Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2017-10-26 10:13:08

Kriszta szerintem egy tized ugrálásért még nem kell aggódnod. :)
fbara90
2017-10-26 10:12:30

Niki sajnálom nagyon! :( én is megijedtem volna a helyedben, az biztos. Jól vagy/ jól vagytok már- a körülményekhez képest? normalizálódott a vérzésed?
Niki111
2017-10-26 10:05:35

Csuti : mikor mész orvoshoz ?
Csuti0925
2017-10-26 09:58:44

Erikasz, Cskkrisz: olyan szépet írtatok, hogy teljesen meghatódtam, el is pityeredtem rajta, köszönöm nektek.

Niki111, Erikasz: hasonlót éltetek át. Ez nagyon durván hangzik, hát még átélni. Jujj. Sajnálom.

Én jól érzem magam, köszönöm.
Niki111
2017-10-26 09:40:58

Kriszta : 0,1 tized az még belefér . Bár mar én is kezdek szkeptikus lenni. Inkább várj a teszttel tényleg . Ha ott van , úgyis ott van . Ha nem , akkor legalább kicsit kíméled magad .
Hogy vagy egyébként ?
Többiek ?
Cskkrisz
2017-10-26 07:20:49

Sziasztok!
Uhhh Niki...valószínű hogy nagyobb darabokban valt le a méhnyálkahartya...vagyis valami elindulhatott. Remélem kedden a doki megnyugtat, és rá tudtok kicsit gyúrni a beágyazódás elősegítésére.
Erika...teljesen egyetértek veled...sokszor jobb nem tudni mizu...várok is a teszttel...de azt nem tehetem meg hogy 25 napig...mert a barnazasból ítélve lehet kell majd progipótlás.
Amúgy a barnazás abbamaradt :), de a hőm egy tizedet csökkent :(
Szerintem holnapra nem varom.
Többiek???
Niki111
2017-10-25 21:56:29

Sziasztok lányok !
Én ma beparaztam ... olyan erősen megvan , mint még soha és nagyon -nagy alvást ver darabok jöttek . Zsolti is megnézte , szegény alig bírta visszafordítani a sírást :( azt hiszem ezt nagyon korai vetélésnek hívják , ezt olvastam
Tudom , h nem képzeltem be a tüneteket és augusztusban is ez volt . Akkor is szeptemberben is és most is nagyon erősen meg van . Soha nem volt ilyen !
Úgy érzem , volt 2 megtermekenyules augusztusban és most is , de nem tud megtapadni .
Fájdalmat nem éreztem ... legalábbis nem a hasamban .
Tuti h ez a menzi nem a normál kategória . Folyt végig a lábamon , pfffuuuuu
Ki vagyok borulva most kicsit :(

Erika : neked sem volt jó napod ... Pihenj sokat ha tudsz . Én kedden megyek dokihoz . Remelem mond vmi biztatot

Csuti : úgy örülök neked ! Mikor mész dokihoz ? Hogy érzed magad ?

Kriszta : izgulok a holnapi hőért ;) írj majd
erikasz
2017-10-25 20:56:35

Cskkrisz várj is a tesztel ráérsz még majd a luteláris 25 napján ,ne csalodj olyan nagyot ha nem sikerült !Mert a teszt azt is kimutatja ,amit jó ha nemtudunk,és menszinek hisszük csak nem koravetélésnek fogjuk fel,és még nagyobb szivfájdalom .Remélem eggyetértel velem?Amiken én is keresztül mentem az életem során, nem kivánom,senkinek .......
fbara90
2017-10-25 19:13:36

Kriszta ez olyan szép gondolat volt, hogy én is meghatódtam. :))))
Cskkrisz
2017-10-25 19:08:35

Én a mai nap történései után azt hiszem várok par napot a teszttel...alapból szombaton akartam...meglatjuk hogy alakul a barnazas és a hő.
A ti történeteiteket olvasva legszivesebben fejbekólintanam magam, hogy mennyire rastresszelek...ti meg miken mentetek át és még mindig ott a hit és a remény. Csodálatos nők vagytok és csodalatos anyukák lesztek...mert eljön a ti időtök!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!