Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-10-24 23:11:00

Csuti : a hideg rázott a tortenettol... nagyon -nagyon örülök , h sikerult és pozitív a teszt (mind a 4 ;) ) jujjjj , elképzeltem , és annyira jót mosolyogtam magamban . Nagyon drukkolok ! Sztem bejelentkezhetsz lassacskán orvoshoz .
Kriszta : juuuj a gorbed ... az erősödő lh az jooo! Drukkolok nagyon :) az a helyzet , h egyelőre nem ... minimális piros volt délelőtt , azért is írtam , h rendesen megjött . Csak barna foltok vannak a tampon on . Ma ívet fos nap volt , de tényleg . Zsoltim kocsiját feltörték . Egész nap szinte a rendőrségen voltunk . Azt tudni kell , h mindketten szakmabeliek vagyunk , vezeto pozícióban. Úgyhogy akasztják a hóhért tipikus esete . Kicsi fiamnak fertőző kotohartya gyulladása van ...
meg nekem a reggeli lelki sokk :(
Elegem van ebből a napból.
Amandeen
2017-10-24 21:18:39

Csuti, hatalmas gratula! Kívànom a legjobbakat, és hogy minden rendben menjen! Boldog babavàràst! Én úgy tudom, hogy nem érdemes azonnal rohanni a nődokihoz, mert UH-n nem sokat làt még, max ő is megerősíti a tényt, hogy baba van. Ettől függetlenül szerintem érdemes mégis minél előbb bejelentkezni hozzà, lévén, hogy első baba és a korra való tekintettel jobb, ha a doki megnézi, jól tapadt-e meg, jó helyen van-e meg hàt különböző tanàcsokat adhat, meg megmondja mi a teendő, mikor menj legközelebb. :-)
Cskkrisz
2017-10-24 20:11:09

Niki, Veled mizu? Rendesen megjött?
erikasz
2017-10-24 19:00:57

Fbara a szédülés ,hasmenés hasfájás ,szélgörcs,hátfájás ,derék hamarosan jön az ovu .
Cskkrisz
2017-10-24 18:55:22

Pont most néztem és ugyanez jutott eszembe... :)))
erikasz
2017-10-24 18:53:31

Niki ,Cskkrisz látjátok Csutinak is trifázisos a hőgörbéje:)
Cskkrisz
2017-10-24 18:51:52

Csuti!!! Hatalmas gratula...4 teszt csak nem hazudik...és a görbe is szép!!! Olvasva is kemény dolgokon mentél át, le a kalappal, hogy mindig talpra tudtal állni és végre rad talalt a boldogság. Minden jót kívanok nektek...megérdemled a boldogságot!!!
Pont ez az...senki nem tudta, hogy egészséges e a baba...minden orvos húzkodta a szemöldőkét, hogy kétesélyes. De ez már 5,5 éve volt...uh talán túl vagyok rajta, csak azóta is vagyom még egy gyermekre.
Jó merítkezni pozitiv példákból, talan az enyém is hamarosan az lesz.
Ilyen most az én görbém...mar én is biztatónak latom, illetve erősödik az az ovu teszt (hcg-hez nincs bátorságom)is...ha most lenne ovu kb 1-2 nap múlva lehetne pozi, olyan erős a masodik csík. Nem vonok le belőle semmyen következtetést, lehet tényleg csak az lh szint. Kis hasszurka, kis émelygés, minimális cickóérzékenység és krémes folyás...ennyi. Sajnos nem tudom mikorra ne varjam, mert a behúzott ovu és az lh teszt nem egybe esik...így a későbbiből kiindulva 12. dpo lehet. Még 2 izgi nap...lehet bekattanok. Nem szeretnék rágörcsölni de azt hiszem ezt nem tudom kiiktatni.
Még egyszer gratulalok!!!
erikasz
2017-10-24 18:40:46

Csuti ugy meghatott a történeted ,sirtam az enyém is hasonló,a boldogságtol örömömben alig tudok irni.De nem te vagy a legidősebb én 48 évet töltöttem,46 évesen 8 hetesen meghalt a picurkám .Kivánom az életben boldog légy mert megérdemled! Vigyázz magatokra .Puszi.......
Csuti0925
2017-10-24 18:08:06

Sziasztok lányok! Bocs, hogy nem jelentkeztem, de hétvégén elutaztam, és ma voltam először gép előtt.

Jó sokat írtatok, nem győzöm olvasni! De nagyon jó, hogy ilyen jó kis összetartó csapat jött össze!

Előre is szólok, hogy hosszan írok, úgyhogy elnézést, ha valakit untatok, vagy ha valakinek nincs rá ideje, akkor ugorja át az írásomat.

Nagy hírem van: vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg! Ezért kivártam, így hétfőn meg ma csináltam terhességi tesztet, és POZITÍV lett. Nem apróztam el a dolgot, mindjárt 4 különböző típust is vettem, biztos ami biztos alapon. Kellett is, mert elszerencsétlenkedtem a dolgot. Tanúságként leírom, hátha valaki hasznát veszi. Mindegyiket a DM-ben vettem. (Rossmannban is lehet kapni.) Az első egy X-epil volt, ilyen kis vékony pálcika típus, két darab van egy dobozban. Na azon olyan halvány volt a csík, hogy azt láttam rajta, amit akartam. Szóval használhatatlan volt. A második, amit használtam, a Clearblue sima (tehát nem digitális). Na ezzel jól elszerencsétlenkedtem a dolgot. Kis műanyag pohárba vettem vizelet, ahogy a mosdókagylóba tettem, nem ment ki egy csepp sem, de ahogy húztam vissza a kezem, sikerült a nagy részét kiborítanom, így csak kb, 5 mm magas mennyiség maradt egy gyűszűnyi felületen, szóval iszonyú kevés maradt. De addigra már kibontottam a tesztet, úgyhogy el kellett használni. Először megjelent a negatív vonal, majd a pozitív rész függőleges része, de ekkor még az ellenőrző csík sehol nem volt, tehát tuti rossz a teszt, gondoltam én. Aha! Aztán szöszöltem még pár percig, mire visszanéztem rá, és addigra előjött az ellenőrző csík is, Tehát jó a teszt. Na akkor jött a "Húúúú ba...meg!" érzés. (Tudni kell, hogy már 5 hónapja próbálkoztunk, de mindjárt kifejtem ezt is, és szerettünk volna közös babát.) Aztán következő nap kipróbáltam egy harmadikat, a Corax típust, az már jobb volt, de türelmetleneknek nem ajánlom, mert nagyon lassan jön elő rajta az eredmény. Negyediknek kipróbáltam a Clearblue digitálisát, amin a homokóra jel után először a + jel jelenik meg, és csak utána írja ki, hogy mennyi ideje fogant. Ezt csak azért csináltam, hogy lássam, holott pontosan tudtam, mert naptárba vezettem, hogy mikor voltunk együtt. Szóval lehet hogy túlzásba vittem a tesztelést, de ez nekem először történt az életemben, ki akartam élvezni, és remélem 4 teszt nem csap be!

Én 43 éves vagyok, nincs még gyerekem. Hogy miért? Volt egy 6 éves kapcsolatom, leendő anyós folyamatos aknamunkája meghozta a 6. év végére az eredményét. Nem voltunk házasok. Aztán hosszú évekre szünet, majd lett egy 7 éves kapcsolatom, ahol leendő anyós eltűrt, mert szívbeteg volt a fia, és hogy elmondhassa, hogy a fiának van barátnője. De érzelmileg zsarolta és fogva tartotta a fiát. Azt hittem, hogy ki tudom onnan "szabadítani". Nem tudtam. Tavaly 42 évesen meghalt a fiatalember, úgy hogy az esküvőt terveztük, de másik városban, ahol élünk, ezért anyuka megakadályozta, és a fia azzal a lendülettel le is mondta az esküvőt. Majd tüdőgyulladást kapott, ami egy héten belül kiújult és el is vitte. Mit szépítsek, összeroppantam, hogy 42 évesen már megint másodjára újra talpra kell állnom. Gyakorlatilag esélytelennek tartottam a dolgot. Aztán idén megismerkedtem a párommal. Májustól próbálkozunk. Akkor még nem volt tudatos, csak akkor eldöntöttük, hogy akarunk, de akkor mint utólag rájöttem, peteérés után voltunk. Júniusban nem sikerült. Júliusban nem voltunk abban az időszakban együtt (külön városban voltunk épp). Augusztus nem sikerült. Aztán szeptemberben elmentem Aviva tornára, mert sok jót olvastam róla. Úgy voltam vele, hogy ártani nem árt. A tornát követő második héten rendesen meg is jött a menzi. Tehát megint nem sikerült. Végeztem az első héten a tornát, utána a menzi miatt szünet, utána tornáztam + együtt voltunk, majd megint tornáztam a következő héten, és most itt vagyok pozitív teszttel. Hogy mindehhez hozzájárult-e hogy szedtem elevitet, folsavat, meg D vitamint, nem tudom, úgy látszik, minden összejött. A múlt héten végig éreztem a hasam alját. Nem fájt, csak éreztem hogy valami van. Tudni kell, hogy nekem menzinél sosincs görcs, fájdalom, meg ilyesmi, csak az előtte való éjszakán ráz a hideg, és ennyi. Tehát egy hete olyan érzésem volt, hogy na most mindjárt megjön a menzi, pedig sosem szokott lenni ilyen. Ja, és most már ez is elmúlt, egyéb tünetet nem éreztem. Csak a melltartó hátsó pántja kezd szűk lenni, mintha szélesedne a hátam. Ja, és minden aranyos történeten elpityergem magam.

Ovu tesztem az a Rossmannban vett Facelle elnevezésű volt, nekem az jött be. Az Expect LH nevű kis vékony pálcikásat egyszerűen nem tudtam leolvasni (olyan típus, mint amiket fotókat fel szoktatok tenni), hogy van vonal, vagy nincs. Nekem nem volt egyértelmű. (Van egy pár dobozzal a Facelle típusból, ha érdekel valakit írjon, aztán megadom az email címemet, és ott megbeszéljük.)

Én már úgy voltam, hogy erre a két hónapra lehet hogy pihentetni kellene ezt a babaprojektet, és majd jövőre újra.... aztán máshogy történt.

Remélem tudtam nektek egy kis reményt adni, hogy lám kevésbé fiatalon is összejöhet, mert tudom, hogy nálam jóval fiatalabb a korosztály itt a fórumon.

Ha a görbémet megnézitek, akkor 36,7-tel jött meg a menzi, és eszembe nem jutott volna, hogy nekem 36,8-n gyakorlatilag leragadt hőnél baba lesz belőle. A párommal arra alapoztunk, amit a nőgyógyász mondott, hogy ennyi idősen gyönyörű szép méhem van. Nem tudom mit jelent, mert nem fejtette ki, de ebben az egyben, meg a csodában bíztunk.

Volt haszna, hogy hónapok óta olvasgattalak titeket, sokat tanultam tőletek! Köszönöm mindenkinek! Nagyon tuti kis csapat jött össze, így szerintem ez is kellett a pozitív teszthez.

Először is üdvözlet az újaknak!
Erikasz: Erősödött a pozitív teszt? Vagy dokihoz mikor mész?
Anitacool: jó pihenést, aztán jelentkezz!
Niki111: Hidd el, mindenkinek megvan a maga keresztje és azt cipeli. A te életed sem volt könnyű, de mint láthatod az enyém sem. Úgy gondolom, hogy most jön a "jól megérdemelt jutalom".
Cskkrisz: beteg babát én sem szeretnék, ezért a helyedben én is ezt tettem volna. Ezért én is el fogok menni mindenféle szűrő vizsgálatra.

Ha valakit kihagytam bocsánat, de nem könnyű 20 oldalt végigolvasni.

Drukkolok mindenkinek, írjatok hogy ki hogy van!

Egy kérdés, most tesztelés után mennyi idővel érdemes elmenni a dokihoz, hogy ne túl korán menjek?

Itt a görbém, hátha érdekel valakit.

fbara90
2017-10-24 17:49:05

Köszönöm erikasz! Te is/ Ti is hianyoztatok nekem a hosszú hétvégén :-D már itt töltöm minden napomat a fórumon. Azt hiszem függő lettem. :-)))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!