Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Cskkrisz
2017-10-24 13:34:40

Igaz...pm gondokra a jódmentest javasolják. Nálad volt barmi hasonló sokk mint nálam, vagy mellékhatás (késői ovu, gyakori pisi, stb)?
Már nem is akarod szedni?
Niki111
2017-10-24 13:27:12

Kriszta: én azért ezt választottam, mert jódmentes és a pm gond miatt nem ehetek jódosat. A többi meg szinte mind tartalmaz.
Cskkrisz
2017-10-24 13:24:38

Niki...annyira átérzem, ami most kavarog benned. Ugyanezt eljatszottam előző ciklusban. A hőmet kb ovu utántól mértem...leesett, meg is jött...de én még bíztam benne hatha mégis sikerült. Aznap csak ez jart a fejemben...masnapra mar biztos volt...így elengedtem...vagyis megkönnyebbültem. Ne értsetek félre..minden vágyam, hogy Hannának adhassunk egy kistesót, dea kétség nélküli nem visszarántott a valóságba. Írtam korábban hogy ilyenkor mar egy biztos nem is jobb, mint a kétség...legalábbis par hónap után még így gondolom.
Gondolom te is hideget meleget olvastal a trimeszterről...de te is az összetétel miatt döntöttél ez mellett? Én az előző ciklusban mikor sorra jöttek a tünetek, terhesnek éreztem magam biztos voltam benne hogy ezeket a vitamin okozza és ott lesz benned a majdnem sikerült érzés és folytatod a szedést. Nem hiszem hogy ennyi sikerstoryt tudnának gyártani...biztosan van benne valami. Én még folytatom, meglatjuk.
Niki111
2017-10-24 13:04:08

Kira: hát, én már nem tudom, h mit kellene mondanom. Fel a fejjel, hátha nem jön meg :)
Én lüke, még abban bízom ám, h holnapra nekem is felmegy és egy kis barna volt menzi helyett csak. Aztán majd a kezem belelóg a bilibe ....

Fbara: a fogigátló abbahagyása utáni időszakról is annyi különböző dolgot írnak, h az elképesztő. A dokim pl. azt mondta, ezek már annyira könnyűek, h ha mellette esünk teherbe sem lehet gond. Van , aki szerint minimum fél évet kellene várni, van aki szerint másfél év alatt ürül ki. Én már nem tudom, h mit gondoljak, de komolyan.

Erika: teszteltél?
Többiek?
Niki111
2017-10-24 13:01:09

Kriszta: csak hogy jól érezzem magam, azért még feszülnek a cicik és épphogycsak meg van...kicsi piros volt benne, de inkább barnás.
csak hogy ne haljon meg totál bennem a remény. De hülye vagyok ám tudom.
3 körül hívom a dokim. Augusztusban is így volt, de akkor csak egy hétig tartottak a tünetek. És volt egy halvány pozitív tesztem is, Most láthatóan akkorát nőttek a melleim, hogy nem fértek el a melltartóban sem, amit múlt hónapban az esküvőre vettem. Elképzelhetetlennek tartom, hogy beképzeltem augusztusban meg most is. Inkább félek attól, hogy vmi szervi bajom van.
Tegnap, ahogy Erika írta, h trifázisos meg minden, totál elbíztam magam :(
Persze nem az ő hibája, nem azért, nehogy félreértsétek.
Tényleg szép kiegyensúlyozott görbének tűnt. Szép görbe+testi tünetek =totál beleélés, de ezt nektek nem kell azt hiszem magyarázni
Nahát én is a Trimesztert szedtem, épp a héten fogyott el. Ma meg bosszúból nem vettem .... juj, de hülye vagyok... istenem
Én júliusban hagytam abba a gyógyszert, hazajöttünk a nyaralásból és megbeszéltük, hogy babát szeretnénk. Így akkor már nem szedtem be. Augusztusban azonnal úgy éreztem, h teherbe estem. Volt nagy öröm,meg pozitív teszt, aztán a bazi nagy koppanás. Akkor 26 napos volt a ciklusom.
Szeptemberi első ciklusom 5-én kezdődött, hullámzó volt, akkor kezdtem hőmérőzni. Semmi testi tünetem nem volt, esküvő volt, nászút. Pedig akkor is mindig eszemben volt a baba, h hátha most.... De nem voltak tüneteim. 25 napos volt a ciklus.
Most a szept. 30-i ciklusban az ovu utáni héten kezdődtek a tünetek. NEm vagyok hülye basszus, tudom, h nem képzeltem be :( A többit tudjátok.... :( és most ha mától számolom a ciklusom, akkor már csak 24 napos.
Úgy érzem, valami nem stimmel.
Pajzsmirigy autoimmun betegséget diagnosztizáltak 2 éve, arra szedek L-thyroxint. TSH-m 1-2 körüli, doki azt mondta tökéletes. Elvileg a baba vállalást nem befolyásolja....
Nődokinál júniusban voltam éves szűrésen, azt mondta minden rendben. Csak a hegem el van vékonyodva, majd figyelni kell, de nincs gond baba vállalás téren. Azt mondta, ha pozitívat tesztelnék, és nem jön meg ,akkor hívjam és megnézi, h jó helyen tapadt-e meg. És ez most annyira cseng a
fülemben....hogy lehet, h ott volt most is, de nem tapad meg.
Bocsi kicsit hosszú voltam
Cskkrisz
2017-10-24 11:24:43

Kira...értem...akkor nagy valószínűséggel 18. cnapon lehetett ovu...de még így is szép hosszu a lutealisod. Fbarának igaza lehet...ne add még fel...volt már ennyi parszor ebben a ciklusban. Igazad van...mehet ez még civerline alá is és jön a mensi, de akár emelkedhet is. Egy biztos...csak akkor engedd el, ha megjön.
Fbara...én talán ezt a ciklusomat hívhatom félig meddig tudatosnak...esetleg az előzőt...uh én a fél évet júliustól indítom...vagyis ez az év. Én nagyon régen szedtem gyógyszert...uh a kiürülési idő nálam kilőve. Viszont 36 leszek marciusban...nem nagyon szeretném elhúzni.
fbara90
2017-10-24 10:13:07

Kira még közel sem esett le a hőd, már haradszor állsz 36,7-en mióta megemelkedett, sztem még ne írd le a ciklusod. :)
Kira84
2017-10-24 10:11:36

Cskkrisz
Szia, már csak a holnapi nap van,max 35 napos a ciklusom,főleg a peteérésem is volt, de most volt látta a doki is meg az lh teszt is a ciklus 16-17 napján volt +,így csak már a holnap van hogy megjöjjön ..
fbara90
2017-10-24 10:11:04

Kriszta úgy érdemben igazán mi is 4 hónapja próbálkozunk. :)
Első hónapban még nem időzítettünk, csak eldöntöttük, hogy nem védekezünk, kb tudtam mikor lehet félidő. :) második hónaptól hőmérőzök, 3. hónapban csatlakozott be az LH-tesztelés. De mostanra kupálódtam ki annyira a témából, hogy mindezeknek a hasznát is veszem, így bízok a sikerben. Eddig szerintem -az előző ciklust leszámítva- nem volt tökéletes az időzítés... szóval én a fél éves lélektani határt nem is tudom honnan számoljam, a tudatosságtól, vagy az elhatározás megszületésétől :-D meg hát fogamzásgátló után, pláne hogy több évig szedtem, lehet amúgy is kevés a fél év. Úgy tudom még egy év is teljesen normálisnak tekinthető.
Cskkrisz
2017-10-24 10:05:15

Kira még ne írd le ezt a ciklust...mensesig még van 3 nap..barmi lehet. Ha holnap is lefelé megy a hőd akkor valószínű hogy ez a ciklus nem az a ciklus...de benne van a pakliban az emelkedés is. Amúgy neked általaban fokozatosan csökken a hőd, vagy nagyot zuhan?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!