Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-10-25 17:36:54

Csuti :A Jó Isten kisérje léptedet vigyázzon rád ,leendő gyermekedre és férjedre .:) Boldogok legyetek,boldogságotok találdjátok meg gyermeketekben.Puszi ...Várom hogy majd irj ,mi van veled............
Csuti0925
2017-10-25 17:10:56

Köszönöm mindenkinek a gratulációt, remélem minden rendben lesz.

Cskrrisz: türelem erre a pár napra, lehet hogy a te görbéd is jó irányba görbül.

Niki111: Mielőtt nem akartunk babát, nekem sosem volt barnázás. Aztán, a mostani görbét megelőzően két alkalommal is barnázással kezdtem, ami eltartott egy hétig, és csak utána jött meg a menzi. Nem is értettem mire vélni, hogy mi változott meg a testemben, hogy két alkalommal is így jött meg. Ráadásul a hőm, csak azt követő napon esett le, hogy megjött a rendes menzi, tehát a piros vér normál mennyiséggel. Ez a menstruáció első napja mindig, nem pedig a barnázás. Tehát valami változásra készült a szervezetem, csak nem tudtam, hogy mi, és miért. De lehet hogy ez mindenkinél más.

Amandeen: kitartás, és kívánom, hogy csak jó történjen veled.

Kira: minden elismerésem. 7 év, és ennyi minden. Én tuti nem tartottam volna ki ennyi ideig, nagyon erős csaj vagy. Nem tudom, hallottad-e vagy próbáltad-e az Aviva tornát. Én amikor elmentem, a lányok olyan női betegségekről számoltak be, amikről nem is hallottam, így azt sem tudtam, hogy micsoda. Az oktató elmondta, hogy milyen sikereik vannak, és ez egy 18 éves múltra visszanéző gyakorlat, és olyan hölgyek is voltak, akik ezen torna segítségével estek teherbe. Volt akinek 2 év otthoni (otthon lehet végezni, ha betanultad) torna hozta el a babát, de kitartóan csinálta, és olyan betegségekkel, mint ami neked van. És most akar még egy babát, ezért emlékeztető frissítésként eljött megint, hogy újra tanulhassa a mozdulatokat, mert már nem volt biztos benne. Van egy 4 órás bemutató és életmód tanácsadó torna. Maga a gyakorlatsor 18 gyakorlatból áll, amit ha már betanult az ember fél óra alatt meg lehet csinálni, és két naponta, de legalább egy héten kétszer ajánlott megcsinálni. Tehát nem egy eget rengető dolog, ráadásul tényleg egyszerű mozdulatsorok. Ha már ennyi ideje küzdesz egy babárt, és ezt még nem próbáltad, szerintem adjál neki egy esélyt. Az avivamodszer. hu oldalon lehet utánaolvasni, meg a lakóhely közelében lévő hivatalos oktatót találni. Ja, és az oktató személyre szabottan megkérdezi, hogy milyen betegséged van, és ahhoz igazítja, hogy te a 18-ból melyik koncentráljál inkább, és csináljál többet. Én is csináltam, és csak azután jött össze, tehát tuti, hogy jót tett velem, és nem csak hiszem.
Elhiszem, hogy kihat a munkádra, mert csak ezen kattog az agyad, de ki kellene kapcsolni. A párkapcsolatodat pedig nem szabad hagynod, hogy rámenjen, mert nagyon nehéz normális párt találni, ráadásul ennyi küzdelem mellett kitartott mellett, nem ezt érdemli. Gondolj erre! Tudom könnyebb dumálni, mint csinálni, de én is álltam ilyen döntési helyzetben, tehát tudom mit érzel. Pihentesd ezt a babaprojektet egy picit, ne ezen kattogjon az agyad, csak max napi fél órát, amíg megcsinálod az Aviva tornát, plusz a reggeli hőmérőzés, aztán engedd el aznapra. Este meg csak szeresd a párodat. Nagyon vágyik rá, és ne csak a gyerekcsinálás miatt, hanem az élvezetért tegyétek. Nekünk is ekkor jött össze.

Sedina: nem tűnök, jelentkezem, de most még kivárok.

Erikasz: sajnálom, de legalább vége a bizonytalan időszaknak.
erikasz
2017-10-25 17:05:36

Fbara: Igen köszönöm.
fbara90
2017-10-25 17:05:00

Örülök, hogy nyertél! :)
fbara90
2017-10-25 17:02:44

Szégyellje magát minden orvos, aki ezért téged bántott. Az élet visszaadja majd nekik... Azért legalább egy általános vizsgálatra lehet hogy elmennék egy dokihoz -a rendellenes vérzés miatt. Jól vagy már?
erikasz
2017-10-25 16:58:49

Fbara:Nem szokott ennyire fájni . Hirtelen vércsomok soha......5 ,6 alkalommal volt , már nincs , már normális ,a vérzés.A munkahelyről haza hoztak.....még megsem emeltem magam varrónő vagyok ülök egész nap...Lehet a stresz a Biróság mikor mentem a lakást rendezni,mert albérletben vagyunk 2 lakás mellett .De megnyertem az egyedüli használati jogot!
erikasz
2017-10-25 16:45:40

Cskkrisz csak erre a ciklusra koncentrálok,és többé nem csinálok tesztet az biztos, csak ovutól számitva, 25 nap az már biztos megtapadt! szerinted is az a baj ,ki van merülve a méhem .Arra gondoltam én is ........vagy kevés a progim....alacsony a hőm.A jó Isten majd ad ,ha nem bele kell nyugodnom.De én orvoshoz hogy segitsenek ,nem megyek .Mégegyszer azt a megaláztatást nem élem tull...
fbara90
2017-10-25 16:42:02

erikasz neked máskor is ennyire fáj az első napon?
fbara90
2017-10-25 16:40:51

Sajnálom erikasz! :( De majd a következő ciklusban sikerül!
Kriszta Te mikor fogsz majd hcg-t csinálni? :) kb még 3 nap szerintem és ellőhetsz egyet :)
Cskkrisz
2017-10-25 16:25:52

Erika...úgy sajnalom. És akkor a teszt? Vagy a terhesség fennállt, de végül nem tapadt meg rendesen és ez okozta a nagy vérzést??? Ennél nincs is rosszabb, mint amikor beleéled magad.
Én ezek után végképp nem merek hcg tesztet csinálni...persze az lh-t nyomom, ami ugyanúgy reménykedésre ad okot...mert egyre erősödik...sőt ma egyforma a két csík...mintha ovu jönne. De hát barnazok. :((((
Erika légy erős és most már csak erre a ciklusra koncentralj!!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!