Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kedebab, akkor meg nincs okod aggodalomra, ha nem lát semmilyen elváltozást, annak örülni kell, mert bármikor létrejöhet a terhesség, csak türelmesen várni kell, szerintem még nem kell elmennetek a meddőségibe. Nekem sem volt elváltozás, és nem rögtön jött össze, ahogy elterveztük. 5 hónapot várnunk kellett rá. Nagyon drukkolok nektek, össze fog jönni, meglátod :) Lehet, érdemes ma együtt lennetek, mert valószínű, meg fog repedni a tüsző holnapra, már elég nagy hozzá :)
Kedebab
2017-06-07 15:18:58
Sziasztok!
Ma voltam uh-n és a bal petefészekben volt egy 26-25-20mm-es tüsző.Ma vagyok a 13.napon.Méhnyálkahártya 9,8.Szerintetek ?Én kicsit el vagyok keseredve,mert azt mondta ha ez se segít,akkor lassan el kell gondolkozzak a meddőségin,mert semmi elváltozást nem lát illetve bármit ami miatt ne jöhetne létre a terhesség.
Andi198729
2017-06-07 14:47:08
KKay, de jó hallani felőled, hogy vagy? Remélem jól, testileg, lelkileg egyaránt. Ciklusod helyreállt? Újra próbálkoztok a babával? A legjobbakat kívánom, és mielőbbi babásodást! :)
KKay11
2017-06-07 12:49:13
Sziasztok!
Gratulálok a babásoknak! Mistimi gratulálok! :)
Ehhez a görbéhez mit szóltok?
A vetélés miatt van elcsúszva a grafikon.
Az ovulációs teszt pozitív volt 5.én ( 13.nap) este.
Illetve aznap és másnap is erősebb középidős fájdalmat éreztem.
De olyan furi a görbém.
Bár mikor teherbe estem is ilyen vízszintes volt.
Andi198729
2017-06-06 09:49:18
Kira, lehet hogy a méregtelenítés és a closty bekavart a szervezetednek. Én amondó vagyok, hogy a legjobb talán mindenféle gyógyszeres beavatkozás nélkül a természetre bízni a dolgot, de hát ha muszáj, akkor muszáj. Szerintem próbáld meg closty nélkül a következő hónapot, mert az is lehet, hogy esetleg másfajta gyógyszer válik be neked, de a legjobb beszélni a dokival.
Kira84
2017-06-06 08:11:02
Andi198729. Szia, gyógyszert csak a ciklus elején szedtem a Closty, a ciklus 15 napján voltam uh a doki azt mondta nincs peteérés így a progi pótlást nem szedtem. Amin változtattam hogy a múlt hónapban végig csináltam egy méregtelenítést a Perui Kovafőldel, de az vegyszer és hormon mentes, természetes alapanyagból van.Én inkább arra gondolok hogy a 3 hónap closty után a szervezetem be sokkalt, és leállt pihenni... Ha a héten sem jön meg felhívom a dokit mi legyen..
Andi198729
2017-06-05 21:02:43
Kira, ez mitől lehet, hogy nem akar megjönni, ovud úgy tűnik nem volt, a görbe alapján, esetleg tesztet csináltál? Ha nem jön meg, és baba sincs, akkor talán érdemes lenne elmenni dokihoz, kivizsgáltatni lehet az oka. Szedtél esetleg valami gyógyszert ami ezt befolyásolhatta?
Andi198729
2017-06-05 21:00:40
Szaby, az Istenhegyi Klinika nagyon jó hely, ott profik dolgoznak, így biztosan meg tudták mondani a nemét, és a 13. héten már általában meg tudják különböztetni. Nektek is jó babavárást kívánok, és ne aggódj, most már minden rendben lesz :)
Kira84
2017-06-05 12:12:27
Na jó lányok én feladom, még mindig nem akar megjönni,Mi a fenét csináljak vele?
Szaby86
2017-06-04 11:46:02
Andi, köszönöm!! Örülök hogy veletek is minden rendben!! :)
Fú, hát igen a 6. hónaptól már egyre nehezebb lehet a poci.
Mi pont 6 hónapos kor körül vagyunk hivatalosak esküvőre/lagzira, augusztusban remélem hogy bírni fogom majd!! :)
Kb. 2 órás autóútra lesz tőlünk.
Akkor nektek meglepi lesz a neme, ez tök izgi!! :)
Én 13 hetesen voltam genetikai ultrahangon, így kaptam időpontot, az Istenhegyi gèndiagnosztikai centrumba.
Mi ovu előtt 2 nappal és ovukor is együtt voltunk.
De nem csináltam most ovu tesztet csak ahogy visszaszámoltam,onnan gondolom mikor lehetett az ovuláció.
Kitartást és további boldog babavárást kívánok!!!