Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2017-06-04 09:37:48

Szaby, nagyon örülök a jó híreknek, hogy jól vagytok, és minden rendben van veletek :) Mi is jól vagyunk, hálistennek, csak egyre nehezebb már a pocak, és a lábaim is elkezdtek már dagadni. 24. hetet taposom már. Jövőhéten megyek a cukorterheléses vizsgálatra. A 12. héten voltál genetikain, vagy a 13. héten? Lehetséges, hogy olyan korán még nem tudnak biztosat mondani a nemét illetően, bár van olyan doki, aki el tudja találni. Nekem a 12. héten igencsak bizonytalanok voltak, tippnek lányt mondott, aztán azt, hogy lehet, hogy fiú. Végül a továbbiakban úgy voltunk vele,nem kérdezünk rá, de ahogy odapillantottunk a képernyőre, úgy néz ki fiú. Majd a születésekor kiderül a tuti, annál jobban várjuk az érkezését, és annál jobban izgatottak vagyunk.
Azt meg lehet kérdezni, hogy ti mikor voltatok együtt, ovu előtt, ovukor?
Kira84
2017-06-03 21:53:02

Tímeaaa9118, Most még nem voltam a dokinál,majd kb 2 hét múlva kell menem a rákszűrés miatt,felhívtam mondtam neki hogy nem jött meg azt mondta csináljak tesztet,az megvolt tegnap de negatív,most valahogy nagyon megbolondúlt a ciklusom..
Tímeaaa9118
2017-06-03 20:19:23

Timiiiii Tiszta szívemből gratulálok :) Nagyon örülök neked :)
Kira voltál dokinál?
Kira84
2017-06-03 18:41:18

Sziasztok lányok.
Hát még mindig nem jött meg, lehet olyan későn volt ovum? Nem értem nekem nem szokott ilyen hosszú lenni a ciklus,nem fáj a hasam sem, semmi tünetem nincs ami a havit jelezné....
Szaby86
2017-06-02 17:54:22

Szia Andi!
Aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam! :)
Igen hál Istennek minden rendben túl vagyok a genetikai ultrahangon.
Minden rendben a picivel.
73 mm-es volt és minden értéket, méretet, rendben találtak nála!!
Legközelebb 19 hetesen fogok menni a következő genetikai ultrahangra.
A mostani ultrahangon azt mondta az orvos, hogy 95% hogy kisfiú lesz, de teljes biztosat a következő vizsgálaton mond majd.
Majd kiderül mi lesz a neme, nem tudom változhat-e, a lényeg, hogy egészséges legyen!!
Te hogy vagy?
Olvasom a fórumot, mikor időm engedi, elég rosszullétes hányós korszakon vagyok túl, és nem mindig léptem be.
A többieknek is minden jót kívánok!!
mistimi
2017-06-02 11:54:53

sziasztok Andi és newsee, köszönöm a gratulációkat. Tényleg sose szabad feladni, ugyanakkor rágörcsölni sem szabad, és ez a legnehezebb. Nálunk most sok minden szerencsés együttállása hozta meg a sikert, én úgy érzem.
Szurkolok hogy newsee és global is hamarosan pozitívat teszteljen!!!
Andi198729
2017-06-02 09:49:44

mistimi, szívből gratulálok! A görbéd nagyon biztató volt. A kitartás, és hogy nem adtad fel, meghozta az eredményt, ilyen hosszú idő után megérdemelted már, hogy végre te is anyuka lehess, ahogyan mindenki megérdemli azt, hogy anya legyen! Nagyon vigyázz magatokra, és csak pozitívan, minden rendben lesz, a baba megfogant, és veletek is fog maradni :) A magnéziumot, terhes vitamint ajánlott ilyenkor szedni, de a dokiddal majd egyeztetsz.
newsee85
2017-06-01 22:15:46

Mistimi gratulálok végre valaki ismét babásodik :) Ezzel reményt adtál nekünk :)
mistimi
2017-06-01 12:35:19

Global szerintem 3 havonta így az elején menj el vércukor terhelésre, h lásd h mennyit javítottak vagy épp rontottak a gyógyszerek, mert pl. az inofolic is ront valakinek nem pedig javít.
Hát még nem érzek semmit, csak izomlázat, mert kedden még durva köredzésen voltam, remélem nem okoztam vele bajt a babának....csak annyira tutira vettem, h úgyse sikerült, h elmentem, hogy legalább nyárra nézzek ki valahogy :)
max. annyit érzek napok óta h nem kívánom a kávét, vagy ha iszok nem esik jól. Pedig délelőttönként meg ebéd után a melóban azok a negyed órák amikor a kv mellett elolvasgattam a fórumokat a napon kedvenc részei voltak, de az utóbbi pár napban nem esett már jól a kv. Mától meg úgyse iszom...
Kedebab
2017-06-01 12:06:13

Köszi Mistimi a választ!Érzel amúgy valamit odalent?Férjecskédnek már elmondtad?:-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!