Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2017-05-30 12:55:43

Szorítok mindenkinek! Global, jó jel hogy felment a hőd, Mistimi, nagyon szép a görbéd, biztató!
Newsee nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :( Egy kérdés: menzesz előtt mindig szoktál pecsételni, és ez általában barnázás? Mert az nem igazán jó, általában sárgatest elégtelenségre, progeszteronhiányra utalhat. Voltál esetleg dokinál, ezt megvizsgáltatni, vagy megkérdezni? A novemberi és a december eleji ciklusomnál nekem is volt pecsételésem menzesz előtt, ami azelőtt soha, de biztos vagyok benne, hogy a cickafarktea, és a málnalevél tea idézték elő, amikor ezekkel leálltam, a december közepi ciklusom normálisan zajlott, és jött meg, amiből baba lett. Menzesznél az számít normálisnak, ha rögtön az esedékes napon rendes vérzéssel jön meg. A méhpempő szerintem erre is gyógyír lehet, szerintem érdemes megpróbálnotok.
global
2017-05-30 12:11:12

Szia!hát sajnos szerintem hogy visszaugrott nem sokat jelent, volt már hogy 36,8 menstruálni kezdtem! :((
Most még nem érzek semmit, se azt hogy megjön se azt hogy nem!Kíváncsi leszek a reggeli hőmre holnap!Sajnálom hogy nem sikerült neked! :((
Timi mindenképp írj hogy mi lett a teszt eredménye!
Szorítok mindenkinek!
newsee85
2017-05-30 11:36:39

Mistimi nagyon drukkolok nagyon babás a görbéd! ;) Global de jó neked visszamegy a görbéd!Hajraaaa! Nekem sajna megjön mar görcsölgetek van egy kis pecsétlésem is és esett a hőm is....
mistimi
2017-05-30 11:18:40

Global, hát elvileg hétvégén terveztem, de péntek este lesz egy céges iszogatós buli, amin ugye nem innék ha lenne valami...szóval lehet h péntek reggel tesztelek...de már előre félek a pofára eséstől....meg amennyit már elköltöttem tesztekre, abból már annyi cuki babacuccot vehettem volna :(
global
2017-05-30 08:52:08

Sziasztok!Elméletileg 13.napon lehetett pém,szóval 11 dpon vagyok, amióta az eszem tudom soha nem volt ilyen korán peteérésem!Timi szép nagyon a görbéd!Tesztelsz valamikor?
mistimi
2017-05-30 08:40:49

sziasztok! nálam a helyzet változatlan, két hete kedden volt pozitív az ovu tesztem...de valahogy olyan érzésem van, h nincs baba. Múlt hónapban csüt. volt pozitív az ovuteszt és szombaton barnáztam, vasárnapra jött meg, mondjuk ott nem ugrott fel egyből ilyen magasra a hőm + ovu teszt után, csak folyamatosan emelkedett és 4-5 nap is volt, mire elérte a 37-t. Hát kíváncsian várok. Hétvégéig tuti nem tesztelek, nem akarok koppanni.
Kira: neked megjött? vagy még tart ez a ciklus, hődet méred még?
Global, totál megértelek, szerintem az ovu tesztet ne hagyd el, aztán majd meglátod, h lesz-e kedved/energiád mérni a hődet.
Andi198729
2017-05-30 08:16:49

Global, a hőd most kezd felmenni, igaz még csak a 10. DPO-n vagy, ha jól húzta be az ovut. A következő napokban kiderül. Lehet, hogy igazad van, és leteszed a hőmérőt, szerintem nagyon stresszelő, én is leraktam, lehet hogy a legjobb csak ovutesztelni, hogy azért be tudja lőni az ember kb. mikor lehet ovuja, és ha már pozitív, akkor lehet kezdeni az együttléteket.
global
2017-05-30 06:00:07

Sziasztok!Erősen gondolkodom hogy köetkező hónapban nem mérek egyáltalán!
Kira84
2017-05-29 22:22:42

mistimi.Én sem értem, mitől ment fel aztán meg le,beteg nem vagyok..
Andi198729
2017-05-29 15:39:00

Kedebab, örülök, hogy jobban érzed magad, nem is szabad elcsüggedni, és feladni! Azért is írok pozitív dolgokat, és a tapasztalataimat, hogy segíthessek másoknak, akik éppúgy vágynak arra, hogy anyák legyenek. Úgy kell szedni a méhpempőt, hogy amikor megvan a menzesz, akkor nem, hanem amikor már elmúlt, onnantól kezdve a következő menzeszig (már ha megjön egyáltalán, mert mikor én elkezdtem a kúrát, már nem volt következő menzesz) De ha sikerült a baba, akkor is jó szedni, én is szedtem, mert erősíti a nyálkahártyát, és segít a progeszterontermelésben. Tehát több szempontból is jó: segít a megfelelő LH szint kialakításában, ezáltal segíti a peteérést, erősíti a nyálkahártyát, és segíti a megfelelő progeszterontermelést. Remélem másoknak is éppúgy segít, mint nekünk, és meghozza a várva várt pozitív tesztet. Jó, ha a férj is szedi. Szóval azért is merem ajánlani, mert előtte nekünk se sikerült, férjem már egy ideje szedte a macát, cinket, szelént, E vitamint, pempőt, én meg akkor kezdtem bele a méhpempő kúrába, és akkor sikerült.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!