Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-10-25 16:17:05

Megjött sajnos a munkahelyen,darabos vérömleny távozott, már jobban vagyok,de remegtem a fájdalomtol:)Nem tudom ,de nem vagyok fiatal ezt elismerem,de nem adom fel ......November 8 án megyek nődokihoz ,de remélem nem cisztám vagy miomám van!
sedina1987
2017-10-25 14:37:27

Sziasztok csajok!
Én is szedek méhpempőt már 2 hónapja és most 1 hónapja pedig Femibion 0. Remélem hatásosak. Én most gondolkodtam azon is, hogy + folsavat is szedek, szerintetek?
A méhpempőről sok jót hallottam már egyébként, remélem beválik mindenkinek.
Erikasz, Csuti, mi a helyzet veletek? Ne tűnjetek majd el ;)
Niki111
2017-10-25 14:27:55

Kriszta: én innen vettem a mútlkor, köszönöm
Most vettem a Rossmannban Facelle-t.
És méhpempőt is vettem.

Kira: ti próbáltátok már? veszteni valótok úgy gondolom nincs ;)
állítólag meddőség esetén is jó hatással van
Cskkrisz
2017-10-25 13:12:08

Niki...nem bízod a véletrenre...a trim és a méhpempő állítólag jó kombó! Mindent bele! Drukkolok, hogy ez az új ciklus legyen az a bizonyos ciklus!
Én innem rendelem a tesztet. Olcsó, megbízható (egyik napmegrendelem masnap ottvan postán), magad tudod a csomag tartalmat összevalogatni (lh/hcg mennyiség, érzékenység):
https://www.fertinet.hu/ovulacios-lh-teszt?gclid=CjwKCAjw7MDPBRAFEiwAppdF9ImaIpoh0pFbgQV_0Ms27Kk8xsipKGqbflWrs9p7Vfd3Gp93_cRf2BoCKUQQAvD_BwE
Niki111
2017-10-25 11:25:49

Kriszta , nagyon drukkolok !!!
Izgulok érted és mindenkiért :)
Megyek veszek mehpempőt ;)
Cskkrisz
2017-10-25 11:16:11

Csuti, Erika? Veletek mizu??? Mikor mentek dokihoz?
Cskkrisz
2017-10-25 11:13:53

Niki, a legjobb hozzáállás!!! Sajnos elmúlt, nem szabad hátranézni, csak előre a kővetkező ciklusra koncentrálni!!!
Én is nagyon izgulok, hogy mi lesz. Konkrétan eddig egész nap alig birtam dolgozni...a gondolataim nem hagynak nyugodni. Tudom...barmi is van par nap múlva kiderül...de akkor is idegörlő...persze nekem még legalabb itt a remény...
Kira tényleg adj időt magadnak a lelki feltöltődésre...hosszú ideje próbálkoztok, szerintem sokan félúton összeroppantunk volna...de te erős nő vagy és nem hiába ez a sok próba...jönni fog a kicsi...
Niki111
2017-10-25 10:52:51

Na megint nem látszik amit írtam .
Kriszta mától számolom akkor a ciklusom
Tegnap összetörtem nagyon , Zsoltimmal együtt
Ma új nap virradt , megyünk Rossmannba veszünk vitaminokat meg Trimesztert. És Facelle a teszt neve , ugye ? Az ovué?
Hcg nem lesz itthon csak azért sem :)
Kriszta , most miattad izgulok nagyoooon
Csuti , hogy vagy ?
Többiek?
Niki111
2017-10-25 10:50:27

Láncok = lányok :)
Niki111
2017-10-25 10:48:33

Kira : www.endocare.hu
Dr Tűű László , kérlek olvass bele
Ne add fel ! Itt nyugodtan panaszkodhatsz , igaz láncok ? Hisz mi is azt tesszük ... jó kis csapat jött össze .
Étkezéssel hogy állsz ? Mozgás ?
Fel a fejjel

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!