másik időzítést.Szerintetek?
Kedebab
2017-06-07 20:00:43

Most csináltam egy ovutesztet és pozitív lett
Kedebab
2017-06-07 16:33:51

Igazából annyit mondott,hogy határeset.Van ami túlnőtte magát,de lehet h nem.Szóval ezzelnem lettem kisegítve..:-)))
KKay11
2017-06-07 16:30:53

Kedves Andi!
Köszönöm az érdeklődésed és a jókívánságot is! :)
Rendben vagyok, azt hiszem. Bár ha újra várandós leszek, biztosan bennem lesz a félsz.
Kihagytunk 3 ciklust, ahogy a doki mondta.
Ez már a második próbálkozós hónapunk. Az első sajnos nem jött össze, de akkor nem is tudtunk teljesen erre koncentrálni.
Remélem, most sikerülni fog. Bizakodó vagyok!
Az első terhesség 3.próbálkozásra sikerült.
Igazából már viszonylag hosszú időnek tűnik, amióta várunk a babára, mert a vetélés miatt kimaradt ez a 3 hónap is, így összesen 8 hónapja várjuk Őt.
Körülöttem többen vannak, akik akkora várják, amikorra mi vártuk volna, ami eleinte kissé elszomorított, de mindamellett nagyon örültem nekik.
Ti hogy vagytok? Minden rendben veletek? Minden szépet és jót kívánok Neked!
Andi198729
2017-06-07 16:06:55

Ezt sajnos nem tudom, én még nem voltam peteérés ultrahangon, így nem tudom mi a normál. Nem fog akkor megrepedni? A doki mit mondott erről, nagynak találta?
Kedebab
2017-06-07 15:43:17

És Andi szerinted nem túl nagy a 25-26 mm-s?A 20-as normál,nem?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!