Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2017-05-29 15:35:31

sziasztok! Méhpempőnek semmi köze a mézhez, én azt olvastam, h pollenre allergiások is szedhetik, arra figyeljetek, hogy hűtőben tartható méhpempőt vegyetek, ne kapszulás formában. én a www.méhpempő.hu oldalról rendeltem. Nagyon rossz íze van amúgy :( de hát a cél érdekében lenyeli az ember, meg arra kell figyelni, h éhgyomorra kell és után nem szabad azt hiszem fél órát enni, h fel tudjon szívódni. én kb. 40 napig ettem, azután a ciklusom utáni ciklusban mikor barnáztam végig peteérés után, és amikor ettem akkor nem volt ilyen jellegű probléma...de nem tudom, h ennek köszönhetem-e vagy sem. adtak amúgy hozzá egy jó kis tájékoztatót, h mi mindenre jó, kb. amúgy mindenre :)
Én szedek még inofolicot, normoxilt, e vitamint, d vitamint és a férjem meg elkezdte a florandolt...sokszor azt érzem nagyobb a patika nálunk, mint a 80 éves nagyszüleimnél :(
Kedebab
2017-05-29 15:11:34

Jajj de jó a ezeket a pozitív gondolatokat olvasni,máris jobban érzem magam!:-)
Andi elkezdem én is a méhpempőzést,ez az utolsó hónapom a clostyval.Kiváncsi leszek!Addig is mindenkinek megy a drukk
Andi198729
2017-05-29 13:47:32

Newsee, ezt nem tudtam, hogy pollenallergiátok van, akkor szerintem így nem ajánlott szedni. Bár a legjobb megkérdezni egy orvost, vagy egy hozzáértő embert, aki meg tudja mondani, hogy szedhető-e, vagy nem. Talán jobb is, ha elengeded egy kicsit a dolgot, és menzesz után 2 naponta együtt vagytok. Higyjétek el, sokszor az se tesz jót, ha az ember állandóan a hőjét méri, ez teszi ki minden napját, sokszor hiú ábrándokba kerget ( pl. amikor szép magasan tartja magát a hő), máskor meg már előre beparáztatja az embert ( mikor hirtelen leesik a hő).
newsee85
2017-05-29 12:25:20

Andi a méhpempőn már gondolkodtunk ismerősöm is ajánlotta de mind a kettem pollenallergiások vagyunk és megfordult a fejembe hogy ezt ehetjük e igy? Férjem Folandrolt szed plusz multivitamint c vitamint én Femibiont.De már mondta hogy szedjem inkább a Folandrol párját az Inofolicot.De ugy hallottam akinek rendszeres a ciklusa annak kitolja.Igaz nekem 26-30nap közötti nem tudom arra higy hatna.Próbálok nem ezen agyalni mert már énnis kivsit túlzásba vittem szerintem.Ugyhogy befejezem a hőmérőzést és az ovutesztelést nyárra.Aztán élvezzük egymást a nyarat a pihenést.
Andi198729
2017-05-29 11:53:59

Newsee, teljesen igazad van, oda érkezik a legkönnyebben, ahol nem is akarják, és szót ejtenék itt az abortuszról, és azokról a szívtelen anyákról, akik megölik az egészséges újszülött gyermekeiket, a szívem elszorul, ettől, ha tudnák, hány nő vágyik gyerekre. Akik meg házasságban élnek, és megteremtettek mindent, és csak egy gyerek hiányozna az életükből, azoknak nehezen jön össze sajnos. Igazságtalan az élet. De össze fog jönni, hidd el, ne keserítsen el az, hogy egy adott hónapban nem sikerült, mindig gondolj a következő hónapra, és kicsit engedd el a stresszt.Doki mondta,azt is, hogy ha van is minden hónapban peteérés, nem biztos, hogy minden esetben termékeny petesejt szabadul ki, lehet ez is oka a várakozásnak. Ha minden rendben veletek egészségügyileg, én csak javasolni tudom a méhpempőt, valamint a férjednek a maca kapszulát, cinket, szelént, nekünk ezek megtették a hatásukat, ezek segítettek. És javaslom mindenkinek, azt nem tudom, beválik-e mindenkinek, én csak azért ajánlom, mert nekünk segítettek.
newsee85
2017-05-29 11:41:31

Köszönöm lányok a bíztatást! Az fáj a legjobban hogy oda egyből érkezik a baba ahol meg se becsülik vagy szétmennek csonkacsaládba nő fel stb. Hozzánk meg ilyen nehezen igazságtalan a sors.:( Mi már 14 éve együtt vagyunk a férjemmel és 5 éve vagyunk házasok :) Mindenkinek ilyen férjet és párkapcsolatot kívánok.Már csak a baba hiányozna nekünk is a teljességhez.És nem is egyet szeretnénk....de már az egynek is nagyon örülnénk.
mistimi
2017-05-29 09:18:44

Egyetértek Andival, soha nem szabad feladni. Nagyon átérzem, hogy mit éreztek, az elmúlt lassan 3 év alatt, rengetegszer kerültem padlóra amikor megjött, szerintem aki gyereket akar már egy ideje az és sajnos várat magára a baba, az mindenki átérzi ezt amit most éreztek. Én is múlt hónapban egy olyan csoda görbe után és még tüneteket is produkáltam koppantam egy akkorát, mint még talán sose. Ráadásul pont hosszú hétvégézni voltunk egy nagyobb társasággal, szóval nem maradhattam zokogva a szobába, hanem fel kellett állnom és emberek közé menni, ami baromi nehéz volt, sőt utána még jó pár napig nem is mértem a hőmet, meg nem is foglalkoztam az egésszel, aztán összeszedtem magam a ciklus közepére és elővettem a hőmérőt meg az ovutesztet...most megint bizakodok, kb. csütörtökre nem várom, szerintem ma a 12. dpo-n vagyok, de hiába vezetem lassan egy éve a görbéim, nem tudom megmondani, h hány napos a luteálisom. Szóval csak tipp a csütörtök. ráadásul mennem kellene 3. napi vérvételre, mert mi a jövő hónapba már kaáliba megyünk, így az is necces, h mikor tudok elmenni, mert még jön a hosszú hétvége is, és itt nálunk szombaton sehol nem tudok elmenni. De igenis mindenkinek sikerülni fog, mindegyikünkből anya lesz, csak sajnos nekünk nem az egyszerűbb út jutott...
Andi198729
2017-05-29 08:50:51

Lányok ,soha ne adjátok fel! Newsee, nem szabad elveszíteni a hitet, hogy anya leszel, igenis az leszel, és mindenki az lesz! Ne mondjatok le róla. A teherbeesés nem egyszerű dolog, nem úgy működik, hogy az ember eltervezi, és rögtön egy együttlétből meg is fogan, türelem kell hozzá, mert sokszor hónapokba is beletelik, kevés az az ember, akinek pikk-pakk elsőre összejön, a legtöbben azok vannak, akiknek hónapokba is beletelik mire sikerül. Van valamilyen problémátok esetleg, ami akadályozza a teherbeesést, nektek vagy a párotoknak, mert ha nincs, akkor tényleg bármikor összejöhet, csak türelem, mert ha testi probléma nincs, akkor sokszor a lelki oldalról akadályozott. Én is sokat görcsöltem rá, akkor nem is sikerült, és már én is kezdtem beletörődni, hogy nekem ez lesz a sorsom, hiába is próbálkozunk, mindig meg fog jönni, így voltam januárban is, mikor késett, már szinte mondtam magamban, hogy ha meg akarsz jönni, akkor gyere, de ne szórakozz velem, de szerencsére nem jött már meg.
Kedebab
2017-05-29 08:04:07

Newsee,Global sajnos nekem is így volt.Most már kezd elmúlni a mensi.De azért remélem Nektek még visszamegy a hő!
Mistimi szerintem a Te görbéd nagyon bíztató!Már a 13.dpo-n vagy és még fent van.Az nagyon jó jel!Mennyi a luteális fázisod?
mistimi
2017-05-29 07:31:45

Sziasztok! Nekem feljebb ment egy picit a hőm de ez nem jelent nálam se semmit egyenlőre mert van h csak aznap esik le amikor megjön.
Azért szurkolok nektek h visszamenjen holnapra a hőtök.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!